Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Teraz, Rotevil napisał(a): Jeszcze się okaże, że na ps5 gra działa stabilniej niż na PC To by był dobry plot twist.
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Często to się przewija, ładna z dobrym systemem walki ale nudna i techniczny koszmarek.
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Grunt, że walka jest esencjonalnie potraktowana przez devów. Techniczną zgrozę z czasem podkleją. Mechaniki nie przebudują w aktualizacjach.
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Pytanie, czy gra będzie trudna jak souslike, czy pograją też Noobki jak ja:)
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie 10 minut temu, rodi84 napisał(a): Pytanie, czy gra będzie trudna jak souslike, czy pograją też Noobki jak ja:) Podobno łatwe
Opublikowano 17 sierpnia 202417 sie Oglądałem dziś Rysława z UV to ponoć dość łatwe, liniowe i na początku gry dostajemy jakiś "czar" którym możemy zamrozić bossa na kilka sekund. Z plusów mówili o grafice na PC i satysfakcjonujący system walki.
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie W dniu 17.08.2024 o 11:56, Rotevil napisał(a): Jeszcze się okaże, że na ps5 gra działa stabilniej niż na PC Spokojnie. Jestem pewny, że mimo sponsoringu Nvidii 720p zostanie osiągnięte na PS5. W dniu 17.08.2024 o 09:46, Donatello1991 napisał(a): Miałem nadzieję, że oni zgrillują grę jak to UV gada. A tak to. Gra kapitalna tylko grać się nie da xd xd Fajnie jak by się dało xd No, ale dzięki recenzjom przynajmniej jest świadomość, więc kudos dla UV i kolegów. Co do wersji PC to chyba jest już obejcie, ale poczekajmy na ręckę całej gry na GOL/CDA "Początkowe próby polegające na zmianie języków w grze spełzły na niczym. Skuteczna okazała się dopiero zmiana języka w Windowsie na angielski (język systemu, nie klawiatury). Wtedy produkcja zaczęła działać wreszcie prawidłowo, a główny udział w tym odkryciu miał Rysław, z którym na bieżąco dyskutowałem o problemie."
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie 14 minut temu, Szermac napisał(a): Preload wjechał, 105 GB Budzik trzeba na wtorek na 4 rano O to widzę, 2nd ever gameplay będzie od Ciebie .
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie 51 minut temu, Rotevil napisał(a): Ostatnie zdanie ciekawe No jeżeli to prawda, to zero zaskoczenia. Pewnie, żeby odkryć trzeba nie ryć na pałę czy coś, a wiadomo, że recka na IGN musi być day0 :).
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie Poczekam jak będzie działać, a później kupię bliżej grudnia u jakiegoś lokalnego chinola za kilka złotych jak mu kontener spłynie
Opublikowano 18 sierpnia 202418 sie 13 minut temu, Szermac napisał(a): No wiesz, w Eldenie jest 240 bossów xD I w podziemiach przeplatanka: gladiator, posąg kota i stwór z korzeni.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 12 godzin temu, suteq napisał(a): Recykling bossów chyba większy niż w Elden Ringu. Skąd te info?
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Gra ponoć sprzedaje się cholernie dobrze, a twórcy proszą redaktorów żeby zamknęli ryje i nie wciskali swoich politycznych wysrywów do recenzji, tylko po prostu cieszyli się grą. Ciekawe czy takie Kotaku podoła temu wyzwaniu
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 2 godziny temu, Josh napisał(a): a twórcy proszą redaktorów żeby zamknęli ryje i nie wciskali swoich politycznych wysrywów do recenzji, tylko po prostu cieszyli się grą. Daj linka.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie Oglądałem kilka recenzji i nie wygląda to źle, ale, że to na pc to mam pewne obawy jak to będzie śmigać na ps5.
Opublikowano 19 sierpnia 202419 sie 3 minuty temu, mario10 napisał(a): ale, że to na pc to mam pewne obawy jak to będzie śmigać na ps5. Wejdź tu jak się obudzisz jutro to się dowiesz jak śmiga