Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor 38 minut temu, Pupcio napisał: 5k twittów xD nieźle popłynęli cos dla ciebie
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Idzie jak krew z nosa ale losuje jednak dalej obecne postacie bo chce 2b mieć na maxa i a2 też jest spoko więc też by się przydało jeszcze ją wyrwać
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor Ja przestalem losowac po 400 summonach, mam juz 15k gemów odlozone. 27 minut temu, Pupcio napisał: Idzie jak krew z nosa duzo daje ewolucja broni, trzeba daily questy farmic
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Właśnie zrobiłem, nieźle podbiło xD chociaż ja kupiłem za hajs z eventów te kryształki. A coś wiadomo kiedy będzie ten drakengard?
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor Może być jutro albo za kilka miesiecy, nikt nie wie czy sie beda trzymac rozkładu z japonskiej wersji. Pierwszy był collab z Nier a dopiero potem z Drakenem.
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor W dniu 11.08.2021 o 11:38, Pupcio napisał: Chyba na tym polegają te komórkowe gówna ale jak widzę że za 3k kryształków trzeba dać 150zl to zastanawiam się czy serio istnieją zjeby które tak nie szanują swoich pieniędzy i kupują takie rzeczy akurat trafiłem dziś typka którego historie czytałem pare lat temu
Opublikowano 14 sierpnia 20213 l W sumie żadna gacha mnie nigdy nie wkręciła a już na pewno nie żeby jakikolwiek hajs zostawiać poza jednym wyjątkiem - jakieś 15 zł w Sky Force ale tam jednak jest jakiś gameplay i skill się przydaje bo strzelamy stateczkiem. Potem był jeszcze Genshin Impact ale Nier względem tych innych giereczek jakimś cudem przykuł moją uwagę i sobie od czasu do czasu odpalam. Story tych postaci w większości monotematyczne, bo tematyka wojenna ale przyjemnie się czyta jadąc autobusem do pracy.
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor Dodali nagrody w sklepie z summer event, kolejne 1k gemow, juz 20k mam. Jeszcze 40 na pity Miałem nadzieje, ze postac, no ale za darmo
Opublikowano 16 sierpnia 20213 l Autor Ja juz 77k mocy, ale duzo wiecej juz nie dobije bez duplikatów postaci.
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Autor Dobra dupa. Dobiłem do 80k mocy i biore się za farmienie dark weapons, zdobycie jednej postaci moze zajac nawet rok
Opublikowano 18 sierpnia 20213 l Jak mi wydrobiła 2B w drugim rollu tak zrobiłem już kilkanaście i nic a marzy mi się jakaś A2 jeszcze żeby chociaż mieć 2 legendarne postaci w drużynie a nie jakiś plebs.
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Autor To jedziesz dalej. Po 200 summonach mozesz kupic postac. Cos wam wpadlo z free pulla? U mnie gowno, mialem nadzieje na postac.
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Też chuya wyleciało ale zrobiłem dziś 2b na maxa więc jest git, fajna aktualizacja, dużo darmowych rzeczy, nowy rozdział, nowy event. Przydałby mi się jakaś fajna 3 postać bo teraz mam combo a2,2b i ta pani ninja. A wy jaki macie główny team byczki?
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l 12 godzin temu, Shen napisał: Cos wam wpadlo z free pulla? Mechanical Girl wyleciała.
Opublikowano 19 sierpnia 20213 l Autor To moj team, dwie do ataku i łysa leczy. Pamietajcie, ze teraz event i levelowanie postaci, ekwipunku i memories zawsze wchodzi z tym bonusem, najlepszy moment, zeby sie wzmocnic.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Autor Jaki macie najlepszy wynik? Widziałem, że ludzie i 200k wykrecają
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Autor rzuciłem 3000 gemów w ten nowy banner bo Gayle przegięta, ale gowno wpadło.