20inchDT 3 362 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Dzisiaj europejczycy dostali dostęp do PSO2 na konsolach i PC, a w 2021 wyjdzie kolejna część zatytułowana "New Genesis". Drugi filmik przedstawia w jaki sposób oba tytuły bedą ze sobą połączone. Ktoś ma zamiar grać czy gra przejdzie echem na forum? Użytkownicy gamepassa dostają jakieś itemki, boosty i różne pierdoły. Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Dzięki, właśnie pobieram. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2020 Stworzyłem wczoraj cyctą waifu z krótkimi czerwonymi włosami, bitch face i skąpym outfitem Nawet fajnie się walczy, ale odpuszczę sobie i zaczne grać dopiero w new genesis. Nie dość, że grafika jak to na gre z 2012 wyglada słabo, to jeszcze na one s jest rozmazana Kto to przepuścił w takim stanie. Gorzej wygląda tylko rocket arena. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 ja spróbuję w pierwszą część na dreamcasta grałem jeszcze przez modem telefoniczny, potem te części na PSP były spoko Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 8 czerwca 2021 Autor Opublikowano 8 czerwca 2021 Gra pojawiała się w ciagu ostatnich kilku godzin w storze, bo z rana jeszcze nie było. Mozna zrobic preload, 80gb. Jutro premiera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi