Skocz do zawartości

Black Myth: Wu Kong

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mozi napisał(a):

Jakby kogoś interesowało to suwaki ze skalowania nie wiem po co są bo wystarczyło dać 3 nastawy ale ok:

Dlss balance i poniżej jakość

DLSS na 50 to performance, koło 58 balanced, a jakość to 67. Ty dałeś na 88 więc będziesz miał więcej klatek jak dasz Quality, czyli 67%.

Edytowane przez tjery
Opublikowano
2 godziny temu, Szermac napisał(a):

Co tu się dzieje XD

PECE PRZEJMUJE TEN WONTEK

Wrzuciłbym swojego skrina, ale nie będę wrednym chujem. Gierka i tak nie jest obecnie w moim kręgu zainteresowania.

Opublikowano

No z pathtracingiem wygląda to w końcu jak te wszystkie demka technologiczne UE, którymi nas karmią przy każdej nowej wersji silnika. Jak to tak będzie wyglądało w czasie gry to :obama:

• Plusik 1
Opublikowano
36 minut temu, tjery napisał(a):

No z pathtracingiem wygląda to w końcu jak te wszystkie demka technologiczne UE, którymi nas karmią przy każdej nowej wersji silnika. Jak to tak będzie wyglądało w czasie gry to :obama:

Wówczas chyba trzeba będzie założyć osobny temat poswiecony screenom z Wukonga

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, tjery napisał(a):

DLSS na 50 to performance, koło 58 balanced, a jakość to 67. Ty dałeś na 88 więc będziesz miał więcej klatek jak dasz Quality, czyli 67%.

Właśnie nie - nie ważne czy dasz 67 czy 88 wynik jest ten sam. Dlatego nie rozumiem tego zakresu. 

Opublikowano

Ogólnie wyciąga 120 z lekką czkawką gdy tytułowy wuteng przesakakuje przez murek i to by jakoś w oczy nie raziło tak już popup trawy z 750m BOLI niemiłosiernie i ja tak grać zdecydowanie nie będę.

• Haha 1
Opublikowano

Jak będzie pływające 30fps to ja podziękuję. W sekiro pamiętam przy drugiej walce z sową ginalem za darmo, bo jak jebnął tymi ogniami a później zrobił zamach na kilometr to bylo zgaduj zgadula kiedy zrobić unik.

I przez to 3 dni się z nim mocowałem. Później jak sobie z ciekawości odpaliłem na pc w betonowych 60fpsach to jakoś bylem w stanie wyczuć timing za kazdym razem.

Jak będzie poziom trudności sekiro to nawet tego nie dotykam bez klatkarza.

• beka z typa 1
Opublikowano
6 minut temu, Szermac napisał(a):

Gra jest ponoć nawet za łatwa :P

Stawiam, że będzie podobnie jak w Stellarze, tylko tutaj jednak nie ma wyboru poziomu trudności, więc pewnie nie każdemu podejdzie prostsze doświadczenie. 

image.thumb.png.605287bd4dc68922a8988002ed4515a3.png

:CoolStoryBro:

a tutaj jakiś leak z tostera:

Spoiler

co tam się dzieje :notbad:

Opublikowano
33 minuty temu, UberAdi napisał(a):

Odpaliłem u siebie na starej 2070 na krórej gry chodzą porównywalnie do PS5. To z DLSS na wysokich bez tracingu 1440p

received_1167242854558555.png

wyłącz dlss to będzie 4 fps 

Spoiler

:CoolStoryBro:

Opublikowano

b113_08.202423_15_02.thumb.png.2dee9f1e262caed497c127dcadcfc5c3.png

DLSS na poziomie 75% (Quality).

b113_08.202423_19_05.thumb.png.f28b4c60da34767bbe481853d2d0e2af.png

A tutaj DLSS na 100% (DLAA). 

Nie ma tragedii ale że i tak nie planowałem grać to sobie odpaliłem tylko z czystej ciekawości. 

• beka z typa 1
Opublikowano
14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Recki o której jutro? 

Ci co kupili na PS5 to piszcie we wtorek w pierwszej kolejności jak działa. Jeśli to możliwe.

16 sierpnia 16:00

• Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Recki o której jutro? 

Ci co kupili na PS5 to piszcie we wtorek w pierwszej kolejności jak działa. Jeśli to możliwe.

Dam znać już raniutko. Bo o dziwo premiera o 4 nad ranem, a nie o północy.

• Plusik 1
Opublikowano

Z tego co czytam to nie da się całkiem wyłączyć RT bo jak się wyłączy to załącza się lumen. Coś czuję że zaraz będzie patch na konsole. 

• Haha 2