Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 BR'ów jak mrówków i już chyba wszystkim przejadł się ten gatunek ale jakby ktoś chciał stestować coś nowego w br'owych klimatach to Ubirak niedawno wypuścił Hyper Scape'a. Gra oczywiście f2p dostępna na PS4/X/PC Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Mi się nie przejadł, bo w sumie oprócz mojego ukochanego (i niesamowicie zepsutego) PUBGa, wciąż czekam na podobnie zayebisty tytuł w tym gatunku - dla mnie wcale nie ma ich tak wiele Jasne, APEX jest super, podobnie jak Warzone, ale to nie ten kaliber - nie te doznania, nie ten poziom adrenaliny. Przypuszczam, że tu będzie podobnie, ale jak f2p to chętnie sprawdzę. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Opublikowano 15 sierpnia 2020 Pogralem chwilę, gra sie troche quake'owo dlatego znajdzie ta gra swoją niszę, to na bank. Fajny feeling strzelania, ale tak jak mówicie, jest przesyt battle royale i jak mi się nie chce grac w codzika to włączam sobie ludziki z plusika, wchodzę na party z forumkiem i jest fajnie Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Ściągnąłem, zaliczyłem tutorial i wywaliłem z dysku. Apex to chyba max tego, co chcę w takich gierkach ogarniać, a tutaj jakieś miny, ściany, teleporty - nie dla mnie te wszystkie bajery... Wciąż marzy mi się takie PUBG 2.0 - wszystko bez zmian, tylko lepsza grafa, zero błędów i płynna animacja - te wszystkie hero shootery jak Overwatch czy inne Valoranty to nie moja bajka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi