Skocz do zawartości

Suicide Squad: Kill The Justice League - Rocksteady Studios

Featured Replies

Opublikowano

Myślisz, że tyle lat nad tym pracowali? Nie chce mi się wierzyć. Prawdy nie poznamy, ale czuję że pierwotny projekt poszedł do kosza bo był tylko gierką dla pojedynczego gracza. Przyszedł jakiś śmieć w garniturku i zmieniły się priorytety bo z dupy wyliczył sobie, że rozwijana gra pod dzieci przyniesie większy zysk.

• Odpowiedzi 389
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Całe szczęście jest też opcja, żeby w ogóle tego nie kupować, którą serdecznie polecam 

• Grając? Lepiej byś się bawił wsadzając całe pudełko w dupę.

• Mnie też kusi. Może nie najdroższa. Poczekam jednak, aż embargo zejdzie i zacznie się wysyp opinii i recenzji. Wtedy zadecyduję, czy brać czy czekać na mocne przeceny.    Moja chęć zakupu gr

Opublikowano

A nie było mówione, że robili podchody po raz kolejny pod grę Supermanem i po raz kolejny projekt trafił do śmietnika?

Opublikowano

A może pomysł na ta gierkę wyszedł od tego samego typa co wyebal world of tanks do Arkham Knight? 

Opublikowano

Podejrzewam, że robili gierkę i przyszedł garnitur i powiedział:

- Widzieliście Fortnite? Zarabia dużo pieniędzy i jest kolorowe. Macie zrobić coś takiego! 

- Ale my robimy singla, nie bardzo jest jak to przerobić. 

- Nie mój problem. Tylko kurwa pamiętajcie! MA BYĆ DUŻY CZERWONY X JAK SIĘ KOGOŚ TRAFI! Zrozumiano? To do roboty. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widać jakie gówno spłodzili i reakcja fanów, nic a nic mnie nie dziwi, że srają na to ciepłym moczem. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oby udało się to coś jeszcze odratować...

Opublikowano

Ktoś z 'góry' ogarnął się po 2-3 latach że GaaSy to rzadko kiedy kura znosząca złote jaja i teraz pewnie będzie powrót do konceptu tej gry z roku ~2018. Ciekawe czy jeszcze wyprowadzą na prostą ten tytuł, jak nie, to może być koniec Rocksteady bo 9 lat developingu żeby wydać grę max 7/10 raczej nie ujdzie nikomu na sucho.

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, łom napisał:

i teraz pewnie będzie powrót do konceptu tej gry z roku ~2018.

zapomnij

Opublikowano

No to Rocksteady ma nuż na gardle i nie mam pojęcia ile musi sprzedać egzemplarzy aby wyjść na prostą (zgaduje że min. 5 mln w pierwszym miesiącu).

Opublikowano

Moze jednak po prostu do kosza i zabiorą się za Batmana :)? 

Na to już pewnie niestety za późno I kolejny rok na ratowanie trupa. Ciekawe, czy Redfall też przełożą na 2024. 

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Moze jednak po prostu do kosza i zabiorą się za Batmana :)? 

I kolejne 10 lat produkcji.

im-too-old-for-this-shit-too-old.gif

Opublikowano

Oni musieli robić tę grę na Marsie, że nie zauważyli, iż Gaasy się nie sprzedają. Tym bardziej jestem w szoku, z tego co wypuścili szczególnie, kiedy człowiek zda sobie sprawę, że 3 ostatnie gry w ich portfolio to produkcje niemal doskonałe. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Opublikowano

No jestem ciekawy, czy przez ten rok coś zmienili w mechanice i założeniach tej gry, czy tylko zamrozili, żeby się nie popsuło do premiery. 

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano

Na YT jest pełno materiałów o tym, że WB postanowiło jeszcze mocniej iść w GAASy, więc nie liczyłbym na to, że z tego coś będzie :reggie:
Szkoda tylko rocksteady - upadek kolejnego studia, którego logo było synonimem jakości, a gierki można było w ciemno kupować.

Opublikowano

Może pora, by branżę przeczyścić jak w 1983?

Edytowane przez Badus

Opublikowano

Co to się w tym studiu wyrabia to przechodzi ludzkie pojęcie.

smutny-siara.gif

Zrobili fajną trylogię Batmana, żeby potem się zesrać jakimiś gaasami. A potem się dziwią, że lecą na nich hejty i wszystko co najgorsze. 

Opublikowano

Próbują jak mogą zareklamować to jako nie GaaSa non stop story, story, characters, ani słowa o kustomizacji czy lootboxach. Ciekawe czy to coś da bo teraz będą porównywani do Spidera 2.