Opublikowano 18 sierpnia 20204 l Arkham Origins całkiem spoko, ale widać, że grę robił inny team. Ogólnie najgorszy Batman, ale to wciąż niezła gra.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l To niezły open world. Najgorzej, że Harley Quinn za darmo nie będzie, a pograłby. Ciekawe ile z tych plotek się potwierdzi.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Co im szkodziło klepnąć kolejnego arkhama - na bazie arkham knight i pomiędzy Origins a Asylum. Ze starszym modelem batmobilu czyli bez czołgów. Byłby dobry gacek.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Pogralbym juz w nowego Batmana. Co prawda w pewnym momencie juz rzygalem tymi niedorobkami ale troche sie stesknilem.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Tez bym juz pogral, ale mam nadzieje, ze wyrobia sie z premiera na koncowke roku, a nie poczatek przyszlego. Dla mnie zdecydowanie najlepsza czescia jest liniowy Arkham Asylum. Pozniej, im wieksze miasta tym bylo gorzej. Jakos sie ten Batman sie rozmywal.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l Autor To co wkleił Soul jest z 4chana, więc nie brałbym tego jako coś pewnego. Chociaż pewnie część z tego to prawda, bo były już wcześniej domysły, że ma być coś na wzór nemesis z Shadow of mordor. Edytowane 19 sierpnia 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l No tego Jokera to by mogli sobie już odpuścić. Ja rozumiem że to najważniejszy wróg Batmana ale to już jest nudne.
Opublikowano 19 sierpnia 20204 l 9 godzin temu, Soul napisał: Jakieś tam ploty Nie powiem, ale trochę rzygłem na ten opis - podobieństwa do GTAV, przejmowanie dzielnic...
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l WB Montreal's game teaser has been solved, and it suggests Batgirl will take centre stage https://www.gamesradar.com/wbs-new-batman-game-gets-a-brief-teaser-ahead-of-its-upcoming-reveal/
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l Teraz prawie w każdej dużej grze główną postacią jest baba, więc dla mnie zero zaskoczenia
Opublikowano 20 sierpnia 20204 l Mi baba nie przeszkadza jako main bo z batmanem nie mam jakiś sentymentów. Niestety widzę znowu open world i jakieś dzielnice do przejmowania.... Nieee jebać niech spadają mam dość jebanych openworld ze sztucznymi wydłużaczami czasu. Do tego Arkham Origins był średni przeszedłem swego czasu na steam bo wersja konsolowa to był żart ...
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l Gameplay: Gra o batmanie, bez batmana i ten coop na sile. Podziekuje.