Skocz do zawartości

NieR Re[in]carnation

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jest aczik za klikniecie 100 razy w ducha, 3000 gemów.

• Odpowiedzi 338
  • Wyświetleń 51,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

359698584260 mój kodzik. Figuś i Czeko dodani :3

Opublikowano

Panowie dodam was jak tylko ukończę prolog bo kurwa koniec miesiąca i muszę zamówienia robić w robocie.

Ale w odpowiednim momencie tel zmieniłem bo na starym RN5 gra wyglądała i chodziła jak sraka :yao:

Opublikowano

U mnie na samsungu s8 też ledwo chodzi xD chuy jakoś się przemęcze jeśli jest to jakaś zamknięta całość bo zbieranie robo dziewczynek i farmienie surowców to nie dla mnie

Opublikowano

na POCO X3PRO ciągnie to na najwyższych ale jakieś problemy ma gra na andku 11 i gra lubi się crashować z tego co ludzie piszą, to ustawiłem poziom niżej i jest płynnie, gładko i póki co bez problemów :)

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Pupcio napisał:

U mnie na samsungu s8 też ledwo chodzi xD chuy jakoś się przemęcze jeśli jest to jakaś zamknięta całość bo zbieranie robo dziewczynek i farmienie surowców to nie dla mnie

na minimalnych na s8 smiga dobrze, robie wlasnie rerolle na tym starociu i na obecnym telefonie

Opublikowano
2 godziny temu, Shen napisał:

na minimalnych na s8 smiga dobrze, robie wlasnie rerolle na tym starociu i na obecnym telefonie

U mnie co zabawne gra chodzi lepiej na medium niż na low xD ja niestety bez Pani robot ale chociaż fajna hotówa Pani samuraj wyleciała :rayos:

Opublikowano
  • Autor

ja rerolluje od rana w pracy, podobno ciezko pozniej bez dobrych postaci

Opublikowano
  • Autor

Jest kanoniczna fabuła ktora się dzieje pomiedzy Nier i Automata, ale jest to tez typowa mobilka z eventami i wyciaganiem kasy za postacie.

Opublikowano

Wyleciała Pani robot :obama: mogę umierać 

Opublikowano
  • Autor

Drugi tip, klikajcie w czarne ptaki w lokacjach, było w tutorialu, ale moze ktos przeklikał na szybko.

Opublikowano
  • Autor

Ja pierdole, po całym dniu wreszcie moge zaczac grac :pawel:

Przechwytywanie.JPG.404c4f1cba44c3bb7266e33e74a4e392.JPG

Opublikowano
  • Autor

Dodałem tych co podali numery.

Tutaj info odnosnie eventu

Opublikowano
  • Autor

Muzyka robi robote. Fabułe ogarniam na drugim telefonie, na main koncie skipuje i farmie gemy

Opublikowano
  • Autor

Tip na dzis, pamietajcie, zeby codziennie kupic stamina potiony w sklepie, przyda sie do farmy eventu.