Opublikowano 28 czerwca 20213 l W dniu 30.05.2021 o 18:02, Shen napisał: Premiera podobno dopiero w listopadzie
Opublikowano 28 lipca 20213 l A @Figuś chyba musisz usunąć bete bo jak pobrałem pacza i odpaliłem gre to mi kazali ją usunąć xD więc pewnie jak odpalą serwery to wciągnie od nowa
Opublikowano 28 lipca 20213 l 7 minut temu, Pupcio napisał: A @Figuś chyba musisz usunąć bete bo jak pobrałem pacza i odpaliłem gre to mi kazali ją usunąć xD więc pewnie jak odpalą serwery to wciągnie od nowa zrobiłem to wczoraj
Opublikowano 28 lipca 20213 l Na start dodatkowo 65mb do pobrania oraz po prologu i cutscence znowu 150mb Jak już można wejść do menu cała instalka zajmuje ponad 2GB
Opublikowano 28 lipca 20213 l Autor Polecam trafić A2 albo 2B, a najlepiej obie te postacie, bo na japonskiej wersji nadal topka.