Opublikowano 17 października 20222 l Plują na nas za trzy i pół bomby. Ma być tak proszę pana, dziękuję panu 30 fpsow może być i w 15 bedziemy grać... Czy napiją się panowie developerzy wódeczki? Tak macie pytać chamy p..dolone! Czy napiją się panowie developerzy wódeczki? I wódka ma być zimna i gęsta jak sok z p..dy!Zabrzmiales jak Dario w pewnej scenie slepnac od świateł xD.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 października 20222 l W dniu 17.10.2022 o 18:18, Schranz1985 napisał: Zabrzmiales jak Dario w pewnej scenie slepnac od świateł xD. No może dlatego że to cytat z serialu dostosowany do tematu
Opublikowano 19 października 20222 l Na Reddicie ludki dostały swoje kopie na PS5 i dzielą się screenami:
Opublikowano 20 października 20222 l Na screenach nie wyglada to źle, wręcz naprawdę nieźle. Wciąż jednak 30 ramek to jak napluć graczom do ryja. Nic tam, pogra się i zobaczy
Opublikowano 20 października 20222 l 43 minuty temu, Psyko napisał: Na screenach nie wyglada to źle, wręcz naprawdę nieźle Na 100% to skriny z photo mode, a już nie raz i nie dwa mieliśmy do czynienia z tym, że z takiego trybu wychodzą nie skriny, a bullshoty.
Opublikowano 20 października 20222 l 1 godzinę temu, Donatello1991 napisał: O której recki? Wiadomo tylko że dziś, a jeśli miałbym zgadywać to między 15 a 16.
Opublikowano 20 października 20222 l Myślisz, że wyłapie więcej? W sumie chuj wie z tymi redaktorkami cuckami
Opublikowano 20 października 20222 l 8 godzin temu, Bigby napisał: Na Reddicie ludki dostały swoje kopie na PS5 i dzielą się screenami: Wygląda pięknie, ale nie rozumiem, czemu jak w GOTG nie dali PRZYNAJMNIEJ 1080p 60 fps. Rozumiem, że grafika jest ważna, ale myślę, że w obecnych czasach, w grach AKCJI 60 fps to potrzeba wyższa niż oprawa. Wezmę na PC za jakiś czas. 2 godziny temu, Bigby napisał: Raczej więcej. Tak 75. Stawiam na mocne 78, pewnie nieco niżej wyląduje niż Plague Tale 2. Edytowane 20 października 20222 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 20 października 20222 l 21 minut temu, Bigby napisał: Recki ponoć o 13. pierwsza wyciekła wczoraj, ale link już nie działa, niemniej jednak Opencritic zapisał, 78/100.
Opublikowano 20 października 20222 l 4 i 5 od IGN/Gamespot. Duże problemy techniczne na PC. 30 FPS z przycinkami na konsolach. Edytowane 20 października 20222 l przez Bigby
Opublikowano 20 października 20222 l 3 minuty temu, Bigby napisał: 4 i 5 od IGN/Gamespot. Duże problemy techniczne na PC. 30 FPS z przyciskami na konsolach. jednak średnio tereny 60-70, nie 70-80, nie wyszedł z tego nawet porządny średniak, ponoć na PC też skopany technicznie, nie wyciąga 60 fps w 1440p na rtx 3080 i to tego stuttering ciągle. Liczyłem na coś więcej, tak nie wpada nawet do backlogu, czekam zatem spokojnie na Rocksteady ze swoim Suicide Sqaud :D.
Opublikowano 20 października 20222 l W dniu 12.10.2022 o 10:17, Pupcio napisał: Jak czegoś mocno nie zjebią to lekko 80% Człowiek chciał być raz optymistą żeby nie był nazywany mejmem 2.0 no ale moje zagrajmerskie doświadczenie mnie nie myliło 72% na meta oznacza KŁOPOTY GRACZY
Opublikowano 20 października 20222 l Ogram może jak będzie za free w jakimś subie z patchami, które na pewno będą potrzebne... Teraz, Pupcio napisał: Człowiek chciał być raz optymistą żeby nie był nazywany mejmem 2.0 no ale moje zagrajmerskie doświadczenie mnie nie myliło 72% na meta oznacza KŁOPOTY GRACZY chuj tam ze średnią, bardziej boli, że warstwa techniczna totalnie leży na każdym sprzęcie się tnie :D. Even in a largely barren open world, Gotham Knights strained my PC's resources while clearing out all the crime and collectibles. I ran the game at 4K (with DLSS enabled) on a 3080 Ti and an Intel i9 2900K and the open world tanked my fps down into the 60s and would dip lower when I fought near fires or other busy effects. Locking my fps to 60 made it more consistent, but wasn't enough to completely smooth out performance.
Opublikowano 20 października 20222 l Teraz, Bigby napisał: Tym bardziej szkoda, bo warstwa narracyjna podobno fajna. Za 2/3 lata się ogra, ale jak będzie klapa sprzedażowa, to możemy się nie doczekać patchy... kto wie. Origins to też była ich gra? Grałem w nią chyba w 2020, chodziła już dobrze :D. Kilka patchy po premierze. Niektóre rzeczy jak widać się nie zmieniają...
Opublikowano 20 października 20222 l Cytat We can have drops of up to 50fps with a 4090 using any kind of DLSS." Whaaaat.