Skocz do zawartości

Black Myth: Wu Kong

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 102,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wydaje się, że graficznie i gameplayowo kosa... wydaje się, bo IGN nie potrafi wrzucić materiału w dobrej jakości i główne co widać to pikseloza.

Opublikowano

Czekam od pierwszego trailera, oby to nie był zbytni boss rush jedynie xD

Opublikowano

Gra wygląda jak miliard dolarów, ale pewnie ciągnie ją komputer kwantowy z NASA.

Opublikowano

Fajnie to wygląda, aczkolwiek czuję już mocny przesyt soulsami, zwłaszcza w takich azjatyckich klimatach. Kupi się za pisiont złotych kiedyś.

Opublikowano

Kapitalnie się to prezentuje, oby się nie skończyło na Boss Rush z downgradem

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chciałbym, żeby finalnie się nie odjebalo i wyglądało choć w połowie tak dobrze jak te trailery i gameolayowo dowieźli. 

Opublikowano

No fajnie, ale nadal mi się wydaje, że to będzie jedynie jakiś Boss Rush xD

Opublikowano

Jeżeli, to nie jest jakiś scam, to zapowiada się wykurwiście, ale ciężko mi uwierzyć, że chinole znikąd mogą coś takiego dostarczyć.

Opublikowano

Artystycznie gra wygląda cudownie, ale boje się o gameplay, bo unikają oni jak ognia pokazywania tego aspektu dłużej niz kilka sekund.

Opublikowano

Bo wiesz, to jest trailer. Są w nim cięcia. Za to tu masz długaśne gameplaye:

Miłych 3 godzin oglądania. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Stellar :obama:wukong:gachigasm: cudowny rok

Opublikowano

Dla takiego soulsowego noobka jak ja chociaż będzie na czym oko zawiesić w przerwach od dostawania wpierdolu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czytałem gdzieś o 80 bossach:facepalm:, pytanie co poszlo nie tak:/? No duże obawy, że Chińczycy jednak postawią na ilość, ale jakościowo będzie przypał, no zobaczymy...