nero2082 823 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 do div4 ostatnio relegowali się przecież wszyscy z div 1,2,3 bo tam dobre i łatwe nagrody więc możesz mieć nieciekawe doświadczenia :p Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Nieee. 4 na luzaku. Ja czasami wbijam do 2 się przywitać i znikam. A tak to głównie 3. Parę dni temu spadłem do 4, ale od razu awansowałem,więc na luzie. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Tak w kwestii narzekania na granie w wyższych ligach i ograniczone możliwości rozgrywania piłki czy jej odbioru to polecam poszukać na temat gry "off the ball". Bardzo użyteczna rzecz zarówno w obronie jak i ataku Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 No wlasnie to jest moj najwiekszy problem, dzisiaj 7 meczow 5 porazek i poza jedna wszystkie grube. w obronie moja gra wyglada tak w druga strone, 90% moich podan jest przecinanych, zakladam, ze po prostu gram czytelnie i co bardziej kumaci mnie po prostu czytaja na luzie. no i ok. bardziej mnie zastanawia jakim cudem ja dobilem ponad 1800 ratingu i od tamtego czasu nonstop przegrywam to czego najbardziej chcialbym sie nauczyc to taka bliska gra obronca bez L2 bo to na mnie dziala najlepiej. ci obroncy sa jakby przyjklejeni do mnie i wystarczy tapnac kwadrat. ja sie nie potrafie zblizyc do napastnika. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Opublikowano 2 grudnia 2020 Nie atakuj jak on się bawi w skille, poczekaj przed i tylko wystawiasz nogę jak kończy skilla bo wtedy jest moment na odebrania piłki także używaj drugiego pomocnika on będzie robił lekki pressing na typa z piłką, a ty będziesz ustawiał obrońcę tam gdzie inni otwierają się żeby przeciąć podanie albo od razu zabierać piłkę Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Gra ktoś dziś rivals? Nosz ku**, 3 razy mnie już dziś wyje bało z serwerów gdy wygrywałem. Nawet jak wygrywałem 8:2 i była 82 minuta to zaliczyło walkower. Co za po (pipi)ane EA!!! Przez 2 miechy mnie nie wywaliło tyle razy co dziś przez 3h. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 Ogólnie mało osób gra na next gen i często będąc w 4 dyw aktualnie trafiam typów z 9 albo 1, bo nie ma z czego losować. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 3 grudnia 2020 Opublikowano 3 grudnia 2020 ja dzisiaj dwa zwyciestwa - awans do 3 potem dwie porazki - spadek do 4 znow dwa zwyciestwa - awans do 3 i wylaczylem. czyli po prostu jestem za dobry na 4 i za slaby na 3. wiec pewnie bede sie tak bujal Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Ja to wczoraj odniosłem wrażenie, że obraz zrobił się jakoś dziwnie jaskrawy i strasznie dawało po oczach. Wcześniej nic nie zmieniałem i było ok, a wczoraj myślałem że się porzygam od patrzenia na TV. Platforma XOX. Ktoś zaobserwował takie coś? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 grudnia 2020 Autor Opublikowano 4 grudnia 2020 21 hours ago, Ölschmitz said: ja dzisiaj dwa zwyciestwa - awans do 3 potem dwie porazki - spadek do 4 znow dwa zwyciestwa - awans do 3 i wylaczylem. czyli po prostu jestem za dobry na 4 i za slaby na 3. wiec pewnie bede sie tak bujal jak chcesz to dodawaj i możemy se pograć friendlies i poćwiczyć obronę Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 dodam, chetnie. nie gram duzo, mozemy sie albo zlapac ad hoc, albo umowic ktoregos dnia pod wieczor ;] Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Dobra, to co odwala ten Pan to WTF! Jest wszędzie, chodzi jak maszyna i turbo przyspiesza. Kupiłem i w fut champions 6 win pod rząd. Gość jest masakryczny Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 Ja mam jego totw i jestem zachwycony tez. Brakuje mi z 60k zeby ich podmienic. Dalem mu „deadeye” i nie dosc, ze zwinny i szybki to jeszcze pieknie strzela z dystansu i masakrujaco podaje. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 W kur we je bana patusiarska gra. Brakowała mi 1 wygrana do Gold 2 i zostały 2 mecze. Więc co robi ea? W pierwszym meczu ustawia nam niemal identyczne stroje Oczywiście nie szło grać i porażka. No to w drugim ustawiam stroje manualnie, czarne dla przeciwnika. Co robi ea? Ma to w (pipi)e i ustawia czerwone... Gdzie moje są biało czerwone, jakimś cudem udało się wygrać. Ale to są jakieś jaja...W ogóle gra tu ktoś na poziomie elity 1 albo 2? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 grudnia 2020 Jeśli lubisz ta grę i chcesz mieć psychikę ok to nie graj WL, bo to naprawdę rozpierdala człowieka Gold 3 miał zawsze najlepsze nagrody i tak chyba ze cos zmienili Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 6 grudnia 2020 Opublikowano 6 grudnia 2020 Ja już przestalem się pocić, na luzie dobijam te 14 winow i nie gram dalej WL Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 6 grudnia 2020 Autor Opublikowano 6 grudnia 2020 ja właśnie do Gold 3 dobijałem zawsze a resztę meczów oddawałem przeciwnika Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 15 grudnia 2020 Autor Opublikowano 15 grudnia 2020 Cisza tutaj wiec daje team update Wypadł Allan i wszedł Marquinhos i upgrade do juz meta Diego Carlos-a, Rivals/WL wogule mi nie podchodzi, bo ile można grac przeciwko Neymar/Mbappe/Ronaldo albo Werner/Martial wiec ostatnio robię tylko Battle Squads na World Class/Legendary Dzisiaj dali wszystkim Beckham-a 86 ale karta z Real Madrid wiec mi w ogóle nie pasuje, będzie na ławce i może wejdzie pod koniec meczu jak będzie jakiś rzut wolny w paczkach z Division Rivals/Squad Battles albo pre-order-a....pusto jak nic Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 Beckham nadaje się do gry? Bo w pesie dali kiedyś Beckhama, ale miał staminy na 30 minut gry, rozwinąć się też to nie dało, bo miał 2 levele. Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 19 grudnia 2020 Opublikowano 19 grudnia 2020 Próbuję zrobić wyzwanie tygodniowe w którym jest napisane żebym zdobył 3 bramki w meczach towarzyskich. Próbowałem z CPU, próbowałem na FUT Live i mimo wbicie setki bramek nadal nie zmienia mi postępu. Coś się zglitchowalo czy o co może chodzić? Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 19 grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 grudnia 2020 4 hours ago, Matriks_1111 said: Próbuję zrobić wyzwanie tygodniowe w którym jest napisane żebym zdobył 3 bramki w meczach towarzyskich. Próbowałem z CPU, próbowałem na FUT Live i mimo wbicie setki bramek nadal nie zmienia mi postępu. Coś się zglitchowalo czy o co może chodzić? Zagraj z kumplem z listy przyjaciół Cytuj
Matriks_1111 300 Opublikowano 25 stycznia 2021 Opublikowano 25 stycznia 2021 Mam pytanie czy ktoś gra w to cudo na XO? Potrzebowałbym wbić dziś jeden meczyk towarzyskich (zadanie tygodniowe), ale nikt z friendlisty aktualnie nie jest dostępny w grze. Grywam głównie wieczorami po 22. Jak coś to proszę o PW Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 29 marca 2021 Opublikowano 29 marca 2021 Ciekawy filmik, jak widać skurwiałe korpo EA kombinuje i rucha graczy jak tylko chce. No jak tam gracze FUT? Grajcie dalej sobie, kupujcie graczy za realne pieniążki i dalej dawajcie zarabiać tym hienom i hipokrytom 1 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 21 czerwca 2021 Opublikowano 21 czerwca 2021 (edytowane) Moja bezuzyteczna juz ekipa po sprzedaniu XOX, i tak mialbym duzo grzebania z wyborem zawodnikow ligi Hiszpanskiej po przejsciu z Angielskiej Dwoch zawodnikow jest niewymiennych, widac ktorych EDIT: Bezuzyteczna, moze komus sie przyda na XO to moge wystawic na sprzedaz Nie oczekuje nic w zamian ale w F22 przyda mi sie elitarny Casemiro Edytowane 21 czerwca 2021 przez Sven Froost Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi