Opublikowano 26 maja 20213 l Autor Już ten pierwszy kawałek robi robote, muzyka świetna, pogram po pracy dopiero, mam nadzieje, ze beta potrwa jeszcze troche.
Opublikowano 26 maja 20213 l 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Już można grać. Na starcie około 300 mb. Po wejściu do menu można dociągnąć 2.3GB, gra chyba nie obsługuje też pada bo nigdzie nie widziałem opcji z nim związanych
Opublikowano 26 maja 20213 l Wiadomo coś czy postępy z bety przeniosą się do fulla? Ładnie wygląda i brzmi ta gierka no i jestem ciekawy czy jajko taro zrobił fajną historię ale gameplayowo to oczywiście klasyczny komórkowy śmieć
Opublikowano 26 maja 20213 l chyba by nie włączali tej opcji jakby to tez miało być usunięte po becie
Opublikowano 27 maja 20213 l Jasno w notkach jest napisane i podkreślone, że NIC nie przejdzie do pełnej. Włączyli tę opcję, żeby ją testować, przecież to beta testy.
Opublikowano 27 maja 20213 l No ja się na betę tego raka załapałem, ale jednak nie gram, poczekam na pełniaka, o ile będą jakiekolwiek relacje, że warto dla świata, historyjki i muzyki.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l Nie wiem czy już ktoś wrzucał takie info, ale niedawno wypuszczone DLC do Final Fantasy XIV z misjami Nier jest fabularnie kanoniczne, więc jak ktoś jest ciekaw nowego story to może sobie obczaić przynajmniej na YT.