Opublikowano 10 września 20213 l Autor z ticketów za mama medale, kurwa chciałem brata Chociaz bron dobra, ma stuna i heal dla całego party
Opublikowano 14 września 20213 l Autor Secret Missions Buy 15 items from the shop (buying 15+ of one item counts) Set a favorite character (Menu -> Profile) Defeat 15 bosses
Opublikowano 15 września 20213 l A ta pani z drakena jaki mieczyk będzie obsługiwać? wciąż szukam sobie 3 postaci bo 2b i a2 raczej zostaną u mnie na długo
Opublikowano 15 września 20213 l Autor Zero uzywa tych samych broni co 2B, dlatego inwestuje w A2, a 1h swordami Zero sie bedzie bawic.
Opublikowano 17 września 20213 l Autor No kolejny event z materialami na ascend, A2 dziś bedzie na 90lvl.
Opublikowano 24 września 20213 l Autor Nowy event wjechal, moze byc ciezko, trzeba bedzie zainwestowac w nowe postacie.
Opublikowano 24 września 20213 l Ehh pierwszy event którego nie dam radę zrobić w całości teraz mam 85k chyba
Opublikowano 24 września 20213 l Autor No z tego co czytałem, to on jest nawet w japonskiej wersji trudny. Event pod wielorybow. Zobacze jak daleko uda sie dojsc.
Opublikowano 24 września 20213 l na czym ta gra polega? tak w krótkich słowach. Jakaś fabuła czy tylko wyciąganie atencji/kasy?
Opublikowano 24 września 20213 l Autor Troche fabuły, duzo powtarzania tych samych etapow. Na spokojnie bez wydawania złotówki przeszedlem do tej pory wszystko. Jestem w połowie i sie juz zaczyna robić nieprzyjemnie.
Opublikowano 27 września 20213 l Ja na 403 miejscu kończę. Przez chwilę byłem nawet w pierwszej stówce ale żeby się tam utrzymać to trzeba chyba cały dzień grać xD
Opublikowano 27 września 20213 l Autor Ja bylem chyba jakos w top300? Jak sie skonczyly te łatwe boty do bicia, to odpuscilem.
Opublikowano 29 września 20213 l Autor Wjechałem w ten banner z okazji Nier day, zaraz nowy chapter wychodzi to sie odrobi gemy. Wpadły dwie nowe postacie, 3000 gemow odrobilem za wpis do encyklopedii i najwazniejsze, 10 advanced handbookow. Zostawie chyba je na Zero. Udało się