Dragon13 93 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Walka faktycznie przypomina Wiedźmina 3. Ciekawe czy opóźnienie ma związek z premierą nowego Xboxa w 2026 roku. Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 1 minutę temu, Dragon13 napisał(a): opóźnienie ma związek z premierą nowego Xboxa w 2026 roku. Jeszcze jakiś czas temu tak bym pomyślał, ale dziś? Chyba po prostu chcą grę maksymalnie dopiescić bo nie oszukujmy się, największą kasę to ta gra zrobi poza platformą Xbox. Cytuj
Bielik 773 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): AA: Avowed, South of Midnight AAA: DOOM Eternal, Ninja Gaiden 4 To wciąż tyle co wiemy na 2025, spodziewam się jeszcze po jednej grze na każdy z budżetów. edit: zapomniałem o THPS 3+4, więc już łącznie 5 IP Avowed dable ej ? Myślę, ze wiele gier by chciało taki budżet, rownie dobrze Henryk boży jest AA w takim razie xd Cytuj
Figaro 8 435 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Ninja Gaiden 4 to AAA, a Avowed to AA. Paolo nie przestaje zadziwiać. 1 Cytuj
Bzduras 13 234 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Z jednej strony szkoda, że przesunęli, z drugiej jak ma to wpłynąć na dopracowanie gierki to trudno, jakoś trzeba będzie z tym żyć. Cytuj
Paolo de Vesir 9 601 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Nie no, powiedziałbym, że w całym rozmachu Avowed przypomina raczej TOW niż Starfielda który ma faktyczne zadatki na bycie gra AAA. Cytuj
Szermac 3 105 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Ale mi się uber podoba ta stylistyla w tym Fejbelku. Oby dowieźli z walką. Cytuj
Lukas_AT 1 235 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego (edytowane) Ciekawe jak tam idzie produkcja State of Decay 3 i czy jest jakas szansa na 2026. Gra sie zapadla pod ziemie i chce chyba wstac jak nieumarli z grobu. Edit: sorry za off-topic. Myslalem, ze pisze w ogolnym temacie Xboksa. Edytowane 25 lutego przez Lukas_AT Cytuj
ASX 14 934 Opublikowano 25 lutego Autor Opublikowano 25 lutego SoD 3 pokazywali gameplay w czerwcu, więc nie zapadła się tak pod ziemię. Cytuj
drozdu7 3 152 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Ja najbardziej czekam na coś od Double Fine 2 Cytuj
mario10 591 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego Fable bardzo lubiłem jako klasyk z przed wielu lat i z tego co pamiętam interakcja w postaci kopania kurczaków już tam była szkoda, że przesunęli ale jak mają wrzucić gniota to lepiej niej jeszcze w niej pogrzebią. Cytuj
McDrive 3 164 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 17 godzin temu, Dragon13 napisał(a): Walka faktycznie przypomina Wiedźmina 3. Ciekawe czy opóźnienie ma związek z premierą nowego Xboxa w 2026 roku. No, nawet drewno z tego stylu przenieśli Co nie zmienia faktu, że jak na razie gra wygląda dobrze. Jak miejscówki nie będą puste jak targ w wiedźminie, to będzie super. Cytuj
izon 1 021 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca (edytowane) W dniu 25.02.2025 o 20:58, Figaro napisał(a): Ninja Gaiden 4 to AAA, a Avowed to AA. Paolo nie przestaje zadziwiać. A co tu nie jest prawda? Awowed to wygląda jakby dwóch onu jenu skręciło w garażu Fable zapowiada się zacnie o ile będzie można zmienić mordę tego czegoś z trailerów Edytowane 1 marca przez izon 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi