Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Zostaje raczej przy mw. Mapki mam już ogarnięte, warzone jak zawsze ekipka forumkowa gotowa na wieczór
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l fajnie zrobili ten pokaz polaczony z warzonem, bedzie grane, szkoda ze multi dopiero 9 wrzesnia
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Autor Czy tylko ja mam wrażenie, że to wygląda i rusza się gorzej niż MW?
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l A czy ja mam z kolei wrażenie, że twórcy podnajęli Roberta Redforda?
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Nie wiem, ale wygląda tak z milion razy ciekawiej niż modern warfare
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie wiem, ale wygląda tak z milion razy ciekawiej niż modern warfare No kurde, kampania w tym ostatnim MW była tak kurewsko nudna że nie dałem rady zmęczyć. A tutaj powrót na stare tory.
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Muszę przyznać że czekanko bo 1bo to jeden z moich ulubionych codzików
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l dla mnie rowniez BO1 to najbardziej kompletny COD swietny singiel i swietne multi, nawet byla tam gra 2d ktora dalo sie uruchomic z menu glownego
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Szkoda tylko, że po bardzo dobrych/genialnych BO1 i BO2 Treyarch w następnych robionych przez siebie częściach wręcz dramatycznie obniżyło loty dlatego do najnowszej części podchodzę z bardzo dużą rezerwą...
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l A na Multi bo1 też przypadkiem ludzie nie marudzili? Nigdy w tym nie siedziałem ale jakoś tak kojarzę że wtedy ludzie najbardziej stękali. No chyba że pomyliłem części xD
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 70 eurasków za crossgen bundle XD Standardowa edycja będzie działać we wstecznej ale bez lepszych grafy
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l 330zł za wersje dla ps5 takie będą ceny niektórych wydawców za 70$ https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-CUSA24267_00-CODCWCROSSGEN001
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Na XSX będziesz miał to samo nie ma mowy o Smart Delivery które jest zależne od wydawcy czy z tego skorzysta czy będzie kroił kase za upgrade
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Oby po 1-2 latach od premiery konsol ceny gier się ustabilizowały, bo co widzę 330 zł to ich poyebało. Edytowane 26 sierpnia 20204 l przez Faka
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Na XSX będzie 330 zydli jak amen w pacierzu i nauczony doświadczeniem wiem, że nie będzie taniej ani o grosz. Co więcej po roku cena gry niewiele spadnie...
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l chujowa ta zagrywka z wersja cross gen, na pc pewnie takiego cyrku nie ma xd cena jest taka sama na obydwoch systemach ja tam biore dej lan jak zloto
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l śmierdzi mi ten cod, po tych plotach z przejęciem developmentu, trailer też taki typowo codowy zobaczymy jak te multi
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Oczywiście że 330zl będzie na obu platformach, u części wydawców takie będą ceny gier na premierę na nextgenach i nie ma co liczyć że za dwa lata magicznie potanieje xd Jak za czasow N64 gierki po blisko 350zl