kubson 3 189 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 9 godzin temu, kubson napisał: Wrócił ten event warzone jak ktoś nie zrobił, fajnie to rozkminili dobrze ze jest pan Spencer i gamepass to bez problemu można dać 330 za gierkę jaki event? w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ten event wczorajszy z Warzone Know Your History Warto zagrać Tez mi się nie podoba zagrywka z cross gen bundle, ale wychodzi na to ze ta wersja ukaże się później, bo jak w tym samym czasie to trochę beka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 No muszę powiedzieć, że dawno nie spodobał mi się tak zwiastun CoDa. W jedynce był Kennedy, tutaj Reagan, mój ulubiony prezydent US. Jaram się na same cutscenki z nim Przypomnial mi się w tym wszystkim jeden z najlepszych zwiastunów CoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 12 minut temu, MaZZeo napisał: w ogóle co to kur.wa jest cross gen bundle, jak kupię wersję na Series X to po kiego chuja mi wersja na stary sprzęt? przecież nie będę w to grał. to jest dla tych co zaczną na starych konsolach i chcą grać w ulepszoną wersję jak już kupią nextgena, a ci co kupią dopiero na nextgenie to niech się przyzwyczaja do tych cen Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Granie w gry wideo? Dobre dla bogatych ludzi spencer królu złoty co tam mówiłeś o tym gamepassie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ci co byli na zamkniętym pokazie singla donoszą, że beda m.in, nieliniowe misje jak w hitmanie (Lubyanka, podszywasz się pod radzieckiego oficera, Ty wybierasz jak i kiedy elimimowac cele, caly level otwarty). Zobaczymy jak to zagra, ale również maja byc co najmniej 4 zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Ten Reagan jak żywy w tej cutscence Szkoda że słychać z niej że Hudson to już nie Ed Harris. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 (edytowane) O kur. wa jaka miazga się zapowiada Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson <3 Jeszcze jakby wprowadzili możliwość pobrania singla za mniejszą kwotę, by nie trzeba było czekać na zainstalowanie srulti to już w ogóle byłoby super. Edytowane 30 sierpnia 2020 przez [InSaNe] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 " userid="2818"] O kur. wa jaka miazga się zapowiada Zimnowojenne klimaty! Nie mogę się doczekać. Robert Redford, Ronald Reagan, Woods, Mason, Hudson Od zarania dziejów tej marki o tym marzyłem. Jednak w odróżnieniu od Ciebie ja bym singla olał ciepłym moczem, a za połowę ceny zakupiłbym li tylko Multi wraz z Warzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Przeciek z multi: <Rzygam> Zerowy odrzut Słabe animacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Mmm, czyli powrót do plastikowych pukawek sprzed Modern Warfare, a taki piękny był, amerykański... Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Animacje, strzały i samo poruszanie się wygląda jak jakaś kalka Black ops3.Śmiech na sali ,w niczym to nie przypomina pierwszego Black ops. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 ttk wydaje się wydłużony względem MW Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Na bazie powyższego filmiku stwierdzam, że raczej pozytywnej powtórki w stylu MW raczej nie będzie. Strzelanie, animacje, poruszanie się to jednak kupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Na pierwszy rzut oka nie wygląda to źle. TTK fucktycznie bardzo zwiększony względem MW2019. Żeby to się czasem nie objawiło w ten sposób, że ze snajpy trzeba będzie trafić gościa dwa lub co gorsza trzy razy, żeby go uglebić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 4 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Ale gówno, nie spodziewałem się cudów, ale ten brak odrzutu mnie odrzuca xD będzie wesoło i kolorowo, czyli nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 No słabo to wygląda. Gunplay w pierwszym Black Ops był bardzo fajny ale potem wszystko poszło w jakieś futurystyczne klimaty i bronie brzmiały jak jakieś zabawki, tutaj niestety jest podobnie. Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 ja czekam na bete i wtedy sie zobaczy, nie przepadam za filmikami z multi, nawet MW na filmikach z multi mnie nie porwal Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Godzinę temu, suteq napisał: Ogra się singla kiedyś tam jak będzie za paczkę chipsów. Czyli nie chcesz w to grać w ogóle. CoD-y chyba najlepiej trzymają cenę i za paczkę czipsów, nawet przysłowiowo nigdy nie zagrasz...Ja podobnie jak kolega @kubson póki co zachowałbym powściągliwość w osądach i poczekał przynajmniej do bety. Ta już odsłoni bardzo wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 Zagram za paczkę chipsów....kupując na konsoli, ogrywając singla i sprzedając grę od razu potem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 września 2020 2 godziny temu, kubson napisał: ja jestem na 100% pewny ze Cold War nie przebije MW jezeli chodzi o multi ale po 300h chce mi sie czegos nowego + mam duzy sentyment do pierwszego Black Opsa i licze na powrot klasycznych map Na konsoli chyba nic nowego juz sie nie pojawi w tej generacji. Jedyna gra jaka mnie aktualnie ciekawi to escape from tarkov Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi