Faka 4 046 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 Co do chuja, nawet nie ma stabilnych 30-stu klatek Od strony technicznej to całkowicie polegli, jaki dev taki dev, czyli chujowy. Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 49 minut temu, Bigby napisał: Główna fabuła na około 5 godzin. Ufff, to może wygram wyścig z wystawieniem na PT Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 20 października 2022 Autor Opublikowano 20 października 2022 1 godzinę temu, Bigby napisał: Główna fabuła na około 5 godzin. czy to tez przez kartofla tzn series s? Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 Włączyłem na chwilę co-opowy stream z PlayStation Access, żeby zobaczyć, jak to na PS5 wygląda i całkiem to ładne. Ale jak gościowi przy zgonie wyjebało na ekran info o utracie z 10 różnych walut/surowców, niczym w jakiejś mobilnej gierce to prawie rzygłem SkillUp wspominał coś o tym, że to miał być pełnoprawny GAAS, ale po wtopie Avengers wycofali się z tego pomysłu. Sporo szajsu jednak zostało i teraz gra jest czymś pomiędzy typowym singlem, a zjebanym GAASem z masą gówna, typowego dla tych lootfestów. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 20 października 2022 Opublikowano 20 października 2022 To już przynajmniej wiadomo żeby omijać z daleka. Cytuj
mario10 548 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Kurde a tak mi się dobrze grało we wszystkie Batmany od Arkham Asylum i liczyłem mocno a tu takie kwiatki. Ehh dobry batmanku wróć Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 (edytowane) Lubię gry z serii Arkham, nawet Origins mi mocno siadł, ale ten tytuł zakupię dopiero z 75% zniżką. Do tego czasu powinna być już połatana. Edytowane 21 października 2022 przez LukeSpidey Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Jeśli będzie sprzedawać się tak samo chujowo, jak Avengers, to powinno szybko nastąpić. Cytuj
okens 541 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 20 godzin temu, Wredny napisał: Włączyłem na chwilę co-opowy stream z PlayStation Access, żeby zobaczyć, jak to na PS5 wygląda i całkiem to ładne. Ale jak gościowi przy zgonie wyjebało na ekran info o utracie z 10 różnych walut/surowców, niczym w jakiejś mobilnej gierce to prawie rzygłem SkillUp wspominał coś o tym, że to miał być pełnoprawny GAAS, ale po wtopie Avengers wycofali się z tego pomysłu. Sporo szajsu jednak zostało i teraz gra jest czymś pomiędzy typowym singlem, a zjebanym GAASem z masą gówna, typowego dla tych lootfestów. To brzmi... zle, jakze fatalnie czyta siw takie newsy. Coz za brak niekonsekwencji. Czy oni nie zdaja sobie sprawy, ze takich gier nikt nie chce? Swoja droga, zapowiada sie na klape o ktorej bedzie glowno wiec mam nadzieje, ze porazka bedzie na przyszlosc wystarczajaco bolesna. Chociaz sam brak mojego ulubionego bohatera na rzecz tego festiwalu cyrkowcow przesadzil juz o losie tej gry Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 Dobra, pograłem godzinkę. No nie rusza się to za dobrze, faktycznie wyglada gorzej niż Arkham Knight (z moich wspomnień, ale YT zdaje się potwierdzić), najebane elementów RPG-lite, a walka to drewno - zapomnijcie o płynnym flow z serii Arkham. To tak na początek, liczę że się nieco rozkręci po odblokowaniu wachlarza skillsów i w miarę przyjemnie dobrne do końca. A, jazda motorkiem ma downa - bat-cyklem śmiga się jak lodówką na kołach. TL;DR nie kupujta tego, kurwa xD 1 1 Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 21 października 2022 Opublikowano 21 października 2022 To jest w ogóle niesamowite żeby Arkham Knight, gra z 2015 r w wielu miejscach prezentowała się lepiej niż gra tylko na nową generację i PC w 2022 r. i jednocześnie tak słabo działała, no trzeba się postarać żeby coś takiego zrobić... Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 7 godzin temu, Dave Czezky napisał: kupujta! To kiedy jakaś mega promocja, Panie Prywaciarz? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Tak koncertowo zmarnować materiał na Goty. 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: To kiedy jakaś mega promocja, Panie Prywaciarz? No w PB od razu jest na promce Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 (edytowane) Na PC więcej graczy niż w przypadku Uncharted i Plague Tale Edytowane 22 października 2022 przez Bigby Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 3 minuty temu, Bigby napisał: Na PC więcej graczy niż w przypadku Uncharted i Plague Tale Plague Tale w gamepassie a Uncharted to stara gra? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Plague Tale w gamepassie a Uncharted to stara gra? Wiele jest gier w GP, które na Steamie wykręcają świetnie wyniki. Dużo osób woli mieć je na własność albo po prostu nie korzystają z GP. ; ) A Uncharted to nowa gra na PC. Liczba graczy wyraźnie mniejsza nawet od Days Gone. No i to tylko takie luźne porównanie. Widać, że ludzie nie zrażają się optymalizacją i bugami. Edytowane 22 października 2022 przez Bigby Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 Dokładnie tak. Arkham Knight to przy tym majstersztyk. Zreszta dla mnie na premierę to już był niszczator, nie narzekałem nawet na ten nieszczęsny czołg. a jak tam Gotham Knights im dalej w las? Odpowiedz jest jedna - xdddddd 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 22 października 2022 Opublikowano 22 października 2022 (edytowane) Arkham Knight zawsze było znakomite, niezależnie do czego się je przyrówna. Minus za zbytnie poleganie na batmobilu i najbardziej zepsuty port w historii gier na PC. Edytowane 22 października 2022 przez Bigby 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 19 godzin temu, Bigby napisał: Arkham Knight zawsze było znakomite, niezależnie do czego się je przyrówna. Minus za zbytnie poleganie na batmobilu i najbardziej zepsuty port w historii gier na PC. Wszystkie części od Rocksteady to był top I zawiesiły poprzeczkę jak widać za wysoko :). Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 na forum jest święta zasada to co hajpuje przed premierą yeti lub donatello kończy jak GK 1 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 23 października 2022 Opublikowano 23 października 2022 Kupiłem na Steam bo chciałem się na własne oczy przekonać co i jak. Wykorzystałem 2 godzinny limit i poszedł zwrot. Optymalizacja jest koszmarna. W zamkniętych lokacjach trzyma te 60 FPS, ale w mieście (niezbyt zaludnionym i szczegółowym trzeba dodać) potrafi w ciągu kilku sekund zaprezentować cały wachlarz klatek. Jazda na motorze odpada, tnie jak cholera. Używając linki trochę lepiej ale nadal daleko od ideału. Graficznie gorzej niż Arkham Knight. Wczesny poziom poprzedniej generacji. Przeciętny system walki - chcieli się chyba wzorować na insomniacowym Spider-Manie, ale nie ma tu nic z tej płynności i szybkości. Brak kontry boli. Fabuła ma jakiś tam potencjał i dla niej warto będzie kiedyś zagrać, jak już cena spadnie do około 50 zł i pojawi się sporo patchy naprawiających grę. 1 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 23 października 2022 Autor Opublikowano 23 października 2022 jakis plus tego jest - szybciej trafi do gamepassa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi