Opublikowano 5 lutego 20223 l Autor Pewnie juz nie gracie, ale wpadła za ostatnie 300 gemów Nie byłem gotowy na jej banner.
Opublikowano 5 lutego 20223 l Też mi wypadła legancko, niby odpalam robić tylko daily ale już nawet tego mi się nie chcę robić powoli, dobije 20k powera i będę grał tylko jak będzie fabułka
Opublikowano 6 lutego 20223 l Autor 23 godziny temu, Pupcio napisał: Też mi wypadła legancko, niby odpalam robić tylko daily ale już nawet tego mi się nie chcę robić powoli, dobije 20k powera i będę grał tylko jak będzie fabułka No ja daily i dark memory questy, niedługo trzecia ex postać wpadnie. Na arene mi sie wchodzic nawet nie chce, bo moim koks teamem mam 177k powera a typy nawet do 220 dobijaja. Łysa spoko, z nią wieża była spacerkiem
Opublikowano 10 lutego 20223 l Autor W dniu 5.02.2022 o 10:56, Pupcio napisał: Też mi wypadła legancko, niby odpalam robić tylko daily ale już nawet tego mi się nie chcę robić powoli, dobije 20k powera i będę grał tylko jak będzie fabułka 3 darmowe multi daja, gowno mi poleciało, moze bedziesz mial wiecej szczescia
Opublikowano 14 lutego 20223 l Autor Nie chciałem pisać trzeciego posta 2 postacie mi wpadly i 7 bronii, chyba tak sobie Troche nowości, na wiosne collab z final fantasy xiv
Opublikowano 14 lutego 20223 l Mi chociaż jedna nowa postać wypadła więc nie będę narzekał jak za darmoszke
Opublikowano 16 marca 20223 l Autor Wpadlo troche gemow, trzeba odkladac na collab z final fantasy. 10 summonow darmowych teraz jest
Opublikowano 23 stycznia 20241 r Autor Może zainstaluje sobie przed zamknieciem, podobno story skończone jest. Obym tylko miał dość silne postacie na to xd