Figuś 21 169 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 doświadczenie studia Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 183 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 (edytowane) To jest jednak open world. I tak byłem zdziwiony, że open worldy mają na current genach tryb 60fps (Horizon, Assassin’s Creed, Watch Dogs). Przy poprzednich generacjach to nigdy nie miało miejsca z nielicznymi wyjątkami w postaci MGS V czy Burnout Paradise (ten pierwszy byl jednak cross-genem, a drugi wyscigami arcade od zdolnego studia). Trzeba sie wiec z tym liczyc, ze te 30 klatek powroci. Nie oczekiwalbym tego po Gotham Knights, ale po kolejnym GTA czy Assassin’s Creed robionym tylko pod current geny juz tak. Edytowane 15 października 2022 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 O kurwa, 30 fps, no to jebać, nie będę sobie psuł gałek ocznych. Miałem brać, a tak to chuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 45 minut temu, Figuś napisał: doświadczenie studia Wytłumaczenie takie jakby robili rewolucyjnego open worlda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Ciekawe czy rocksteady z SS też tak odjebie, myślę że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Co za patałachy xd To dlatego wersje pastgenowe zostały wykreślone. Na dobrą sprawę Gacki na current genach też są gówniane. O ile Asylum na tv z VRR jeszcze jest do przełknięcia ale City i Knight 30 klatek. Sam niedawno jestem po lekturze Robin/Batgirl/Nightwing Rok Pierwszy, gdzie Gotham jest dosyć kolorkowe jak tutaj w tej grze ale nie widzę tu nic, z czym konsole miałyby sobie nie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 974 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Już po wymaganiach na PC widać było że to będzie słabo zoptymalizowana gra ale że aż tak to mało kto się spodziewał. Pewnie dadzą patcha w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Godzinę temu, Figuś napisał: doświadczenie studia lol, przecież to nie wyglada jakoś o wiele lepiej niż Arkham Knight, pomijając rozdzielczość na past-genach. Ale co poradzisz, pre-order złożony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 (edytowane) 17 minut temu, łom napisał: Już po wymaganiach na PC widać było że to będzie słabo zoptymalizowana gra ale że aż tak to mało kto się spodziewał. Pewnie dadzą patcha w przyszłości. Tego nie wiadomo. Port robi QLOC i w większości przypadków nie było z nimi problemów. Będzie śmiesznie jak Steam Deck zadziała z wyższym fpsem niż konsole. Edytowane 15 października 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Dziwnie, jeżeli w 4k wyciąga stałe 30fps, to mogliby dać dynamiczną rozdzielczość czy 1440p i powinno być te 60fps, może nie stałe. Teraz tylko mam nadzieje że średnia ocen będzie poniżej 70 bo jaja zrobili z tą rozdzielczością. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Nie wymagam 60fps w każdej grze, ale w takiej gdzie trzonem rozgrywki jest dynamiczna walka, to te 30fpsów brzmi jak żart. No litości kurwa, ile to było spustów ze strony developerów nad nowymi konsolami, jaka moc i och ach, a teraz nie możemy zrobić 60 klatek bo open world XD Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 No to cena szybko spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Lenistwo devów to jest porażka. Horizon nowy jakoś bez problemu chodzi w 60 fps, a też jest open worldem. Już pomijam, że to ex, no ale kurwa, to nie jest wymówka, że dzisiejsze konsole nie podołają odpalić gierki w 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 9 minut temu, Faka napisał: Lenistwo devów to jest porażka. Horizon nowy jakoś bez problemu chodzi w 60 fps, a też jest open worldem. Już pomijam, że to ex, no ale kurwa, to nie jest wymówka, że dzisiejsze konsole nie podołają odpalić gierki w 60. Trawa już nie migocze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 A nie wiem, jeszcze nie grałem, więc tam nie jestem w temacie, no jedynie daję przykład open worlda z 60 klatkami ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Co wy się pulputacie znowu. Origins było świetne, tutaj wystarczy pewnie poczkać na pacza 60fps i tyle. Nie kupować na premierę takich