Donatello1991 1 424 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 Przecież pisałem, że to może być dobra gra. Czasem uruchamiasz grę i od razu czujesz sredniawke albo crapa. Tutaj czuć, że to nie robią patyki od kaszanki. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 21 godzin temu, Donatello1991 napisał: Przecież pisałem, że to może być dobra gra. Czasem uruchamiasz grę i od razu czujesz sredniawke albo crapa. Tutaj czuć, że to nie robią patyki od kaszanki. Może i gra będzie ok, ale i tak jest od początku grube zamoraoranie, a te oświadczenia o dodaniu offline gdzieś później tylko potęgują wrażenie, że się pogubili i wystraszyli. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 19 grudnia 2023 Opublikowano 19 grudnia 2023 Coś znowu leaknęło, w sensie wszystko , więc jak komuś zależy, uważać z Youtube Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 grudnia 2023 Opublikowano 19 grudnia 2023 Poczytałem trochę na reddicie i odbiór spoilerów fabularnych jest jeszcze gorszy niż samego gameplayu. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Jak bardzo zdesperowanym trzeb być, aby do oficjalnego filmiku promocyjnego wrzucać spoilery z gry. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia boże.... Można już obstawiać powoli, czy Rocksteady zostanie zamknięte po wydaniu gry, czy uda się skleić jeszcze zespół na coś nowego, normalnego... Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia W zapowiedzi pojawiają się porównania do Crackdowna xd Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia ten UI, no nie mogę, ja pierniczę xD. 3 Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia O k#rwa W sumie to nie wiem nawet, na co patrzę, ale wygląda obrzydliwie Cytuj
suteq 183 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ta gra miałaby szanse osiągnąć sukces jak wychodziło PS4 ale nie w 2024 roku. Nijakością przypomina mi remake Saints Row. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Czyli od listopadowej alfy skaszanili grę. Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Kto wpadł żeby wypuszczać kolejnego looter-shootera w etapie gdy branża jest już tymi grami przejedzona i nikt w kolejnego grać nie będzie chciał? Paski życia nad głowami, cyferki wypadające z wrogów, animacje postaci rodem z PS3, kolorystyka Fortnajta, UI jak z chińskiego mmo. Jak kogoś odpowiedzialnego za ten twór nie wypierdolą to nie wróżę przyszłości rocksteady. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 29 minut temu, Donatello1991 napisał: Czyli od listopadowej alfy skaszanili grę. Ty mówiłeś po ograniu alfy, że to będzie murowany hit, zostaniesz rozliczony xD. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ty mówiłeś po ograniu alfy, że to będzie murowany hit, zostaniesz rozliczony xD. Jeszcze jest szansa. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Ale kaszana, w poprzednich trailerach żeby jakoś to wyglądało to wywalili HUD i cały śmietnik na ekranie a teraz to jest tragedia. Śmieciara ma mniej detali niż jedno kółko w batmobilu z Arkham Knight. Jak nie zrobią szybko kolejnych remasterów Arkham to szykują się zwolnienia. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Oglądam teraz zapowiedź z gameplayem, a że ogrywam Strażników sprzed ciut ponad 2 lat, to SS wygląda biednie przy tym. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Nie wierzę że to gówno zrobili ludzie od trylogii batmana, ktoś musi nas robić w BAMBUKO Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: ten UI, no nie mogę, ja pierniczę xD. Co to za wow? Jakiś nowy dodatek? Spoiler XD Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Będzie mega wtopa, ale studia nie zamkną. Spoiler Oddelegują do Hogwarts Legacy 2 Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 1 godzinę temu, Rooofie napisał: Kto wpadł żeby wypuszczać kolejnego looter-shootera w etapie gdy branża jest już tymi grami przejedzona i nikt w kolejnego grać nie będzie chciał? Paski życia nad głowami, cyferki wypadające z wrogów, animacje postaci rodem z PS3, kolorystyka Fortnajta, UI jak z chińskiego mmo. Jak kogoś odpowiedzialnego za ten twór nie wypierdolą to nie wróżę przyszłości rocksteady. Oni zaczeli to robic jak gaasy byly modne, ale chyba premiere to ze 2 lata juz przekladali, wiec mamy gowno takie jak widac. Wydawca pewnie stwierdzil, ze za duzo siana poszlo juz by odpiac wtyczke, wiec pewnie chca wydac balas ktorego troche ludzi jednak kupi i odzyskac czesc siana. Rocksteady pewnie spadnie z rowerka po premierze jak bedzie wiadomo ile kasy wtopili. Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Godzinę temu, Pupcio napisał: Nie wierzę że to (pipi) zrobili ludzie od trylogii batmana, ktoś musi nas robić w BAMBUKO Tam kupę ludzi odeszło, zostały jakieś sojaki, to z Rocksteady od Batmana mają wspólną tylko nazwę. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Jakieś półtora roku temu odeszły 2 kluczowe osoby - szef studia i creative director. Oni byli założycielami studia. Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 3. odcinek Insidera od Rocksteady, który skupia się głównie na rywalizacji między graczami i zawartości po ukończeniu kampani. Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Będzie katastrofa https://wegotthiscovered.com/gaming/the-suicide-squad-kill-the-justice-league-review-codes-situation-explained/ Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Mierzią mnie artykuły na 10,000 znaków o niczym, gdzie istotna informacja może się zamknąć w jednym zdaniu. Zatem, o co chodzi? Nie wysłali kodów do recenzji, czy co? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi