orion50 632 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Fabinho jak na razie nie polecam. Drewniany, nie obrotny i słabo podaje trzeba czekać na ify. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 takie cos. nic w paczkach nie bylo, wiec mozolnie ciulam coinsy. ale strasznie mi idzie w ta fife. jak wygrywam to 5:1 bo trafiam na jakis cieniasow. ale jak przegrywam to potrafie na luzaku tracic po 4, 5 bramek. w obronie mam problem, ze niby wiem, ze trzeba robic jockey, przecinac podania itd. ale co z tego jak moi obroncy zawsze sa metr za rywalem. gosc wymienia pilki a ja latam jak pies za nim. podaje do napastnikow, przyjmuje, obraca sie, moj obronca dopiero do niego leci i zanim mam szanse odebrac pilke to gosc juz ja oddaje. w druga strone z kolei jego obroncy mam wrazenie siedza na moich napastnikach caly czas. leci pilka do lukaku i albo jego obronca mnie wyprzeda i przejmuje, albo lukaku ma pilke przez pol sekundy bo typ od razu mu ja zabiera. zaden ze mnie wymiatacz, ale ta jedna rzecz, ta jakas dysproporcja sprawia, ze wychodze z siebie i wczoraj rozje.balem pada nie wiem czy inni gracze cos innego wciskaja, nie wiem trzymaja "x" moze, albo z predkoscia swiatla przelaczaja sie na obronce i od razu cisna czy co. moze taktyka? tak czy siak w wiekszosci spotkan na styku wyglada to tak, ze ja spocony, skupiony staram sie jakos strzelic bramke (w srodku pola mecz jest rowny), w koncu cos wciskam. potem w druga strone gosc robi dwa trzy podania, jest w polu karnym, obroncy stoja metr od niego i dopiero sie zbieraja - gol. jezu nawet jak o tym pisze to sie wkur.wiam ;/ ustawienie eksperymentalne, mialem slabych bocznych obroncow ktorzy i tak srednio sobie radzili ze skrzydlowymi z pejsem 95. zobaczymy jak to sie sprawdzi, w 20tsce calkiem spoko sie tak gralo. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Przede wszystkim ogarnij zmianę zawodnika lewa gałka. Dużo szybciej zmienisz na tego którego chcesz niż klikając L1/lb. Bardzo pomaga w obronie. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 13 października 2020 Autor Opublikowano 13 października 2020 Dobrze się tego nauczyć, zazwyczaj jak obrywam to ktoś wysyła z 3-4 zawodników zawsze do przodu i obrona się gubi prawym stickem i R1/L1 możemy kontrolować w którą stronę AI ma biegnąc Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 najgorsze jest to, ze ja kojarze te sposoby. tak jak mowie, robie wszystko o czym mowia jutuberzy - nie wyciagam na sile srodkowych obroncow, latam z L2, zmieniam prawa galka pilkarzy itd. problem o ktorym mowie polega na tym, ze jak ja probuje stworzyc akcje to mam wrazenie, ze rywale doslownie siedza na mnie, kazdy napastnik ma na sobie obronce i to nie jest sterowanie rywala - widze kiedy np. lata i dobrze blokuje podania, to mnie nie irytuje. bardziej chodzi o to, ze lukaku dostaje pilke, ale obronca go trzyma jeszcze zanim jej dotknie - przyjmuje i od razu jest tackle i traci pilke. nie ma mowy o zaslanianiu jej, przyjeciu na bok czy nawet klepce. w druga strone, leci pilka do jego napastnika i moj obronca / CDM jest od razu kawalek dalej i musze go gonic i kombinowac. mam wrazenie, ze ja potrzebuje w ch... effortu zeby odebrac pilke a u goscia na pol automatycznie to sie dzieje. moze po prostu w takiej 5 dywizji wszyscy graja z pressingiem wlaczonym caly mecz czy cos - nie wiem. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 13 października 2020 Opublikowano 13 października 2020 Wszystkie pro playery lub prawie wszystkie mówią: ZAPOMNIEĆ O X. I raczej zmienić ustawienie na 4 w obronie. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 15 października 2020 Opublikowano 15 października 2020 Co jest ku** z tą grą. Bez kitu. 3 dywizja, najwyższe nagrody czyli 2 mega paczki rzadkich + jeszcze jedna z samymi rzadkimi zawodnikami, a mi wypada totalny szrot. Bez kitu. Po co to w ogóle grać i srać się o lepsze paczki. W tym tygodniu z nagród i sbc otworzyłem paczki za 600 tys coins i miałem z tego... NIC KUR***. 1 1 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 15 października 2020 Autor Opublikowano 15 października 2020 Wziąłem untradable paczki to biednie tez było, ale Zaha wpadł wiec będzie na ławce, następny raz chyba biorę tylko kasę Cytuj
orion50 632 Opublikowano 16 października 2020 Opublikowano 16 października 2020 Złożyłem sobie na Ligę weekendowa coś takiego. Muszę przyznać, że ładnie to chodzi. Edit: kupiłem go. 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 19 października 2020 Opublikowano 19 października 2020 Łoooo, się pochwale. Pierwszy raz w życiu awansowałem do 2 dywizji 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Liga weekendowa zakończona z wynikiem Gold 3. Gdyby mi się pad 3 razy nie rozłączył i gdybym nie grał rabiotem (mega bolec) kilka spotkań zakrecilbym się koło G1, więc jestem w miarę zadowolony. Po nagrodach mam nadzieję ulepszyć trochę skład. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 U mnie też Gold 3. Zabrakło 1 wina. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 21 października 2020 Autor Opublikowano 21 października 2020 A nie było zawsze ze najlepsze nagrody w Gold 3 czy coś zmienili? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Nikt nie wie czy coś zmienili, bo to pierwsze fut champions. Ale w poprzednich latach gold 3 nigdy nie dał mi nic super fajnego Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 22 października 2020 Autor Opublikowano 22 października 2020 Division Rivals nic prawie nie grałem, kilka meczy, Rank III wiec 2 paczki wzialem co mozna sprzedac, wpadl Zaha, Hummels i Allan wiec jakieś 70k zrobione robicie tygodniowe zadania? mnie już rok temu trochę znudziły wiec nie wiem czy dobije do Lacazette Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Ja robie, ostatniego futa gralem w 18stce wiec wystarzajaco duzo czasu minelo zebym nie rzygal z nudow. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Ja tam zadania staram się robić, ale szczerze jak widzę ponad 20k pkt do nabicia to nie bardzo mam pomysł jak mam to osiągnąć... A niby już jestem na 5 stronie w sezonie. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 22 października 2020 Autor Opublikowano 22 października 2020 Robiąc tygodniowe zagadania srebne i zlote to wpadnie to bez problemu, można szybciej robiąc dodatkowe, ale n.p. rok temu na początku była czarna karta Zaha a on był Meta do BPL drużyny, a n.p. taki Lacazette już nie Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Ja sobie gram bundes i raczej celuje w sabitzera zamiast lacazette który może się okazać spoko pomocnikiem (jak nie w wyjściowym, to zawsze z ławki może wnieść świeżość). Co do ilości punktów to tak do 20 poziomu leciało szybciej i teraz jak wszystko poczyszczone to jakby zwolnił exp, ale zostało spoko czasu, pewnie jakieś halloweenowe eventy wyskoczą i będzie można trochę pogonić expa. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 (edytowane) Bump pytanie do specow, bo klocilem sie juz o to dwa razy z bratem a nie moge znalezc jednoznacznego potwierdzenia zaprzeczenia tego w necie: Czy jesli w czwartek zaczynam division rivals w 4tej dywizji i przez tydzien wbije rank1 i jeszcze dodatkowo awansuje powiedzmy do 2giej dywizji, to czy w kolejny czwartek otrzymam nagrody za rank1 w div4 (w ktorej startowalem) czy tej do ktorej doszedlem (tudziez spadlem) przez caly tydzien DR? Na moja logike, powinno sie dostawac nagrody za to w jakiej dywizji sie konczy, bo to by troche krzywdzilo i nie nagradzalo gracza za sukces ale brat twierdzi inaczej A co do skladow i karcioszek jest leak ze jutro eventowy Lewy wychodzi i pewnie dostanie w koncu jakies grywalne pace. Mokry sen bo by legancko pasowal do mojego bundes teamu ale nie spodziewam sie ceny mniejszej niz banke wiec aktualnie poza moim zasiegiem Edytowane 29 października 2020 przez Rillas Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 Godzinę temu, Rillas napisał: Bump pytanie do specow, bo klocilem sie juz o to dwa razy z bratem a nie moge znalezc jednoznacznego potwierdzenia zaprzeczenia tego w necie: Czy jesli w czwartek zaczynam division rivals w 4tej dywizji i przez tydzien wbije rank1 i jeszcze dodatkowo awansuje powiedzmy do 2giej dywizji, to czy w kolejny czwartek otrzymam nagrody za rank1 w div4 (w ktorej startowalem) czy tej do ktorej doszedlem (tudziez spadlem) przez caly tydzien DR? Na moja logike, powinno sie dostawac nagrody za to w jakiej dywizji sie konczy, bo to by troche krzywdzilo i nie nagradzalo gracza za sukces ale brat twierdzi inaczej A co do skladow i karcioszek jest leak ze jutro eventowy Lewy wychodzi i pewnie dostanie w koncu jakies grywalne pace. Mokry sen bo by legancko pasowal do mojego bundes teamu ale nie spodziewam sie ceny mniejszej niz banke wiec aktualnie poza moim zasiegiem Nagrody z tej, w której startowałeś. Zawsze tak było. 2 Cytuj
Milczar 0 Opublikowano 29 października 2020 Opublikowano 29 października 2020 3 godziny temu, Rillas napisał: Na moja logike, powinno sie dostawac nagrody za to w jakiej dywizji sie konczy, bo to by troche krzywdzilo i nie nagradzalo gracza za sukces ale brat twierdzi inaczej Nie jest to krzywdzące, bo startujesz o nagrody z danej dywizji, w której jesteś i w niej startujesz. Wyobraź sobie odwrotną historię. Startujesz walkę o nagrody w nowym sezonie będąc w Div 1, ale w jego trakcie spadasz do Div 3 i wtedy czułbyś się skrzywdzony, że dostałeś nagrody z Div 3, a nie z Div 1 @adasiulko kończ te wakacje od NHL'a Zostaw tę pożal się Boże symulacje piłki nożnej i szuraj do nas do klubu. Szczepan, Hoke i inni czekają. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 30 października 2020 Autor Opublikowano 30 października 2020 (edytowane) W tym tygodniu zagrałem chyba tylko 3 mecze w Division Rivals, wiec mialem do wyboru 1 paczke albo 6500cr, wiec wziąłem paczkę, a tu niebieski Rashford za 280k wiec, wychodzi na to ze im mniej gram tym lepiej Rashford wpakowany do zespołu, Rodrigo na razie na ławkę poszedł Edytowane 30 października 2020 przez Labtec 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Rashford jest rzeżnikiem. Kupiłem przed chwilą Van Dijka za 500k. Zobaczymy czy coś pomoże. Jak nie odczuje różnicy to wróci niewymienny Gomez. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 31 października 2020 Opublikowano 31 października 2020 Jestem dość słabym graczem, polecieć jakieś upgrejdy? Obrona chodzi dość sprawnie ale w ataku to w ogóle mi tu nie idzie. Budżet mam taki, że mógłbym pomyśleć o eventowym coście albo bellarabi. Liczę też że lewy dostanie drugiego IFA z jakimś lepszym pace. A może pojsc w jakiegoś mixa albo wywalić te szroty w diabli? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi