Opublikowano 15 sierpnia 20204 l BR'ów jak mrówków i już chyba wszystkim przejadł się ten gatunek ale jakby ktoś chciał stestować coś nowego w br'owych klimatach to Ubirak niedawno wypuścił Hyper Scape'a. Gra oczywiście f2p dostępna na PS4/X/PC
Opublikowano 15 sierpnia 20204 l Mi się nie przejadł, bo w sumie oprócz mojego ukochanego (i niesamowicie zepsutego) PUBGa, wciąż czekam na podobnie zayebisty tytuł w tym gatunku - dla mnie wcale nie ma ich tak wiele Jasne, APEX jest super, podobnie jak Warzone, ale to nie ten kaliber - nie te doznania, nie ten poziom adrenaliny. Przypuszczam, że tu będzie podobnie, ale jak f2p to chętnie sprawdzę.
Opublikowano 15 sierpnia 20204 l Pogralem chwilę, gra sie troche quake'owo dlatego znajdzie ta gra swoją niszę, to na bank. Fajny feeling strzelania, ale tak jak mówicie, jest przesyt battle royale i jak mi się nie chce grac w codzika to włączam sobie ludziki z plusika, wchodzę na party z forumkiem i jest fajnie
Opublikowano 16 sierpnia 20204 l Ściągnąłem, zaliczyłem tutorial i wywaliłem z dysku. Apex to chyba max tego, co chcę w takich gierkach ogarniać, a tutaj jakieś miny, ściany, teleporty - nie dla mnie te wszystkie bajery... Wciąż marzy mi się takie PUBG 2.0 - wszystko bez zmian, tylko lepsza grafa, zero błędów i płynna animacja - te wszystkie hero shootery jak Overwatch czy inne Valoranty to nie moja bajka.