Czezare 1 450 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 W dniu 10.09.2020 o 12:33, kubson napisał: w sumie szkoda ze robia tego Black Opsa mogli by wrzucic te mapki i jakies usprawnienia do MW i zrobic z Call of Duty platforme gassa Ale co by na to powiedzieli akcjonariusze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 w sumie szkoda ze robia tego Black Opsa mogli by wrzucic te mapki i jakies usprawnienia do MW i zrobic z Call of Duty platforme gassa Niby tak, z drugiej strony większość narzeka co roku a potem i tak biją rekordy sprzedaży i hajs wpada. Biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Godzinę temu, Koleś88 napisał: Niby tak, z drugiej strony większość narzeka co roku a potem i tak biją rekordy sprzedaży i hajs wpada. Biznes. A to nowość xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Nie wiem czy było ale Cold War śmiga na zmodyfikowanym silniku BO3, a warzone będzie na silniku MW xD ciekawe jaki będzie movment i gun mechanics? Bo silnik BO3 jest bardzie ze tak powiem codowy niż MW xd Jak oni to pogodzą? Śmierdzi to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 Ja zapamiętałem CoDowość bardziej właśnie jako MW, czy starsze MW4, albo pierwsze trzy gry, a nie plastikowe strzelanie dla gimbów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 O ile dobrze pamiętam, to w CoD 4 MW też był plastik. Chodzi głównie o brak odrzutu broni. Moim zdaniem psuje, to efekt i nawet z najlepiej wymodelowanego pistoletu, robi dziecięca zabawkę ze Smyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 11 godzin temu, Hubert249 napisał: O ile dobrze pamiętam, to w CoD 4 MW też był plastik. Chodzi głównie o brak odrzutu broni. Moim zdaniem psuje, to efekt i nawet z najlepiej wymodelowanego pistoletu, robi dziecięca zabawkę ze Smyka. Mimo wszystko i tak lepiej niż w BO2, 3, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 mogą spier/dalać, nie dość że multi to i jeszcze singiel śmierdzi postgenowym blak psem Infinity Ward <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 (edytowane) I tak gram w tę alphę. Technicznie, jest to srogi krok w tył od MW 2019, jak ktoś lubi gameplay w stylu treyarcha, to będzie się podobało. Ogólnie, pierwsze kilka meczy było meh, ale potem zacząłem się przestawiać i już jakoś ujdzie, ale bez szału. Jeśli IW będzie wspierało MW, to jednak tego BO odpuszczę Edytowane 19 września 2020 przez Metoda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 @Metoda Ile map udostępnili w alfie i jakie tryby? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 (edytowane) @Czezare 3 do 6v6: Satellite, Miami, Moscow 2 do 12v12: Armada, Crossroads. Co do trybów, to są 2 playlisty mosh pit: 6v6 - tdm, kill confirm, hardpoint, dominacja 12v12 - dominacja = ground war z MW Edytowane 19 września 2020 przez Metoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Wtf? Ta gra jest chyba z 2014 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 469 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Dla mnie spoko się gra,Graficznie ładnie, dzwieki eleganckie,bronie mają kopa nawet jak na call of duty.W tej mapce zimowej czuć klimat tego pierwszego Black ops.Gra jest szybka, dynamiczna ma się wrażenie,że wynagradza graczy ,którzy lubią raszować Jak ktoś jest fanem coda to napewno nie będzie zawiedziony,szykuje się dobry cod. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Dokładnie, dodatkowo dodam od siebie, że bardzo podoba mi się decyzja o większej ilości życia. Dzięki temu rzadziej dochodzi do sytuacji w której ktoś zaczyna do nas strzelać nie wiadomo skąd i w przeciągu ułamku sekundy giniemy co jest mega irytujące. Ogarnięty gracz będzie w stanie szybko zlokalizować wroga i go wyjaśnić szybka, celna serią lub ewentualnie chociaż gdzieś się schować. Druga sprawa jest taka, że mapki mają bardzo fajny design i jakoś miło mi się na nich pykało. Szczególnie dobre wydawało mi się Miami, te wszystkie neony w połączeniu z HDR pięknie się prezentują. Ogólnie gra ma feeling starszych części i jak ktoś lubił pierwszego Black Ops w multi to ta odsłona również powinna mu się spodobać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 Gra ma feeling starszych części bo jest na starym silniku po prostu xD to nie jest żaden feeling tylko prehistoryczny gunplay, animacje i dźwięk. Myślałem że wraz z MW przestajemy żyć w 2010 roku. