mozi 1 978 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 3 godziny temu, Czezare napisał(a): Panowie, w co radzicie inwestować iskry na samym początku? Podchodziłem już ze cztery razy ro tego niebieskiego bachora i gnoi mnie niestety O kogo chodzi? Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września (edytowane) W wytrzymałość daj iskry i w pierwszą postawę, tylko w to, to go pokonasz.Możesz także ubić wcześniej bossa Guanghzi to dostaniesz zaklęcie Czerwone Pływy, będziesz mógł to wykorzystać w walce z "Dużogłowym" Edytowane 9 września przez panborysek 1 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Nikt mu nie napisze żeby najpierw ubił tego bossa dalej dzięki temu będzie miał jakby drugi pasek życia? 1 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 15 minut temu, GearsUp napisał(a): Nikt mu nie napisze żeby najpierw ubił tego bossa dalej dzięki temu będzie miał jakby drugi pasek życia? O którego bossa chodzi? Tego z płonącą glewią? Jeśli tak to ten mnie również póki co wyjaśnia Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 3 minuty temu, Czezare napisał(a): O którego bossa chodzi? Tego z płonącą glewią? Jeśli tak to ten mnie również póki co wyjaśnia Tego potraktuj jako priorytet 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Tego z wodogłowiem omiń, aczkolwiek kumpel pececiarz jebnął go za 4 podejściem na wejściu xD Potem nie mógł zebrać fantów xD Jak coś jest ścianą, to idź dalej. Bulid nie ma znaczenia, bo możesz w dowolnym momencie wyzerować i ustawić na nowo. Jak się chcesz bawić w porady z neta, to na YT pokazują co załadować na konkretną walkę- możesz co grubszą walkę zrobić cały set od nowa, więc olej temat "w co inwestować" 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Chińskie kocopoły. Ale te przerywniki pomiędzy aktami, no takie małe dzieła sztuki. 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Na dobranoc można sobie załączyć 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 29 minut temu, easye napisał(a): a fabułe mógłby ktoś strescić? xD Można powiedzieć że to rozszerzenie powieści Journey to the west. Jednej z najważniejszych o ile nie majwezniej dla Chińczyków. Wogóle Sun Wukong i Erlanga byli protoplastami Goku i Vegety Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września W ogóle to podstawowe zakończenie to niezła kupa, ten secret ending chociażby z tego względu warto wyfarmić. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września (edytowane) 46 minut temu, easye napisał(a): a fabułe mógłby ktoś strescić? xD Jest sobie małpa i musi znaleźć 6 relikwi, wtedy Sun Wukong(małpa z prologu) się odrodzi. Edytowane 9 września przez Wooyek Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 2 godziny temu, iluck85 napisał(a): Tego z wodogłowiem omiń, aczkolwiek kumpel pececiarz jebnął go za 4 podejściem na wejściu xD Potem nie mógł zebrać fantów xD Jak coś jest ścianą, to idź dalej. Bulid nie ma znaczenia, bo możesz w dowolnym momencie wyzerować i ustawić na nowo. Jak się chcesz bawić w porady z neta, to na YT pokazują co załadować na konkretną walkę- możesz co grubszą walkę zrobić cały set od nowa, więc olej temat "w co inwestować" Jak coś jest ścianą to próbuj tą "ścianę" pokonać właśnie na początku. Zdobędziesz doświadczenie w walce na dalsze etapy.To moje zdanie w tym temacie, próbuj różne postawy, ale z mojego doświadczenia z tą walką, właśnie pierwsza postawa jest na "wielkogłowego" najlepsza, ponieważ go wytrąca z równowagi i pada na plecy, a Ty wtedy możesz mu ładnie zbić HP jak leży. I tak go właśnie załatwiłem po 30 minutach. Build w tej grze ma ogromne znaczenie i czasem mała zmiana amuletu lub inny kostur, po prostu ułatwi Ci walkę. Jeżeli nie możesz podnieść ducha "wielkogłowego" lub innych pokonanych bossów, zawsze możesz to zebrać w dowolnej kapliczce, jest pozyskiwanie duchów. Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Ja wolałem wrócić do niego później i nie widziałem sensu męczenia się z nim Będzie dalej więcej męczarni Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Ja wolałem wrócić do niego później i nie widziałem sensu męczenia się z nim Będzie dalej więcej męczarni To prawda, ale ten był taki pierwszy trudny "ściana" a później nie jest łatwiej, ale już się łapie jak walczyć i lecisz do końca gry i ubijasz wszystkich 1 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Spoiler Pokonałem zmierzch, została mi ta złota bestia z 5 aktu. Za dużo ognia tam xD Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Dam Ci tipa Spoiler Na końcu areny jest ściana lodu, boss może to roztopić jak tam sobie staniesz, możesz też trochę rozwalić łbem. Po przejściu dalej, trafiasz na kolejną arenę, ale boss zmienia ataki na lodowe i jest jakieś 200% łatwiejszy xD 1 Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Idzta spać a nie kurwa małpa tylko w głowie!!!!! Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września (edytowane) To jakiś tip na walkę z mędrcem żółtego wiatru czy jakoś tak? Bo zasiadłem do niego jakoś koło 19, jest 3.30 i ochujeć idzie przy tym skurwolu. Raz byłem mega blisko, byłem na strzała, on może na dwa, lub trzy i miałem przemianę w Guangzhi jeszcze, ale zapomniałem o tym i chuj. Edytowane 10 września przez Wooyek Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 9 minut temu, Wooyek napisał(a): To jakiś tip na walkę z mędrcem żółtego wiatru czy jakoś tak? Bo zasiadłem do niego jakoś koło 19, jest 3.30 i ochujeć idzie przy tym skurwolu. Raz byłem mega blisko, byłem na strzała, on może na dwa, lub trzy i miałem przemianę w Guangzhi jeszcze, ale zapomniałem o tym i chuj. Edytowane 4 minuty temu przez Wooyek Sorry ale już nie chce mi się rozpisywać. Wcześniejsze posty przeczytaj Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 7 godzin temu, panborysek napisał(a): Jak coś jest ścianą to próbuj tą "ścianę" pokonać właśnie na początku. Zdobędziesz doświadczenie w walce na dalsze etapy.To moje zdanie w tym temacie, próbuj różne postawy, ale z mojego doświadczenia z tą walką, właśnie pierwsza postawa jest na "wielkogłowego" najlepsza, ponieważ go wytrąca z równowagi i pada na plecy, a Ty wtedy możesz mu ładnie zbić HP jak leży. I tak go właśnie załatwiłem po 30 minutach. Build w tej grze ma ogromne znaczenie i czasem mała zmiana amuletu lub inny kostur, po prostu ułatwi Ci walkę. Jeżeli nie możesz podnieść ducha "wielkogłowego" lub innych pokonanych bossów, zawsze możesz to zebrać w dowolnej kapliczce, jest pozyskiwanie duchów. A możesz mi jeszcze wyjaśnić, bo chyba jeszcze do tego nie doszedłem odnośnie tych postaw? Tu można zmieniać postawy jak nie przymierzając w NioH i Roninie tj np górna, środkowa i dolna? Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 16 minut temu, Czezare napisał(a): A możesz mi jeszcze wyjaśnić, bo chyba jeszcze do tego nie doszedłem odnośnie tych postaw? Tu można zmieniać postawy jak nie przymierzając w NioH i Roninie tj np górna, środkowa i dolna? Testowałem wszystkie i ta pierwsza jest taka najbardziej uniwersalna. Druga jest bardziej do obrony i mniejsze obrażenia a trzecia zbyt długo się ładuje. IMO jak naładujesz 4 punkty koncentracji to pierwsza najlepsza jest Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 27 minut temu, Lochu napisał(a): Testowałem wszystkie i ta pierwsza jest taka najbardziej uniwersalna. Druga jest bardziej do obrony i mniejsze obrażenia a trzecia zbyt długo się ładuje. IMO jak naładujesz 4 punkty koncentracji to pierwsza najlepsza jest A która z tych postaw jest defaultowa, bo nic nie zmieniałem? Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Jak otwierasz drzewko to ta pierwsza. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi