Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Dramat. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Niestety cały klimat uleciał, do tego animacje Batbaby są rwane i sztywne. Ehhhhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Wygląda ok. Bez podjarki ale się ogra. Dobrze że coop to tylko opcja a nie stały element. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Kreskówkowy artstyle, dupowaty voice acting, oderwanie od serii arkham, wciskanie kilku grywalnych postaci. Pewnie będzie fabularna płycizna. Meh Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Trochę widać, że crossgen, bo dupy nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Myślałem, że to Deadpool XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Zupełnie przeoczyłem ten gameplay, a czytając Wasze wrażenia, odpalałem go, spodziewając się strasznej kupy i... Nie powiem, że jest super, ale też nie widze powodów, by narzekać na coś innego, niż design bohaterów (choć Batgirl fajna laska, ale kostium festyniarski). Nie wiem, może to podświadome porównywanie do Marvel's Avengers, którego wiem, że po ograniu bety nie tknę kijem, ale tym tutaj nadal jestem wstępnie zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Wredny, po prostu lubisz ogrywać średniaki i crapy, a my nie. Nie ma tu żadnej głębszej filozofii. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Będzie super gierka Chcecie grać batmanem, to macie 4 gry od Rocksteady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 380 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Pre-alpha build, może coś jeszcze się pozmienia na lepsze. Poprzednie Batmany ładnie mi wchodziły, ciekawe co wycyrklują tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Spoko nie musi być batmana ale już jakiś dobry gameplay by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 To będzie Mordor w krainie DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 462 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Przecież to jest typowy gameplay z poprzednich Batmanów - walka wręcz, znaczniki na grappling hook, szybowanko, nawet jakiś pojazd - tylko te levele postaci, aż mi się z Assassinem skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Problemem dla wielu jest to, że gra ma opcjonalny co-op. Oprocz expa i lvli wyglada jak stare batmany. Artstyle super, bardzo mi sie podobają postacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Przecież ten co-op jest tylko dodatkową opcją, można będzie grać i bez tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 11 minut temu, 20inchDT napisał: Problemem dla wielu jest to, że gra ma opcjonalny co-op. Oprocz expa i lvli wyglada jak stare batmany. Artstyle super, bardzo mi sie podobają postacie. Ja nawet nie wiedziałam wcześniej że to ma mieć coop. Ja po prostu odpaliłem gameplay i widzę to samo w co grałem 5, 7, 9 i 11 lat temu tylko w wersji RPG + pewnie GaaS. W dodatku głównymi bohaterami są totalnie nijakie postaci, które już były w AK w DLC robione przez to samo studio i kur.wa te DLC były TRAGICZNE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 567 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Narracja w singlu ucierpi bo musieli uwzględnić wielu graczy i wybór postaci Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 No przez to, że jest tyle postaci może być lekka kupa fabularna. Chociaż może zrobią tak, że daną misję trzeba zrobić jakąś postacią. No zobaczymy. Na razie to wygląda jak typowy Batman tylko, że z bardziej festyniarskim stylu. Na pewno będę chciał zagrać, ale pewnie to będzie gra na 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 pytanie czy gra bedzie dolaczana do gazety "Poczytaj mi Mamo"? bo to chyba ten target wiekowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 No niestety lipa. Zamiast zwyklego Batmana jakas kupa, glowny target to chyba soyboye czekajace z wypiekami na twarzy na jakies (pipi)filmy Marvela. Ten gameplay wyglada nijak, jakies cyferki latajace co to kur.wa ma byc? WoW? Jeszcze jest mowa o przejmowaniu dzielnic, juz tym rzygam bo bylo w praktycznie kazdym sandboxie. Ogra sie jak trafi na promocje games under 20E. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Ależ panowie, co tu się k.u.r.w.a. o.d.p.i.e.r.d.a.l.a? Przecież tu nie ma za(pipi)istej mechaniki walki z poprzednich części. Nie ma kontrataków, flow zupełnie leży, do tego przeciwnicy mają jakieś paski życia i poziomy. WTF? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Godzinę temu, Wredny napisał: Zupełnie przeoczyłem ten gameplay, a czytając Wasze wrażenia, odpalałem go, spodziewając się strasznej kupy i... Nie powiem, że jest super, ale też nie widze powodów, by narzekać na coś innego, niż design bohaterów (choć Batgirl fajna laska, ale kostium festyniarski). Nie wiem, może to podświadome porównywanie do Marvel's Avengers, którego wiem, że po ograniu bety nie tknę kijem, ale tym tutaj nadal jestem wstępnie zainteresowany. 13 minut temu, Najtmer napisał: pytanie czy gra bedzie dolaczana do gazety "Poczytaj mi Mamo"? bo to chyba ten target wiekowy No to są próby włażenia do tyłków wszystkich targetów: i wyjadaczy serii Arkham i nowego narybku. Stąd design Batgirl oparty o run z Rebirth (który jest skierowany do konkretnego przedziału wiekowego). Jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Nie wiem czego się spodziewaliście ale od początku było wiadomo, że to nie będzie poziom serii Arkham bo i kierunek był inny. Zamiast BGK i tej gierki z Suicide Squad wolałbym wskrzeszenie i dopracowanie Gotham City Impostors. Grałem w bete i była to całkiem fajna odskocznia od "poważnych klimatów". Poprawiliby gameplay i byłoby cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 6 minut temu, LukeSpidey napisał: nie ma za(pipi)istej mechaniki walki z poprzednich części Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 @Farmer no ja po zobaczeniu WB GAMES spodziewalem sie wlasnie tego. gry dla dzieci. i nie jest to wchodzenie w dupe wszystkim targetom, bo ja sie czuje ewidentnie pominiety. choc w sumie dobrze, bo gdyby probowali zrobic to co piszesz, to wyszedlby z tego jakis rzyg. a tak chociaz zapowiada sie dobra gra dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi