Opublikowano 30 lipca 20204 l To będzie płatna gierka? Oby mikrotransakcje nie zniszczyły tej gierki. Gram teraz w sinoalice gdzie historyjke pisał Jajko Taro A muzyczka też jest robiona przez chińczyka z niera ale gameplay to klasyczna (pipi)gierka z telefonów i po paru godzinach już nie mam ochoty tego ruszać
Opublikowano 30 lipca 20204 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: To będzie płatna gierka? Oby mikrotransakcje nie zniszczyły tej gierki. No właśnie f2p + mikro.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Autor 6 godzin temu, Pupcio napisał: To będzie płatna gierka? Oby mikrotransakcje nie zniszczyły tej gierki. Gram teraz w sinoalice gdzie historyjke pisał Jajko Taro A muzyczka też jest robiona przez chińczyka z niera ale gameplay to klasyczna (pipi)gierka z telefonów i po paru godzinach już nie mam ochoty tego ruszać Nie grałem w sinoalice, ale z tego co czytałem w tym Nier bedzie gacha z losowaniem broni. Zobaczymy co z tego wyjdzie, gram w Epic 7 od 2 lat, wiec czasem mobilki potrafia wciagnac.
Opublikowano 1 sierpnia 20204 l Autor Dorzucam jeszcze dwa gameplaye. Muzyczka i klimat jest, jeśli bedzie jeszcze fajna fabuła to zainstaluje.
Opublikowano 9 lutego 20214 l Pan dyrektor Japonczyk kaja sie dwa razy i przeprasza za opoznienie gry, ktora jeszcze nie ukazala sie w Europie i od razu obiecuje ze bedzie usprawniona wzgledem tej wydanej w jego kraju. Wszystko schludnym jezykiem, osobiscie, na firmowej epapeterii. Tymczasem w Europie pan dyrektor Polak obiecuje ze nie ale i tak wydaje szrota, o przelozeniu premiery informuje graczy jakas fioletowowlosa socjal menadzerka wpisami na twitterze a po miesiacu od premiery pan dyrektor niby przeprasza ale zwala wine na team testerow czytajac prawniczy beukot z promptera.
Opublikowano 9 lutego 20214 l Fajnie, ale to tylko tani remake mało ambitnej liniowej gry. Gdzie porownania do cyberpunka.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 17 minut temu, Pupcio napisał: +to Nie jest temat rimejku niera tylko niera na telefony Cooo? Ten Nier z tel to jest jakaś podobczna historia do Autoszmaty i Replicanta?
Opublikowano 10 lutego 20214 l W sumie to nie wiem bo się nie zagłebiałem za bardzo w newsy no ale wygląda mi to po prostu na kolejną historię w tym uniwersum A i sama gra wygląda bardzo fajnie jak na telefonowe gówienko. Jeśli mikrotrasakcje tego nie zabiją to szykuje się kosa
Opublikowano 8 maja 20213 l Autor Japońska wersja dostanie collab z Drakengard 3. Dawno nie grałem w żadną nową mobilke, czekam na angielska wersje.
Opublikowano 11 maja 20213 l Na Google Play można się już zarejestrować, pewnie da to jakieś pierdoły w grze + Chyba jakaś zamknięta beta będzie przed premierą
Opublikowano 11 maja 20213 l Gra pojawiła się też w "preorderze" na Applowym AppStore: https://apps.apple.com/pl/app/nier-re-in-carnation/id1506553488?l=pl
Opublikowano 20 maja 20213 l Autor Zamknięta beta 25 maja, dzien wczesniej mają powiadomić tych co się załapali.
Opublikowano 21 maja 20213 l To podobno ma jakieś story i dzieje się po Automacie ogra się z ciekawości.
Opublikowano 21 maja 20213 l Autor Plus to story ma mieć koniec, a nie byc przeciagane w nieskonczonosc.