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Jasne, jestem tego świadomy. Po prostu gra przypomina bardziej stare cody niż jakieś WW2, BO3 czy BO4. Jeśli singiel i zombiaki będą fajne to może kiedyś kupię używkę, bo płacić za takiego reskina 350zł to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 1 października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 października 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 14 października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 października 2020 Na Xbox One można zrobić Pre order edycji cyfrowej i zagrac w bete już jutro, a później anulować Pre ordered bez żadnych dodatkowych kosztów, bo kwota jest pobierana z konta 10 dni przed premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 października 2020 Ta gra to jest kasztan większy niż się spodziewałem. Nawet nie czuć że jest starsza o rok od MW a jakieś 3-4 lata bo śmierdzi mi to wszystko Black Opsem 3 z 2015 roku. Feeling strzelania jest denny bo recoil jest arkadowy i jakiś dziwaczny, animacje i postacie poruszają się dziwnie i archaicznie (animacja biegu to jakiś potężny LOL), movement jakbym jeździł na łyżwach. Grafika jest moim zdaniem lekko gorsza niż MW, dźwięk oczywiście też słabszy. Te wślizgi i poruszanie się żołnierzem to taki Black Ops 2010 bez kitu. Te paski nad głową przeciwników to porażka, nieraz widziałem kogoś tylko dlatego bo na ułamek sekundy wyświetlił się jego pasek. Aim assist jest potężny a gra jest wolniejsza od MW. Po 3-4 meczach miałem dosyć, odpaliłem MW i grałem 2h, czułem się jakby wlazł brudny pod prysznic, taka świeżość. MW jest z innej epoki kompletnie. Jedyne co fajnego odnotowałem to czytelny interfejs i fajna muzyka w menu. I FOV slider. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 16 października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 października 2020 Dokładnie, mi się gra tak samo jak w alphę. Więc podziękuję, zostaje przy MW Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 17 października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Bo ten nowy cod jest na ulepszonym silniku z BO3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 17 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2020 Jaki rok takie Call of Duty. Ta gra nawet nie stała obok MW. Plastik, kukiełki, karabiny ze sklepu z zabawkami. Zagrałem dwa DM w których poczułem się jak MaZZeo, bo miałem +30 fragów i podziękowałem. Szkoda życia na takie gierki. Zostaje z MW, a jak mi się znudzi, to wrócę do R6, albo spróbuję multi w Destiny 2, które nareszcie będzie w 60fps jak Pan Bóg przykazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 273 Opublikowano 18 października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 października 2020 (edytowane) Z tym aim assist coś jest nie tak, bo normalnie odbijało mnie od wroga przez cały weekend w wersji alpha. Wrażenia były tak kiepskie, że nawet nie pobrałem bety. I nie to, że nie podobały mi się rzeczy, które prawdopodobnie poprawili, czyli grafika, animacje pistoletów itd. TTK zbyt długi, przy lagach gier Treyarch to jest katastrofa, mapy okropne oprócz Moskwy, więcej jak 6v6 nie lubię. Obejrzałem gameplaye z bety i to wygląda na map pack do boiv z delikatnymi zmianami, byle przetrwać rok finansowy i to nas raczej czeka aż do pełnego przejścia bez patrzenia wstecz na obecne konsole czyli z dwa lata. MW na scenie CoD był świeżym tlenem, ale został pojechany przez community w osobie proplayerów i youtuberów, i tyle o tym, nikt nie chwalił genialnego trybu 2v2, trybu wojny w nocy, czy po prostu innowacyjnego feelingu a za grafiką czy animacjami ci marni influencerzy komputerowi zatęsknili dopiero jak zobaczyli co nam zaserwował Vahn w tym roku. Tę grę mogą uratować tylko mapy w klasycznym stylu 3Arch ewentualnie fajne pistolety. Resztę mogą sobie schować w buty, w obecnej generacji WWII >= MW i tyle o tym Edytowane 18 października 2020 przez Ali G Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi