Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 365
  • Wyświetleń 33,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• no ale bez kitu, Asylum najlepsze i to w chuy 

• @tjery i @KrYcHu_89 posprzątałem, ale wasza dyskusja nie zniknęła, możecie ją dalej kontynuować w tym miejscu    

Opublikowano

Mieszane odczucia. Graficznie może być (wnętrza budynków na plus), klimat Gotham zdaje się być na miejscu, walka ciekawsza niż w przypadku ostatniego gameplayu Nightwinga i Red Hooda (choć nadal nic specjalnego; gdzie jest blokowanie ciosów i kontra z serii Arkham?), a z drugiej strony słaby voice acting i dialogi postaci, detective vision i samo rozwiązujące się zagadki, czy też Batgirl co chwilę omawiająca każdą czynność.

Mogli lepiej pokazać coś z późniejszego etapu gry, jakiś free-roam + walkę z bossem.

Opublikowano

Wygląda okropnie, zresztą jak każdy wcześniejszy pokaz tej gry :pechowiec: 

Czy to będzie gwóźdź do trumny przyszłych batludzi? Oby nie 

Opublikowano

https://www.ign.com/articles/gotham-knights-28-suits-batsuits-styles-customization

Zaprezentowano 28 strojów. Niestety obecnie możemy je tylko podejrzeć w formie concept artów.

W grze na premierę znajdą się 44 stroje, po 11 na każdą postać.

gotham-knights-beyond-suit-1659349151660

gotham-knights-knight-watch-suit-by-jim-

gotham-knights-eternal-suit-165934915166

gotham-knights-knight-ops-suit-165934915

gotham-knights-neon-noir-suit-1659349151

gotham-knights-shinobi-suit-165934915166

gotham-knights-year-one-suit-16593491516

Są też opcje ich personalizacji:

gotham-knights-knight-ops-red-hood-16593

gotham-knights-knight-ops-robin-16593497

gotham-knights-knight-ops-batgirl-165934

gotham-knights-knight-ops-nightwing-1659

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nie wiążę dużych nadzieji z tą grą, ale jeśli okazałoby się że historia w grze jest angażująca to obiłoby się parę ryjów w Gotham. 

Aaa no i walki z bossami, ciekawe czy pomyśleli nad tym

Opublikowano

Tu niezłe zaskoczenie bo przecież na te stroje do gacka to zawsze golili zagrajmerów

Opublikowano

Od samego początku mówią że nie będzie MTX, tylko nikt nadal nie wierzy. ;)

Opublikowano

Wszyscy Rycerze z głowy, to teraz niech pokażą chociaż kilku bossów.

Opublikowano

Lubię wszystkie ostatnie części nietoperza od Arkham Asylum mam nadzieję, że i ta gierka będzie spoko :)

Opublikowano

Złotko.

Wciąż nie wiem co myśleć o tej grze. Ostatni gameplay z Red Hoodem mocno zbił mnie z tropu. :frog:

Opublikowano

Mam nadzieję że da radę wyłączyć te wszystkie kolorowe wskaźniki a bez nich będzie się dało grać :)

Opublikowano

czy mi sie wydaje czy cos sie pozmienialo od pierwszych trailerow? wtedy byla jakas kolorowa gownogierka z cyferkami latajacymi dookola i paskami zycia jak w jakims MMO, teraz to bardziej przypomina batmana? szkoda tylko ze jacys losowi bohaterowie w pelerynach dla dzieci zamiast samego batmana

Opublikowano

Nie pozmieniało. Możesz wyłączyć te wszystkie cyferki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

unknown.png

Wersja PC otrzyma ray-tracing w postaci cieni i odbić.