Skocz do zawartości

Call of Duty Black Ops: Cold War

Hubert249

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 godzin temu, [InSaNe] napisał:

Singiel podobno miazga. Nie sprawdziłem, bo.. w okolicy nigdzie tej gry nie ma O_o Jest możliwość zainstalowania samego singla, czy znowu muszę 2 dni instalować grę ze srulti, którego nawet nie odpalę? 

Tak, jest możliwość instalacji samego singla.

Opublikowano
16 minut temu, Czezare napisał:
1 godzinę temu, BuRRRza napisał:
Tak, jest możliwość instalacji samego singla.

I odwrotnie: czy jest możliwość zainstalowania tylko i wyłącznie trybu Multiplayer?

Można odinstalować singla, podobnie jak w MW. Ale czy da się zainstalować wyłącznie multi, bez instalacji całości to :dunno:

Opublikowano

Tak jak mówi @kubson - da się. Można nawet samo Zombie zainstalować. Swoją drogą multi dużo lepsze niż w MW 2019, camperów praktycznie nie spotykam, mapy małe i czuć ten typowy run and gun jak za dawnych lat. Na minus mała liczba map 6v6, jest ich 8 z czego 4 widzieliśmy w becie,a 2 mapy to mniejsze wersje tych z trybu 12v12 i 2 nowe także miejmy nadzieje ze wynagrodzą to w przyszłych sezonach.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Gierka skończona na weteranie. Ogólnie trochę krótko. Chyba najkrótszy COD w historii. Atmos w tej grze to jest prawdziwy roz(pipi)!!! Grafika... cóż, nie jest to next gen, ale prezentuje się zacnie, tektury ostre jak brzytwa. Niestety kilka razy były mocne spadki na XSX.

Opublikowano
W dniu 14.11.2020 o 15:04, BuRRRza napisał:

Tak jak mówi @kubson - da się. Można nawet samo Zombie zainstalować. Swoją drogą multi dużo lepsze niż w MW 2019, camperów praktycznie nie spotykam, mapy małe i czuć ten typowy run and gun jak za dawnych lat. Na minus mała liczba map 6v6, jest ich 8 z czego 4 widzieliśmy w becie,a 2 mapy to mniejsze wersje tych z trybu 12v12 i 2 nowe także miejmy nadzieje ze wynagrodzą to w przyszłych sezonach.

Wrzucam płytę i mogę ściągnąć samego singla? Kojarzysz ile zajmuje?

Opublikowano (edytowane)

Zagrałem 2 meczyki multika na szybko i wydaje się luksja. Vibe BO1 mocno z lepszą graficzką co mi pasuje bo bo1 to ostatni cod w jakiego grałem xd
Jedynie te wślizgi mnie irytują, ale pewnie oswoje się z nimi.

A i rada dla zaczynających - wyłączcie crossplay od razu, poszuka wam meczu kilka sekund dłużej a zaoszczędzi w(pipi)u grania z pecetowcami.

Mój 1 mecz to srogi w(pipi), a potem patrze na 12 typa 10 to blacharze. Crossplay z blachą to może być we wszystkim poza strzelankami, bo taka zabawa uczciwa nie jest. 

Edytowane przez Soban
  • Plusik 1
Opublikowano

ale dobry ten singiel, nie spodziewałem się 

co do multi to po paru godzinach przyzwyczaiłem się będzie grane i nie myślę o powrocie do MW

Opublikowano

Właśnie skończyłem singla na veteranie, zajebisty, kampania jedna z lepszych w codzie, dawno tak fajnie mi się nie grało w singla codowego, 

polecam 

Opublikowano
9 godzin temu, Hubert249 napisał:

A gitara? :usmiech:

Gitara jest (pożyczona), ale będzie niebawem własna. Własny mam już wzmacniacz. Niestety ze względu na to, że jestem teraz na szkoleniu wojskowej rezerwy ( przy okazji: czy w jakimkolwiek CoD-ie była broń AKMS? ;) ) to moje nieporadne i początkowe ćwiczonka utknęły w martwym punkcie, bo ze względu na COVID bardzo rzadko jesteśmy wypuszczani na przepustki :( Także muszę poczekać, ale od stycznia planuję wynająć prywatnego nauczyciela, który mam nadzieję nada odpowiedni kierunek mojemu gitarowemu rozwojowi. To jest najlepszy sposób.

A nextgena wraz z obowiązkowym CoD-em i tak prędzej czy później zanabędę ;) 

• Lubię! 1