półproduktów Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Nie będzie żadnego pacza nawet przy słabych wynikach finansowych, widać po tej wcześniejszej wypowiedzi że developerzy mają wyeahbunny na wydajność. Szkoda bo miałem grę na radarze, można by było kupić jak stanieje, a tak to zostaje tylko gamepass czy psplus ewentualnie. Prawdziwie antyludzka praktyka z tymi 30fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 20 minut temu, oFi napisał: Co wy się pulputacie znowu. Origins było świetne, tutaj wystarczy pewnie poczkać na pacza 60fps i tyle. Nie kupować na premierę takich półproduktów Origins to jedyna część jakiej nie ukończyłem, to było parę lat temu więc może mnie pamięć zawodzić, ale odłożyłem grę na pólkę przez powtarzalność i małe zróżnicowanie etapów. Pewnie bym sobie odświeżył ale na laptopie raczej będzie chodzić jak sraka, może dam jeszcze jedną szansę na konsoli jak gdzieś mi pudełko wpadnie. Podejrzewam że Gotham Knights będzie któtką grą, sporo pary im poszło w co-op, każdą z postaci można zagrać w singlu więc od hooya cutscenek i dialogów nagrywali tylko z tego powodu. Do tego o czym dość jednoznacznie napisałem wczoraj, nie ma gacka. Brakuje mi silnych, pozytywnych bohaterów w grach a do wypełnienia tej luki Bat-girl czy Robin oraz reszta tej zgrai to za mało, a może w ich wypadku za dużo. Lubię tę serię, po chwilami genialnym Arkham Knight kontynuowanie przygód w Gotham w ten sposób to dla mnie rozczarowanie. Decyzji o grze w uniwersum Suicide Squad nawet nie chce komentować bo na to mam kompletnie wywalone jajca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 (edytowane) Tylko że to nie jest i nigdy nie była część serii/uniwersum Arkham. Tym jest Suicide Squad od Rocksteady. Edytowane 15 października 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 9 minut temu, Bigby napisał: Tylko że to nie jest i nigdy nie była część serii/uniwersum Arkham. Tym jest Suicide Squad od Rocksteady. Być może nie jest kontynuacją serii, ale jest powiązana z Arkham uniwersum Batmana. Równie dobrze moglibyśmy doszukiwiwać się jak dalekimi krewnymi jest ryś iberysjki z rysiem euroazjatyckim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Jeżeli mnie pamięć nie myli, to miejscem akcji SS będzie Metropolis. Dla mnie to nie jest sensu stricte cześć settingu Arkham, raczej kolejny tytuł w szerze rozumianym uniwersum DC Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 1 minutę temu, Dalhi napisał: Być może nie jest kontynuacją serii, ale jest powiązana z Arkham uniwersum Batmana. Właśnie nie jest, przecież o tym mówię. To jest osobna gra. Cytat As Batman, Batgirl, the Penguin, and many other characters have different likenesses to those in the Arkhamverse, they are not carried over from Rocksteady’s Games. WB Montreal has also stated on multiple occasions that the game is an “original story and experience set in DC’s Batman Universe. It is not connected to the Batman: Arkham games.” Suicide Squade należy do szerokopojętego Arkhamverse. Cytat However, the upcoming Suicide Squad: Kill The Justice League from Rocksteady is set in the Arkhamverse and will follow on from the events of that series. Jest na ten temat mnóstwo artykułów w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Psyko 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 Spoko, dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 15 października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 10 minut temu, Bigby napisał: Właśnie nie jest, przecież o tym mówię. To jest osobna gra. Kumam dlatego napisałem 19 minut temu, Dalhi napisał: Być może nie jest kontynuacją serii, ale jest powiązana z Arkham uniwersum Batmana. 11 minut temu, Bigby napisał: original story and experience set in DC’s Batman Universe Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 października 2022 no kurwa, oczywiscie, ze gra o batmanie jest powiązana z uniwersum batmana XDD wez mysl. Ale to nie jest zwiazane z uniwersum stworzonym przez rocksteady. 2 godziny temu, Lochu napisał: Teraz tylko mam nadzieje że średnia ocen będzie poniżej 70 bo jaja zrobili z tą rozdzielczością. raka mozna dostac od tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi