Opublikowano 31 lipca 20204 l Jeśli ex na Xboxa to niech ktoś przeniesie temat- w necie już się sami gubią na co to wychodzi i nie ma potwierdzenia.
Opublikowano 31 lipca 20204 l A to nie jest ta sama gierka która otwierała pierwszy pokaz gierek na PS5? ed. a może to był pokaz gierek na xboxa, juz nawet nie pamiętam Edytowane 31 lipca 20204 l przez mugen
Opublikowano 20 września 20222 l Krótka gierka. Przejście zajęło mi 2h. Na plus walka. No przyjemnie się zabija, są skoki, ataki specjalne, blokowanie mieczem, kontry. Jest efektownie. No i widać stopki postaci a panią można przebierać Spoiler https://www.xbox.com/play/media/77TDE7JK Edytowane 20 września 20222 l przez Szymek
Opublikowano 20 września 20222 l Są dwie wersje do pobrania i podobno ta Infinite jest dłuższa. Warto w ogóle kupować tą krótszą jak ta zajmuje 2h?
Opublikowano 20 września 20222 l Godzinę temu, BRY@N napisał: Są dwie wersje do pobrania i podobno ta Infinite jest dłuższa. Warto w ogóle kupować tą krótszą jak ta zajmuje 2h? Wydaje mi sie ze to te same gry ale pobierznie sprawdzalem temat wiec moge sie mylic. Infinte powstalo jako demo technologoczne i pokaz RTX. Na konsolach jest (XSX) i wyglda bardzo fajnie (60fps). Infinite wyszlo chyba 15 zl. Dla mnie spoko cena ale to kazdy musi sam sobie odpowiedziec czy warto. Edytowane 20 września 20222 l przez Szymek