Opublikowano 3 listopada 20213 l Jak wyjdziecie 3 razy do menu podczas questa to dostaniecie 300 kryształków. Pozdrawiam cieplutko!
Opublikowano 17 listopada 20213 l No chyba nie bardzo, bo wszystko inne śmiga jak należy. Chyba zrobię reinstal.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Dobra szybki reset tel pomógł, działał bez przerwy ponad 800h i może mu się coś pojebało XD
Opublikowano 17 listopada 20213 l Teraz, Czoperrr napisał: Jak ja tego Szczęsnego nie lubię. Zawala mecz po meczu i się tym nie przejmuje, dzień później robi lipsync z Mariną na Tic Tocu zadowolony xD pijany?
Opublikowano 17 listopada 20213 l Do usunięcia, jak wyżej. Ciągle mi się źle klika na tym nowym forum
Opublikowano 17 listopada 20213 l Ale te wieże są chujowe, 3 postacie na Maxa, 3 brońki wodne na maxa A bije tyle co nic
Opublikowano 17 listopada 20213 l Autor Jeszcze nie testowałem, poprzednie wyczyscilem wszystkie. Ta jest trudniejsza? @Pupcio Sety i companiony tez duzo daja.
Opublikowano 17 listopada 20213 l Znaczy ja nawet tamtej nie skończyłem więc nie bierz mnie za pewnik jestem jestem na 16 misji i w miarę idzie ale widziałem że na reddicie też pisali że jest trudniejsza niż ostatnio
Opublikowano 17 listopada 20213 l Autor U mnie ogolnie water najsłabszy element jak pisałem wczesniej, 2h sworda nie mam np zadnego. Zobaczymy.
Opublikowano 18 listopada 20213 l Autor 12 godzin temu, Pupcio napisał: widziałem że na reddicie też pisali że jest trudniejsza niż ostatnio jest trudniej, polecialem na luzaku i mi padlo party na 3 stage xd
Opublikowano 18 listopada 20213 l Autor Fajne zmiany, step up i skip tickety sie przydadza, czekam az u nas wprowadza
Opublikowano 19 listopada 20213 l Autor Całkowicie musiałem zmienic taktyke, sety z atk na hp zamieniłem, jak najwiecej defa i hp, po dwoch healerow w teamie. Nie wiem czy dojde do 20 piętra, ale najwazniejsze nagrody są. No i po tylu miesiącach pierwsza ex postać
Opublikowano 19 listopada 20213 l Ja skończyłem na 17 i nie mam tylko ostatniej nagrody więc yebać. Ile trzeba ulepszać te brońki żeby mieć tę postać?
Opublikowano 19 listopada 20213 l Autor W chuj, farmiłem to codziennie prawie od wyjscia gry. Zenithy najwiekszy problem.