Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops: Cold War

Featured Replies

Opublikowano

Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili 

dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę :banderas:

• Odpowiedzi 434
  • Wyświetleń 63 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie wiem, ale wygląda tak z milion razy ciekawiej niż modern warfare

• Gra ma feeling starszych części bo jest na starym silniku po prostu xD to nie jest żaden feeling tylko prehistoryczny gunplay, animacje i dźwięk.   Myślałem że wraz z MW przestajemy żyć w 20

Opublikowano
9 godzin temu, kubson napisał:

Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili 

dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę :banderas:

jaki event?

w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał.

Opublikowano

Ten event wczorajszy z Warzone Know Your History
Warto zagrać

Tez mi się nie podoba zagrywka z cross gen bundle, ale wychodzi na to ze ta wersja ukaże się później, bo jak w tym samym czasie to trochę beka xd

Opublikowano

No muszę powiedzieć, że dawno nie spodobał mi się tak zwiastun CoDa. W jedynce był Kennedy, tutaj Reagan, mój ulubiony prezydent US. Jaram się na same cutscenki z nim :D

Przypomnial mi się w tym wszystkim jeden z najlepszych zwiastunów CoD :)

Opublikowano
12 minut temu, MaZZeo napisał:

w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał.

to jest dla tych co zaczną na starych konsolach i chcą grać w ulepszoną wersję jak już kupią nextgena, a ci co kupią dopiero na nextgenie to niech się przyzwyczaja do tych cen :cool:

Opublikowano

Granie w gry wideo? Dobre dla bogatych ludzi :pechowiec::lapka: spencer królu złoty co tam mówiłeś o tym gamepassie?

Opublikowano

Ci co byli na zamkniętym pokazie singla donoszą, że beda m.in, nieliniowe misje jak w hitmanie (Lubyanka, podszywasz się pod radzieckiego oficera, Ty wybierasz jak i kiedy elimimowac cele, caly level otwarty). Zobaczymy jak to zagra, ale również maja byc co najmniej 4 zakończenia. 

Opublikowano

Ten Reagan jak żywy w tej cutscence :obama:

Szkoda że słychać z niej że Hudson to już nie Ed Harris. 

Opublikowano

O kur. wa jaka miazga się zapowiada :banderas: Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson <3 Jeszcze jakby wprowadzili możliwość pobrania singla za mniejszą kwotę, by nie trzeba było czekać na zainstalowanie srulti to już w ogóle byłoby super. 

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano
" userid="2818"] O kur. wa jaka miazga się zapowiada :banderas: Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson
Od zarania dziejów tej marki o tym marzyłem. Jednak w odróżnieniu od Ciebie ja bym singla olał ciepłym moczem, a za połowę ceny zakupiłbym li tylko Multi wraz z Warzone.
Opublikowano

Przeciek z multi:

<Rzygam>
Zerowy odrzut
Słabe animacje

Opublikowano

Mmm, czyli powrót do plastikowych pukawek sprzed Modern Warfare, a taki piękny był, amerykański...

Opublikowano

ttk wydaje się wydłużony względem MW

Opublikowano

Na bazie powyższego filmiku stwierdzam, że raczej pozytywnej powtórki w stylu MW raczej nie będzie. Strzelanie, animacje, poruszanie się to jednak kupa.

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka nie wygląda to źle. TTK fucktycznie bardzo zwiększony względem MW2019. Żeby to się czasem nie objawiło w ten sposób, że ze snajpy trzeba będzie trafić gościa dwa lub co gorsza trzy razy, żeby go uglebić.

Opublikowano
  • Autor

Ale gówno, nie spodziewałem się cudów, ale ten brak odrzutu mnie odrzuca xD  będzie wesoło i kolorowo, czyli nie dla mnie. 

Opublikowano

No słabo to wygląda. Gunplay w pierwszym Black Ops był bardzo fajny ale potem wszystko poszło w jakieś futurystyczne klimaty i bronie brzmiały jak jakieś zabawki, tutaj niestety jest podobnie. Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. 

Opublikowano

ja czekam na bete i wtedy sie zobaczy, nie przepadam za filmikami z multi, nawet MW na filmikach z multi mnie nie porwal

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. 

Czyli nie chcesz w to grać w ogóle. CoD-y chyba najlepiej trzymają cenę i za paczkę czipsów, nawet przysłowiowo nigdy nie zagrasz...Ja podobnie jak kolega @kubson póki co zachowałbym powściągliwość w osądach i poczekał przynajmniej do bety. Ta już odsłoni bardzo wiele...

Opublikowano

ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map

Opublikowano

Zagram za paczkę chipsów....kupując na konsoli, ogrywając singla i sprzedając grę od razu potem. :) 

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map

Na konsoli chyba nic nowego juz sie nie pojawi w tej generacji. Jedyna gra jaka mnie aktualnie ciekawi to escape from tarkov