Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Pre-alpha build, może coś jeszcze się pozmienia na lepsze. Poprzednie Batmany ładnie mi wchodziły, ciekawe co wycyrklują tutaj.

Full będzie wyglądał tak samo, to pyerdolenie o prealpha mogą sobie wsadzić.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No ale to nie jest grą o Batmanie tylko o tych całych knights. Ten red Hood z tą perelyną wygląda czerstwo. Reszta też niewiele lepiej. Ja bym tam widział np. azraela i deathstrokea. Zamiast tego dają jakiś platfusów. 

Edytowane przez lpcl
Opublikowano

batman jest tylko w tytule.

rocksteady powinno szybko to wyjasnic i zrobic beyonda z jakims dobrym scenarzysta. gdyby oddali styl miasta z pierwszego Blade Runnera to mogloby ostro zaorac w branzy.

Opublikowano
12 godzin temu, MLeKSk napisał:

A jak to fabularnie będzie się miało do serii Arkham? Bo jest jeden element, który łączy te gry, ale też kilka, które mówią, że to będzie osobne uniwersum.

Trailer wprost mówi, że fabularnie to kontynuacja Batman: Arkham Knight.

Opublikowano
13 godzin temu, Pupcio napisał:

Ale ta gra nie jest w tym samym świecie co seria arkham

Dokładnie, dlatego też Bruce wyglada inaczej a całą batrodzinka ma inny design strojów. 

Opublikowano

https://www.ign.com/articles/batman-gotham-knights-co-op-combat-biggest-questions-answered

• Freeflow seemingly gone in favor of something more akin to traditional third person action games
  • Options for variations in melee, ranged and stealth types
  • Stamina bar (bottom left purple bar from gameplay vid) for specials attacks. Ties into ability tree and gear
  • Open world fully available from the jump
  • No level gating whatsoever
  • Enemy levels vary based on types of missions
  • Missions can be approached from different ways, stealth or straight action
  • Suits are customizable, but there will also be full skins
  • Game is fully single player with optional 2 player co-op
  • You can have two of the same character in co-op
  • NOT a GAAS
  • Multiple villains with their own branching storylines
  • Takes place over multiple nights, but daytime is limited to the Belfry (base of operations)
  • Room for growth within the game. Possibly hinting at more stories coming in the future

Dwie takie same postacie w co-op? Why :pechowiec:

• 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ten Adam Jensen :banderas:Nie wiem kompletnie czego sie spodziewac po gierce, mam nadzieje na jakas dobra kontynuacje starego dobrego batmana.

Edit:  a nie dobra, widzialem kiedys trailer co jak bijesz przeciwnika to cyferki lataja jak w wowie xD jebac maczetami

Edytowane przez Il Brutto
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jeśli wszystko to, co zostało powiedziane w powyższym filmiku trafi do gry w niezmienionej postaci to jest to gra idealna dla mnie. Po tym preview chyba najbardziej oczekiwana przeze mnie pozycja. Batman: Arkham Origins pomimo dość słabego przyjęcia przez branżę mi się bardzo podobała i liczę, że podobnie będzie tutaj. Czekam bardziej niż na Suicide Squad od Rocksteady.:banderas:

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...