Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 No ładnie Warner rozjebał topowe studio. Po Batmanie w nagrodę kazali im robić multi gierkę dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 Korposzczury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Premiera 26 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 9 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2022 Oj jak ja bardzo chcę, żeby to było single player experience . Please, please, please, no GAAS or co-op , PLEASE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 10 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2022 (edytowane) Gotham Knights lata już za 160 zł, szybko poszło. Ciekawe czy coś dobrego z tego wyjdzie... zastanawiam się czy Kevin zdążył nagrać wszystko, czy posklejali lub (broń boże) ktoś inny dograł. No i kiedy pokaz gameplayu? Edytowane 10 grudnia 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 11 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2022 Czy ktoś w ogóle wie, czym tak naprawdę ma być ta gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 (edytowane) 19 godzin temu, LukeSpidey napisał: Czy ktoś w ogóle wie, czym tak naprawdę ma być ta gra? Pierdololo naparzanka w mieście, tak to wygląda na materiałach. Zainteresowanie bliskie zera podobnie jak w przypadku Gotham Knights. PS Jedynie należy się spodziewać że wykonanie będzie ligę wyżej niż w przypadku GK, przynajmniej w wersji konsolowej. Edytowane 12 grudnia 2022 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 Myślę, że może z tego wyjść drugie Marvel Guardians of the Galaxy - jakoś od początku mam więcej zaufania do tego projektu niż miałem do Gotham Knights, mimo że tamto wyglądało na bardziej klasyczne podejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 To robi rocksteady, które dało 3 najlepsze gry z superbohaterem. No to nie może się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 liczę na premierę day one w GP, wtedy takie gasy mają sens Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Będzie konkurencja dla Avengersów xd A tak na serio nie wiem ile porażek z rzędu musi zobaczyć jakiś wydawca żeby ogarnąć że robienie ze wszystkiego GaaSów to nie jest dobry pomysł. Na razie mamy Anthem, Avengers, Outriders i Gotham Knights. Jeśli faktycznie to będzie kolejna gra tego typu to beka z Rocksteady bo mieli min. 3 lata na zrobienie normalnej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Oni od 2017 nie wydali żadnej gry a ich ostatnią grą był Batman na VR. Obstawiam że niestety ale w tym że to GaaS swoje rączki maczało WB. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Ja liczę 3 lata bo nawet jeśli projekt startował jako GaaS to po premierze Anthem i Avengersów mieli wystarczająco dużo czasu żeby zmienić kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Przecież to pozamiata wszystkie Gaasy. Hit murowany. To jest RS więc ufam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Też tak myślałem pół roku temu ale ukończyłem Arkham Knight i nie jestem już tego taki pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Co jest nie tak z Arkham Knight? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Rozwleczona gra, za dużo posterunków i innych powtarzalnych zadań, misje batmobilem nudzą się po paru godzinach, poziom trudności siada bo dostaje się za dużo skilli i gadżetów które kompletnie niwelują nowe rodzaje przeciwników. Nadal dobra gra ale do Asylum i City nie ma startu (więcej się rozpisałem w temacie AK i 'właśnie ukończyłem'). Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 713 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Jeśli to prawda z tym gaasem to pies jebał Rocksteady i żeby na głupi ryj upadli Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 17 stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 i fajnie napisane pod tym tłitem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 (edytowane) a ja tam gdzies podswiadomie czuje ze bedzie dobra gra mimo tego calego Battle Pasa i ogolnego pijaru. Edytowane 17 stycznia 2023 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2023 W dniu 17.01.2023 o 10:55, suteq napisał: Oni od 2017 nie wydali żadnej gry a ich ostatnią grą był Batman na VR. Obstawiam że niestety ale w tym że to GaaS swoje rączki maczało WB. Ja mam taką teorię, więc teraz załóżcie swoje foliowe czapki. WB Games Montreal dostało do zrobienia Arkham Knights, a Rocksteady robiło Suicide Squad. W pierwotnych założeniach AK miało być pewnie grą usługą (o czym świadczą chociażby menusy w tej grze), a SS grą single player lub coopem. Jednak w trakcie prac Warner Bros. zobaczyło, że ci z Montrealu to partacze, więc zmieniła się strategia. Poszli do nich i powiedzieli, że mają to teraz przerobić na grę single player, więc ci zrobili co mogą, ale za dużo się nie dało. Projektowanie gry pod GaaS wymagało innego podejścia, więc mamy grę, która ma puste miejscówki i wyraźnie widać, że pierwotne założenia były inne. Tymczasem Rocksteady pochci sobie swoje single player SS i nagle wpada Warner i mówi, że trzeba to przerobić na GaaSa. Sefton Hill - szef studia - się wkurwia i pakuje manatki, a reszta załogi przystępuje do zmiany profilu gry. Stąd o tej grze nie wiemy nic poza zwiastunami cgi, a teraz wyciekła jeszcze ta grafika pokazująca jaki to będzie GaaS. Jak było faktycznie pewnie nigdy się nie dowiemy. No, można zdjąć czapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2023 Kurde, bo widzę już któryś raz ktoś przekręca nazwę. To gówno co wyszło na jesieni z przydupasami Batmana to Gotham Knights, Arkham Knights wyszło w 2015 roku od Rocksteady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi