creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Miał ktoś tak, że gra się freezuje i wyłącza konsole? Co najlepsze pad świeci się dalej i nie idzie nic zrobić, prócz włączenia konsoli z poziomu przycisku na obudowie. Gram na xsx i dzieje mi się to na początku ostatniej misji. Nie wiem czy to coś z konsolą czy z codem. Hard reset nic nie dał. Teraz instaluje grę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 25 minut temu, creatinfreak napisał: Miał ktoś tak, że gra się freezuje i wyłącza konsole? Co najlepsze pad świeci się dalej i nie idzie nic zrobić, prócz włączenia konsoli z poziomu przycisku na obudowie. Gram na xsx i dzieje mi się to na początku ostatniej misji. Nie wiem czy to coś z konsolą czy z codem. Hard reset nic nie dał. Teraz instaluje grę od nowa. Kolega oddał konsole nowa nie robi problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Takiego cyrku jeszcze nie było :DDDDD W zeszłym tygodniu kupiłem grę, instalowała się cały dzień i pół nocy. Cały tydzień grałem normalnie, wczoraj też. Dziś rano odpalam a tu nie ma jej na dysku i wszystko ściąga się od nowa :DDDD No kur. wa cyrk. To ma jakąś ukrytą funkcję tygodniowego samousuwania!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Jaka konsola, bo podobno taki 'ficzer' jest na PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 11 godzin temu, blantman napisał: Kolega oddał konsole nowa nie robi problemów Kontakt robi tylko w cod. W watch dogs legion co też ma raytracing nic się nie dzieje, tak samo gry korzystające z mocy xsx czyli forza i gearsy. Nie wiem. Jutro będę w domu to zobaczę czy po reinstalację coś się poprawiło. Ewentualnie skończę bez raytracingu jeżeli to coś da. A sytuację z konsolą będę monitorował i zawsze jest gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kostek941 35 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Kontakt robi tylko w cod. W watch dogs legion co też ma raytracing nic się nie dzieje, tak samo gry korzystające z mocy xsx czyli forza i gearsy. Nie wiem. Jutro będę w domu to zobaczę czy po reinstalację coś się poprawiło. Ewentualnie skończę bez raytracingu jeżeli to coś da. A sytuację z konsolą będę monitorował i zawsze jest gwarancja.Ja mam podobnie,w inne gry mogę bez problemu grać godzinami,w codzie potrafi się zawiesić i wyłączyć. Znajomy ma to samo,też tylko z tą grą. Na reddicie sporo podobnych postów - od wczorajszego patcha częstotliwość takich freezów się zwiększyła,więc wydaje mi się że to problem z software. Chyba nic tylko czekać na patche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Olałem kilka ostatnich CoD-ów, ale nahajpowaliście mnie na tego singla, pograłbym w dobrą odsłonę w nowszej grafice. W MW multi podobno lepsze, ale sigiel takie se, a tutaj odwrotnie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 19 hours ago, creatinfreak said: Miał ktoś tak, że gra się freezuje i wyłącza konsole? Co najlepsze pad świeci się dalej i nie idzie nic zrobić, prócz włączenia konsoli z poziomu przycisku na obudowie. Gram na xsx i dzieje mi się to na początku ostatniej misji. Nie wiem czy to coś z konsolą czy z codem. Hard reset nic nie dał. Teraz instaluje grę od nowa. Wina leży po stronie black opsa dużo tego na reddicie i Activision na swojej stronie potwierdza ze to u nich coś nie zgrało, wiec nie masz co się martwić o konsole 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 @kubson obyś miał rację. Abym tylko zdołał ukończyć kampanię i to puszczam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 https://support.activision.com/black-ops-cold-war/articles/known-issues-in-black-ops-cold-war na bank to jest wina tego, po tym nowym patchu coś się sypie kampania Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Po ostatniej aktualizacji gra dzisiaj dwukrotnie zresetowała mi XSX i to podczas grania w multi... Przed aktualizacją grałem równy tydzień i nic takiego się nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Właśnie u mnie tez się wyjebało xd co za syf harrr tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Nie żebym się cieszył, ale dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie. Bałem się o mojego sexika Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) 15 godzin temu, krzysiekp392 napisał: Olałem kilka ostatnich CoD-ów, ale nahajpowaliście mnie na tego singla, pograłbym w dobrą odsłonę w nowszej grafice. W MW multi podobno lepsze, ale sigiel takie se, a tutaj odwrotnie widzę. Nie ma czegoś takiego jak lepsze i gorsze multi, co to w ogóle znaczy. Trzeba po prostu wybrać sobie swój styl call of duty, treyarch albo IW i do niego wybrać grę. Lepiej nie kupuj Cold War dla nowszej grafiki bo ta wisi gdzieś pomiędzy BOII a BOIII w tej części, czyt. jest bardzo słaba. Edytowane 22 listopada 2020 przez Ali G Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 9 godzin temu, creatinfreak napisał: Nie żebym się cieszył, ale dobrze wiedzieć, że to nie tylko u mnie. Bałem się o mojego sexika Mnie dwa dni temu po raz pierwszy od pol roku zawiesilo MW w multi na One X, wiec chyba faktycznie Acti cos namieszalo ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 (edytowane) Jest dramat! Już czwarty raz mi się scrashowala konsola podczas multi, teraz grałem z dwoma kumplami i wywalało series x nam w odstępie 30 sekund xD. Patrzę jeden zniknął, za chwile drugi a po chwili u mnie freez i cyk konsola się wyłączyła. Co najlepsze jeden kumpel dzwonił ze teraz nie ma obrazu jak próbuje załączyć konsole... DRAMAT. edit: dodatkowo gra po ostatniej łatce tak strasznie mi gubi klatki w multi podczas celowania z przyrządami ze czasami gra mija się z celem... Edytowane 22 listopada 2020 przez Smiti Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 037 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 W końcu jesteśmy beta testerami sprzętu, więc zażalenia miej tylko do bozi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 U mnie pomogło wyłączenie rt i dziś udało mi się ukończyć kampanię, która notabene jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 właśnie mialem pisać ze wyłączenie RT załatwia sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Ponoć jest jaka promka lub inna cebula na ta gierke. Ma ktoś jakieś info? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 5 minut temu, LiŚciu napisał: Ponoć jest jaka promka lub inna cebula na ta gierke. Ma ktoś jakieś info? W dniu 16.11.2020 o 15:41, sprite napisał: Dobra promka jest https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/trzy-kopie-call-of-duty-black-ops-cold-war-na-xbox-series-xs-za-409-zl-13632-zl-za-sztuke/ Ale nie wiem czy jeszcze można tak kupić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 1 minutę temu, sprite napisał: Ale nie wiem czy jeszcze można tak kupić. Ok, niby działa ale to trzeba zrzutke zrobić. Myślałem że sam coś kupie. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 24 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 8 godzin temu, LiŚciu napisał: Ok, niby działa ale to trzeba zrzutke zrobić. Myślałem że sam coś kupie. Dziekuje Nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Działa w sensie że promoccja nadal obowiązywała. Teraz nie wiem . Nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi