Opublikowano 4 października 20204 l Zrób zadanie to Ci podświetli i odbierzesz nagrodę też tego nie mogłem znaleźć, ale jest, dostałem pakę a w niej Fabinho.
Opublikowano 4 października 20204 l Autor zadanie zrobione, i paczka dupę urwała dz.dz.dz.dzieeeki EA Edytowane 4 października 20204 l przez Labtec
Opublikowano 5 października 20204 l Zagrałem ponad 20 meczy w skład battles, skład szroty, po 20 meczach pokazało się info że po 30 meczach zrobi mi na tej podstawie kwalifikację do rivals. Z uwagi na skład rivals w ogóle nie ruszyłem.
Opublikowano 5 października 20204 l Szału nie ma w tej edycji. Na razie najlepszy grajek to Bonucci za 6500 coinsow z nagród za Squad Battle
Opublikowano 5 października 20204 l Douglas Costa właśnie trafił na wypożyczenie do Bayernu. Jak kupię go teraz z kartą Juventus to mi taka zostanie czy się zmieni? Bo gram w serie a, i kurde lewa pomoc to zawsze on u mnie [emoji2357][emoji2357][emoji2357]
Opublikowano 5 października 20204 l Godzinę temu, PiPoLiNiO napisał: Douglas Costa właśnie trafił na wypożyczenie do Bayernu. Jak kupię go teraz z kartą Juventus to mi taka zostanie czy się zmieni? Bo gram w serie a, i kurde lewa pomoc to zawsze on u mnie Nie zmieni się, wyjdą nowe karty z Bayernu, a te z Juve zostaną. Ten z Juve może później więcej kosztować, bo już nie będzie wypadał z paczek, za to ten z Bayernu nie musi bo kart będzie dużo. Na Xboxie po zmianie regionu na Nową Zelandię można już grać (nie dotyczy wersji standardowej). Edytowane 5 października 20204 l przez adasiulko
Opublikowano 6 października 20204 l Ktoś może chce dziś pyknąć 4 mecze w trybie współpracy żeby nabić postęp do Early Access Pack? Mogę pograć koło 22 ale bez majka bo dziecko niestety śpi i nie chce go obudzić Dodam tylko, że platforma XOne
Opublikowano 7 października 20204 l Witam. Jesli ktoś chętny do kooperacji (zaliczania zadań współpracy) na PLAYSTATION to zapraszam. Gram ok. godz. 21-24 , czasem dłużej. Mój Nick PS : Hudini1969
Opublikowano 7 października 20204 l Pany, trafił mi się Lautaro Martinez z Interu. Sprzedawać go teraz, czy po premierze cena skoczy?
Opublikowano 7 października 20204 l 48 minut temu, kazetwu napisał: Pany, trafił mi się Lautaro Martinez z Interu. Sprzedawać go teraz, czy po premierze cena skoczy? to dobry grajek ... myślę że cena skoczy :-)
Opublikowano 7 października 20204 l Autor 5 hours ago, Hudini1969 said: Witam. Jesli ktoś chętny do kooperacji (zaliczania zadań współpracy) na PLAYSTATION to zapraszam. Gram ok. godz. 21-24 , czasem dłużej. Mój Nick PS : Hudini1969 Mogę wieczorami pograć po 22 Edytowane 7 października 20204 l przez Labtec
Opublikowano 7 października 20204 l Jak tam Wasze składy po tygodniu grania? Ja jak co rok włoską cisnę [emoji41][emoji41] Dziś w końcu awansowałem do 3 dywizji.
Opublikowano 8 października 20204 l Autor Ja spokojnie, wszystko co drogie kupione na początku już sprzedane z profitem 400 tys+ na koncie i gram se takim budgetem w div4
Opublikowano 10 października 20204 l jak co roku wyczyściłem wszystkie możliwe SBC, skutek? bez wielkich trafów, IF Theo Hernandez, 2x OTW Ake, Neuer, Gnabry, Rodri, Diego Carlos, Kounde, 2x discard IFy = ale 500k na koncie wbite także solidnie z rozpędu wziąłem się jeszcze za OTW Thiago Silve i OTW Diogo Iote, no i patrzę na te OTW, ten Bale kusi :] (ale Havertz za tydzień to jest pewniak na IFy więc się waham jeszcze) Edytowane 10 października 20204 l przez nero2082
Opublikowano 12 października 20204 l Nie no, paczki za squad battle + preorder, wartość grubo ponad 200 tys coins, a z paczek najdroższa karta stylu [emoji2357][emoji2357][emoji2357][emoji2357]
Opublikowano 12 października 20204 l Autor Umnie akurat slabo z paczkami, no ale zycie zamiast oszczędzać to wy(pipi)alem coinsy w taki oto Meta zespol Meta Gomez z Thiago Silva (w paczce dostalem i gral juz prawie kazdy mecz) blokuja prawie wszystkie strzaly Allan i Sissoko obaj meta, kontroluja srodek boiska az milo, szybki Meta Sterling i Adama katują bocznych obrońców a potem tylko na zwinnego Meta Martiala albo szybkiego Meta Rodrigo żeby zakończyć akcje A takie cos mi EA zapodaje......wtf https://twitter.com/S4rgioM/status/1315337978462515200?s=20 Edytowane 12 października 20204 l przez Labtec
Opublikowano 12 października 20204 l Nie zrozumiałeś, wartość paczek które otworzyłem to powyżej 200 tys, a z nich najdroższa karta warta 5 tys [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 12 października 20204 l Autor 15 minutes ago, PiPoLiNiO said: Nie zrozumiałeś, wartość paczek które otworzyłem to powyżej 200 tys, a z nich najdroższa karta warta 5 tys a rozumiem , bo tam zdjęcia się nie wyświetlają z kartami w twoim poście
Opublikowano 12 października 20204 l Składy na 1 FCH gotowe? Jak wrócę z roboty to wrzucę mój składzik. 460k na obrót zostało, jest legancko. A w czwartek nagrody za 1 range w 3 dywizji. Po Fut Champions ocenie czy grać w to dalej czy jebnac jak Fifę 20. Na razie nawet mi się podoba.
Opublikowano 12 października 20204 l Na razie to nawet nie wiadomo kiedy ruszy liga weekendowa w sumie...
Opublikowano 13 października 20204 l jednak poszedłem w Garetha, liczę że odpali z 2x IFy chociaż :p ale najlepiej w tym teamie hula Rodrigo, jest tak przegięty że to nawet nie jest śmieszne. swoją drogą miałem przez chwilę De Gea - odwzorowali go idealnie bo ma słaby handling i puszcza placki między nogami itp. także wyleciał z hukiem :p teraz tylko dokupić Fabinho i Saint Maximina i można coś pograć