Shen 9 620 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Muzyczka robi robote i w chuj tych pobocznych historii, skipuje wszystko, zeby gemy wpadaly, wieczorem chce na spokojnie z biblioteki story nadrobic. Teraz, Figuś napisał: Nie jestem w temacie, możesz wytłumaczyć o co biega? Grasz do momentu jak mozesz zrobic summona, jak nie wpadlo co chciales to wywalasz gre i zaczynasz od nowa. Norma w gacha games. Nier jest spoko, bo pierwszy summon po 5 minutach, w innych grach to sie trzeba jebac i pół godziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 @PupcioA to właśnie bardzo dobrze, że ci tyle razy wypadła bo dostajesz w zamian rzeczy potrzebne do podwyższenia jej max lvl i dostaje nowe skille. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Podziwiam że komuś chce się bawić w jakieś uinstale i granie ileś razy żeby trafić dobrą dziewczynkę xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 No farciarz jebany, ja 220 summonow juz i trafilem tylko 1x A2, 2x2B, 1x 2P i 1x Akeha. Kusi zaczac od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Te mini gierka z Exploration ciary wchodzą i przypomiają się napisy z automaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Która? Ja mam tylki to strzelanie, druga zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 No właśnie ta jak tylko pierwszy raz mogłem zagrać to pierwsze co na myśl przyszło to napisy z Automaty Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 31 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Ale podsumowując moje granie to jestem zawiedziony, chociaż to może złe słowo bo niczego się nie spodziewałem po tej grze. Najbardziej liczyłem na muzyke ale oprócz tej z początku gry, żaden kawałek mnie nie porwał. Gameplay tragedia, nie cierpię gier na komórki, liczyłem że może przez to że gra ma nier w nazwie to mi się odmieni ale nie ma szans xD ja wiem że ta gra jest za darmo ale serio niech się pierdolą Ci twórcy gier na komórki których jedyny cel istnienia to kupowanie kryształków za hajs. No i jest jeszcze fabułka której nie skończyłem ale też żadna opowieść mnie nie porwała, zwyczajnie jest to nudne. Jedyne co naprawdę mi się podoba to styl graficzny w tych historyjkach no ale ogólnie to szału nie robi. Granie na telefonie nie jest mi pisane i mobilny god of war grany na sony Ericssonie dalej jest moim komórkowym goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2021 Ja przerobiłem sporo mobilek, bo duzo czasu spędzałem przed pandemia na dojazdach, a konsole przenosne się nie sprawdzały. Do tego w robocie czasem nuda i poklikac na telefonie łatwiej niz wyciagac konsole. Ogólnie to nie są gry dla każdego, szczególnie dla tych co mają predyspozycje do hazardu, sporo ludzi majątki traciło, żeby trafić postać w grze. Wiekszość tych mobilek to mnie nudzi po paru tygodniach, ale w jedną napierdalam od premiery i już 3 lata mijają. F2P friendly i sztosik grafika 2D moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Wpadło 100 kryształków za reklame najbardziej chyba mnie irytują te loadingi co chwilę pewnie na lepszych telefonach aż tak to nie wkurza ale przez to że wszystko nie jest błyskawiczne to odechciewa się trochę grać, mam nadzieję że będzie jakiś port na znicza kiedyś xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Typkowi na discordzie poleciało 3000, wiec to nie sciema Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Oby udało się kiedy trafić dzisiaj dobrze wpadało bo była ta stówka A reszta po 30 A np. Wczoraj to same po 10xD W ogole kupiłem a2 za te monetki z losowań i ona ma tylko 3 gwiazdki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Coś Ci się pojebało kolego, ta co ma 3 gwiazdki jest za eventowe medale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 No może kupiłem ją za 200 czegoś i czuje się że źle zrobiłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2021 Jak dobrze przyfarmic, to mozna z tego eventu kupić wszystko i tak. Na początek jednak polecam ten item na ascend broni black pearl Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 335 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Jestem na 9 rozdziale i już się trochę nieciekawie robi bo już poziom teamu mam na równi z tym proponowanym są jakieś misje z których tropi dużo tych itemków do ulepszania postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 W eventowym shopie, daily questy i guerilla questy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Jestem w 6 chapterze i miałem buga w drugim wspomnieniu. Lokacji nie doczytało i wpadłem w nieskończoną przepaść XD Dobrze, że jest opcja skipnięcia do walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Ja juz wjezdzam na story very hard i bez duplikatow ciezko faktycznie. Wymaksowalem postacie i bronie na tyle ile moglem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 3 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2021 Zrobilem 4 pulle przed spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Jutro kolejny event i tip jaki poziom farmic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Ja też dzisiaj zacząłem story na hardzie, na razie 3 chaptery. Ze staminą póki co nie mam problemów, jedyne czego mi brakuje to golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Ja robie ten stage z reddita, teraz mamy event, ze kazdy stage kosztuje tylko połowe staminy, wiec trzaskam ile sie da, bo tam jeszcze potiony leca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 4 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2021 No i fajnie, gemy wpadną Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi