Pawel24 33 Opublikowano 5 stycznia 2021 Opublikowano 5 stycznia 2021 niestety nie bo k/d sie rozni od tego co pokazuje Cytuj
czapa 674 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 (edytowane) No i po ponad miesiącu pan sony przypomniał sobie o bugu cenowym w ICH cyfrowym sklepie i zabrał grę. Ciekawe czemu teraz a nie od razu po wystąpieniu błędu. Ciekawe też, że cisza wszędzie o tym i nie można nigdzie znaleźć informacji. Edytowane 21 stycznia 2021 przez czapa Cytuj
Boomcio 4 074 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Teraz czekać, aż rachunek wystawi... Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 Panowie, lepiej kupic do multiplayera Cold War czy Modern Warfare? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 dwie rożny gry MW jest dość świeży i nie czuć w nim aż takiego coda + sporo kamperow, CW śmierdzi starym codem ale rozgrywka jest szybsza, mniej kamperow w ogólnym rozrachunku to MW jest lepszy imo 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 21 stycznia 2021 Opublikowano 21 stycznia 2021 11 minut temu, kubson napisał: dwie rożny gry MW jest dość świeży i nie czuć w nim aż takiego coda + sporo kamperow, CW śmierdzi starym codem ale rozgrywka jest szybsza, mniej kamperow w ogólnym rozrachunku to MW jest lepszy imo Zdecydowanie w MW nie ma takiego adhd jak w innych czesciach i swietnie czuc roznice miedzy broniami. To pierwszy cod w ktorego pogralem w multi wiecej niz kilka h (obecnie okolo 50). CW jest bardzo codowy, wyglada gorzej, ale w sumie mapy mi sie podobaja i nawet przyjemnie mi sie gralo jak byl darmowy weekend jakos mniej sie musialem w nim skupiac niz w MW. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 stycznia 2021 Autor Opublikowano 21 stycznia 2021 54 minuty temu, Sven Froost napisał: Panowie, lepiej kupic do multiplayera Cold War czy Modern Warfare? Proste, że MW Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 Takie pytanie do osób, które ograły pozycję. Ciągnie mnie by podjechać do sklepu i kupić wersję na ps5, jednakże czy gra jest warta swojej ceny? Cytuj
jaro 77 Opublikowano 23 stycznia 2021 Opublikowano 23 stycznia 2021 9 godzin temu, czarek250885 napisał: Takie pytanie do osób, które ograły pozycję. Ciągnie mnie by podjechać do sklepu i kupić wersję na ps5, jednakże czy gra jest warta swojej ceny? nie Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 W dniu 23.01.2021 o 23:16, jaro napisał: nie Chyba miałeś rację, o ile kampania dosyć fajna, tak w online nie mogę się odnaleźć. Gra jest jakaś szybsza, ale najgorsze jest to, że jeszcze w żadnym Codzie nie widziałem tylu kamperow, nie wiem czym jest to spowodowane:/ Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Cold war kamperzy? To chyba w MW nie grales, tam to jest plaga, tam żeby np ukończyć kill confirm przed upływem czasu to cud musi się wydarzyć xd ja teraz więcej gram w CW i jest naprawdę ok 1 Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 7 godzin temu, kubson napisał: Cold war kamperzy? To chyba w MW nie grales, tam to jest plaga, tam żeby np ukończyć kill confirm przed upływem czasu to cud musi się wydarzyć xd ja teraz więcej gram w CW i jest naprawdę ok Nie wiem, moze akurat tak trafiłem, ale na serio jeszcze, aż takiej plagi nie widziałem, a jedynie nie grałem w MW z 2019, które wspominasz. Dam jej jeszcze szansę, może w grupie jak znajdzie się kilka osób do wspólnej gry coś sie tu zmieni w moim odczuciu. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 stycznia 2021 Opublikowano 31 stycznia 2021 dla mnie CW przez to ze jest bardziej dynamiczny/szybki/mniej kamperow jest lepszy od MW, a no i mapy są bardziej zróżnicowane 1 1 Cytuj
czarek250885 322 Opublikowano 4 lutego 2021 Opublikowano 4 lutego 2021 Jest Ktoś chętny pobiegać w multi razem? Szczególnie w trybie zombi, chciałbym porobić te pucharki do calaka, ale bez ogarniętych osób raczej będzie to trudne. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 19 lutego 2021 Opublikowano 19 lutego 2021 Przydalaby sie wreszcie nowa mapa do warzone. Ten Verdansk juz sie troche przejadl.. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Ja jak zwykle na odwrót – naczytałem się w temacie, że gra jest znacznie gorsza od poprzedniczki, że multi jest słabsze, że kampania krótka i całe szczęście postanowiłem sam sprawdzić. Po tych paru h jestem podoba mi się niemal wszystko – od rewelacyjnie prowadzonej kampanii fabularnej, po fajne multi, jak i tryb zombie który nie wiem czy przez lepszy feeling strzelania, lepszą płynność wydaje się znacznie lepsze niż w poprzednich częściach. Wole zdecydowanie tak zrobioną fabułę, nawet o połowę krótszą, niż strzelanie bezustannie respujących się przeciwników przez 10 h. Tutaj wszystko zostało podane subtelniej, bardziej filmowym klimacie. Sposób prowadzenia opowieści, nowe hollywoodzkie akcje, cały eksperyment z konwencja, gdzie sami szukamy dowodów na poszczególnych komunistów wyszedł im rewelacyjnie. Klimat zimnej wojny pasuje idealnie, a i przerywniki filmowe w końcu zostały zrobione w ciekawy sposób. Do tego warstwa wizualna stoi na naprawdę wysokim poziomie! Multi i feeling broni dla mnie tak samo fajne jak w poprzedniej części, ciut szybciej się ginie, ale mi to akurat nie przeszkadza. Adapcyjne trigery fajny patent do singla, w multi po 2 meczach każdy to wyłączy. Klasyczne tryby Zombie jak i Onslaught przeznaczonym dla dwuosobowych składów jest na pewno ciekawszym pomysłem niż operacje z Modern Warfare! Bardzo pozytywnie się zaskoczyłem! EDIT: czy mapy do multi będą jak w poprzedniej części udostępnione za free? 2 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 23 lutego 2021 Opublikowano 23 lutego 2021 Tak mapy będą za darmo, teraz wrzuca 4 nowe mapy tylko ze jedna będzie do trybu 6vs6 w tym sezonie co się już kończy doszły 3 mapy do trybu 6vs6 wiec pewnie cyklicznie będą dorzucać 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 No i finał także mnie nie zawiódł, ostatnio tak dobrze z singlem coda bawiłem się przy 1 części Black Opsa. Szkoda tylko, że misji z zagadkami (które dla każdego gracza są inne) jest tak niewiele. 1 Cytuj
Grzes!ek 37 Opublikowano 26 lutego 2021 Opublikowano 26 lutego 2021 (edytowane) Od wczoraj można za darmo wytestować tryb multi i pytanie, gdzie można go znaleźć? Pojawiła się odpowiednia zakładka w Warzone? Bo zastanawiam się co ściągać E: Znalazłem. Jest w sklepie jako: Call of Duty®: Black Ops Cold War - Darmowy Dostęp do Zombie Edytowane 26 lutego 2021 przez Grzes!ek Cytuj
jacol4 15 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Mam małe pytanko, jak ja kupie black ops wersję ps5 a znajomi maja wersje ps4 to będziemy mogli grac razem w multi? Czy będzie trzeba włączyć multiplatformowość w opcjach? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 Tak będziecie mogli normalnie ze sobą grać, multiplatfomowosc musi być włączona jeżeli chcesz pograć z PC lub Xboxem 1 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 1 marca 2021 Opublikowano 1 marca 2021 (edytowane) W dniu 31.01.2021 o 11:52, kubson napisał: dla mnie CW przez to ze jest bardziej dynamiczny/szybki/mniej kamperow jest lepszy od MW, a no i mapy są bardziej zróżnicowane Potwierdzam, zdecydowanie się w to lepiej gra niż w MW, feeling broni, mapy są dużo lepsze, nic nie jest naćkane, wielkość jest idealna po dwóch trzech meczach już wiesz, gdzie latać, gdzie poczekać, ostatni tak dobre multi to właśnie pierwszy black ops, czuć tu tą grę, gra się w to wybornie. Oczywiście mowa o zwykły drużynowym TDM. Nawet tą nową co teraz dodali jest całkiem spoko, na prawdę dawno mi tyle MAP w CODzie nie siedziało jak siedzi teraz, ze 2-3 ujowe reszta miodzio Edytowane 1 marca 2021 przez Soul 3 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 I muszę przyznać, że muza w lobby wymiata. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Opublikowano 19 kwietnia 2021 https://charlieintel.com/black-ops-cold-war-warzone-season-3-announced/94559/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi