Skocz do zawartości

NieR Re[in]carnation

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nareszcie, wchodze w to za wszystko co mam. Zobaczymy ile razy wypadnie. Na bannerze Nier zrobilem 200 summonow i wpadl tylko Emil, brata musialem kupić :pawel:

kocham te muzyke z trailera

Opublikowano

170 losowanek i w końcu wypadła waifu :obama: już wątpiłem że mi wypadnie A i z kryształami taką bieda że nie wiedziałem czy dam radę uzbierać na 200 losowań xD 

Opublikowano

Nie no wiadomo że zbieram dalej, czekałem na panią 0 żeby została moją 3 postacią. 

Jutro nowy tryb + chyba jakiś evencik 

Ale coś czuje że na nowy tryb jestem za słaby bo potrzeba tam 3 składów 

Opublikowano

Ja zbieram żeby zrobić 3 losowanie chociaż xD nie ma opcji że uda mi się zrobić 5 losowań jak to ma być chyba do 4 listopada xD nie mam już za bardzo skąd brać kryształki ale na horyzoncie brak fajnych postaci więc można wydać wszystko jak leci. Tą 2b bym wyjebał chętnie z teamu bo odstaje 

Opublikowano

No ja moze wyjebie jeszcze 10k, bo mam braciaka z Nier na 70lvl:rayos:

A2 i Zero na szczescie juz z glowy

No i pizda, tylko ten i jedna bron, tak czy inaczej sie opłaca dla ksiazekScreenshot_20211027-195513_NieR.thumb.jpg.fe4f3326e3f07ea6ccbb49a93e4fc5b9.jpg

Opublikowano
W dniu 29.10.2021 o 15:42, Pupcio napisał:

Zrobiłem 16 lvli i 30 celów w tym nowym evencie  :obama: całkiem nieźle ale już trzeba było kombinować ostro żeby to przejść 

Dobiłem dziś do 36, 40 bede chciał minimum. Zobaczymy, czy dam rade 50, ostatnio sie udało.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Jaki masz zestaw na te misje? 

Jesli chodzi o memoirs to jakies co leciały kiedys z eventu z primary stat +20% attack i set dodatkowe 15%.

Companiony duzo daja, Wyexpiłem książki na maxa jak był event, że dropiło więcej itemów ze story questow.

Wziąłem czarną książke  bo ma 20% do obrazen od dark elementu i buff na atak, czerwoną bo daje buff na critical chance i te light bo  ma fajny heal i zmniejsza obrazenia o 20% od light elementu. Czerwona mozna zastapic czym innym, dodatkowy heal albo jakis debuff na defa.