kubson 3 189 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 9 godzin temu, kubson napisał: Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę jaki event? w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ten event wczorajszy z Warzone Know Your History Warto zagrać Tez mi się nie podoba zagrywka z cross gen bundle, ale wychodzi na to ze ta wersja ukaże się później, bo jak w tym samym czasie to trochę beka xd Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 No muszę powiedzieć, że dawno nie spodobał mi się tak zwiastun CoDa. W jedynce był Kennedy, tutaj Reagan, mój ulubiony prezydent US. Jaram się na same cutscenki z nim Przypomnial mi się w tym wszystkim jeden z najlepszych zwiastunów CoD 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 12 minut temu, MaZZeo napisał: w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał. to jest dla tych co zaczną na starych konsolach i chcą grać w ulepszoną wersję jak już kupią nextgena, a ci co kupią dopiero na nextgenie to niech się przyzwyczaja do tych cen Cytuj
Pupcio 18 646 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Granie w gry wideo? Dobre dla bogatych ludzi spencer królu złoty co tam mówiłeś o tym gamepassie? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ci co byli na zamkniętym pokazie singla donoszą, że beda m.in, nieliniowe misje jak w hitmanie (Lubyanka, podszywasz się pod radzieckiego oficera, Ty wybierasz jak i kiedy elimimowac cele, caly level otwarty). Zobaczymy jak to zagra, ale również maja byc co najmniej 4 zakończenia. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ten Reagan jak żywy w tej cutscence Szkoda że słychać z niej że Hudson to już nie Ed Harris. Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Opublikowano 30 sierpnia 2020 (edytowane) O kur. wa jaka miazga się zapowiada Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson <3 Jeszcze jakby wprowadzili możliwość pobrania singla za mniejszą kwotę, by nie trzeba było czekać na zainstalowanie srulti to już w ogóle byłoby super. Edytowane 30 sierpnia 2020 przez [InSaNe] 2 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Opublikowano 30 sierpnia 2020 " userid="2818"] O kur. wa jaka miazga się zapowiada Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson Od zarania dziejów tej marki o tym marzyłem. Jednak w odróżnieniu od Ciebie ja bym singla olał ciepłym moczem, a za połowę ceny zakupiłbym li tylko Multi wraz z Warzone. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Przeciek z multi: <Rzygam> Zerowy odrzut Słabe animacje Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Mmm, czyli powrót do plastikowych pukawek sprzed Modern Warfare, a taki piękny był, amerykański... Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Animacje, strzały i samo poruszanie się wygląda jak jakaś kalka Black ops3.Śmiech na sali ,w niczym to nie przypomina pierwszego Black ops. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 ttk wydaje się wydłużony względem MW Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Na bazie powyższego filmiku stwierdzam, że raczej pozytywnej powtórki w stylu MW raczej nie będzie. Strzelanie, animacje, poruszanie się to jednak kupa. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Na pierwszy rzut oka nie wygląda to źle. TTK fucktycznie bardzo zwiększony względem MW2019. Żeby to się czasem nie objawiło w ten sposób, że ze snajpy trzeba będzie trafić gościa dwa lub co gorsza trzy razy, żeby go uglebić. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 4 września 2020 Autor Opublikowano 4 września 2020 Ale gówno, nie spodziewałem się cudów, ale ten brak odrzutu mnie odrzuca xD będzie wesoło i kolorowo, czyli nie dla mnie. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 No słabo to wygląda. Gunplay w pierwszym Black Ops był bardzo fajny ale potem wszystko poszło w jakieś futurystyczne klimaty i bronie brzmiały jak jakieś zabawki, tutaj niestety jest podobnie. Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 ja czekam na bete i wtedy sie zobaczy, nie przepadam za filmikami z multi, nawet MW na filmikach z multi mnie nie porwal Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Godzinę temu, suteq napisał: Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. Czyli nie chcesz w to grać w ogóle. CoD-y chyba najlepiej trzymają cenę i za paczkę czipsów, nawet przysłowiowo nigdy nie zagrasz...Ja podobnie jak kolega @kubson póki co zachowałbym powściągliwość w osądach i poczekał przynajmniej do bety. Ta już odsłoni bardzo wiele... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Zagram za paczkę chipsów....kupując na konsoli, ogrywając singla i sprzedając grę od razu potem. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 2 godziny temu, kubson napisał: ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map Na konsoli chyba nic nowego juz sie nie pojawi w tej generacji. Jedyna gra jaka mnie aktualnie ciekawi to escape from tarkov Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi