LukeSpidey 929 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Jest pierwszy zwiastun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Rozczarowanie. Po Batmanach brałbym ich grę w ciemno, ale to jest kolorowe pedalstwo dla dzieci, w ogóle mi ten klimat nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Zajechało jakimś Fortnite No słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Gotham knights + to po 5 latach od AK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Takie marvelove trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 440 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Hip hop i fikołki. Wocz dogs 2 wyglądał mniej cringowo od tego Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Na razie jestem sceptyczny. Gdzie ten art-style Batman Arkham... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Wygląda jak Sunset overdrive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Render super, ale gameplay to może być kupsztal więc na razie #nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Infoski: Cytat Third-person shooter Character-driven storytelling Suicide Squad: Kill the Justice League is a direct continuation of the Arkhamverse Playable characters are Harley Quinn, King Shark, Deadshot and Captain Boomerang Each have a variety of weapons to customize and skills to upgrade "Awesome" gunplay, superhuman empowerment, each character has a rich moveset (more than Batman) Richly detailed and dynamic open-world of Metropolis, everyone has their own traversal abilities Rocksteady wanted to give life to Metropolis beyond just brick and mortar Can be played solo or 1-4 player co-op If playing solo, bots will replace the other 3 teammates Can switch between the characters at will if playing solo Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 4 minuty temu, Cedric napisał: Can be played solo or 1-4 player co-op If playing solo, bots will replace the other 3 teammates Ja się pytam, o co chodzi z tymi j.e.b.a.n.y.m.i. co-opami? Na .c.h.u.j. to komu potrzebne? Najpierw Gotham Knights a teraz tu. Obecna generacja udowodniła, że gry solo wciąż mają moc i wrzucanie na siłę co-opa w takich grach jawi mi się jak uszczęśliwianie graczy na siłę. Jeszcze nie widziałem towarzyszy AI, którzy by mnie nie irytowali w takich grach. Trailer CGI nakreślił trochę klimat i fabułę. Póki nie pokażą rozgrywki to wstrzymuję się z osądem, bo to jednak Rocksteady, które dostraczyło za(pipi)istą trylogię o Gacku, więc mają mój kredyt zaufania. Premiera dopiero w 2022, więc to jeszcze szmat czasu. Do wtedy o tej grze jeszcze nie raz zapomnimy. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Juz spiesze z wyjasnieniami. Chodzi o mikrotransakcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Zobaczymy jak gameplay ale chociaż trailer lepszy niż ten batmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Godzinę temu, LukeSpidey napisał: Ja się pytam, o co chodzi z tymi j.e.b.a.n.y.m.i. co-opami? Na .c.h.u.j. to komu potrzebne? Najpierw Gotham Knights a teraz tu. Obecna generacja udowodniła, że gry solo wciąż mają moc i wrzucanie na siłę co-opa w takich grach jawi mi się jak uszczęśliwianie graczy na siłę. Jeszcze nie widziałem towarzyszy AI, którzy by mnie nie irytowali w takich grach. Trailer CGI nakreślił trochę klimat i fabułę. Póki nie pokażą rozgrywki to wstrzymuję się z osądem, bo to jednak Rocksteady, które dostraczyło za(pipi)istą trylogię o Gacku, więc mają mój kredyt zaufania. Premiera dopiero w 2022, więc to jeszcze szmat czasu. Do wtedy o tej grze jeszcze nie raz zapomnimy. Gdybyś miał dobrych kolegów do gry, pewnie byś zrozumiał "na chuj" 2 godziny temu, Nemesis napisał: Na razie jestem sceptyczny. Gdzie ten art-style Batman Arkham... Pewnie gdzieś tam w komiksach i filmach o Nietoperzu. SQ to luźna rzeźnia ( zwłaszcza, kiedy do akcji wkracza Shark). Na pewno no nie szukaj ta mroku i klimatu Gotham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Dopiero 2022, chryste, myślałem, że będzie w przyszłym, a tu jeszcze idzie poczekać 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Zapowiada się borderlands. Poki nie zobaczę gameplayu to nie będę panikowal, szkoda tylko że dużo gier ewidentnie idzie nie dla mnie z tematyką coopow, gaasow itp. Gra o straznikach galaktyki też ma być third person looter więc lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Wszyscy chcą być teraz gaasem i będą umierać w męczarniach. Casus Anthema będzie się powtarzał w kółko. Destiny 2 jest nie do ruszenia, a każdy chce mu zagrozić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 (edytowane) Na dzień dzisiejszy to tylko 3 gry z looter shooter trzymają się, j.w. wymienione Destiny 2, Borderlands 3 i The Division 2. Konkurencja jest spora dlatego, gaasem próbują przebić się z superbohaterami tak jak marvel ze swoimi avengersami, tak dc ze swoim suicide. Edytowane 23 sierpnia 2020 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Gorzej od tych avengersów być nie może xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Tak, tylko Borderlands ma inną strukturę i było przed Destiny dlatego trzyma się na rynku i The Division, które jest odmianą od D2 w TPP, idąc w realistyczny setting. Wszystkie te 3 gry, które wymieniłeś mam i w nie gram i sam nie widzę miejsca na nowego gaasa, w którego się zaangażuję. Jedynie dla przejścia kampanii i odstawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 It's going to be GaaS? Guess I'm going to PaaS. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 jezu jak mnie irytują takie "edgy" klimaty i dialogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Pierwsze spojrzenie i vibe sunsetoverdrive meeega. Jeżeli nie zrobią z tego gaas to może być fajny shooterek w otwartym świecie. Jak będzie gaas to słabo. Trzeba poczekać na gameplay. W tej chwili gra ma moją uwagę bo trailer bardzo mi się spodobał i ufam rocsteady po batmanach Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Trzeba podziękować tym kupsztalom od marvela za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 Filmy Marvela lubię. W grę nawet bety nie odpaliłem i nie wiem czy kiedyś zagram. Z gier superbohaterskich właśnie Batman i Spiderman pokazali, że można zrobić świetne gry i w tym kierunku powinny iść Arkham Knights i Suicide Squad. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi