iluck85 2 911 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września Spoiler Pokonałem tego z ręką zamiast głowy- nadzorca niebios? Latanie na chmurze wpytkę. Szkoda że nie było tego od początku :) Jakaś kolejność? Gdzie tu lecieć? Spotkałem Kamiennego syna. Mnie nie atakuję, ale można go jebnąć. Pozostał mi ten Erlang w ukrytej lokacji. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 41 minut temu, iluck85 napisał(a): Ukryj zawartość Pokonałem tego z ręką zamiast głowy- nadzorca niebios? Latanie na chmurze wpytkę. Szkoda że nie było tego od początku :) Jakaś kolejność? Gdzie tu lecieć? Spotkałem Kamiennego syna. Mnie nie atakuję, ale można go jebnąć. Pozostał mi ten Erlang w ukrytej lokacji. Spoiler Aż zdobędziesz całego armor seta i broń na końcu. Wtedy możesz robić oba endingi Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września A ten zjeb w ukrytej? Teraz się z nim męczyć czy jak będę miał set? Domniemam, że jakiś lepszy Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września 32 minuty temu, Szermac napisał(a): No lepiej z całym setem Ale nie tym, lepiej z gold setem na mythic, u mnie od razu poszedł na nim, pod crita i generację Qi, co przydaje się na odpalanie wachlarza. Ale brońka tak, ta z main questa. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września W dniu 5.09.2024 o 22:56, GearsUp napisał(a): To są najrzadsze obecnie na steam. Te upierdliwości wszystkie typu duszki, nasiona i napoje w czołówce xD Widać, że coraz większa ilość graczy calakuje bo procenty rosną. Musi się gierka podobać Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września (edytowane) Nie no ten chapter 6 i Spoiler to latanie na chmurce, to jakieś gówno obesrane. Pusty teren z drzewami, wygląda to jak jakie tanie mmorpg tutaj - nie no, dlaczego na ostatniej prostej Mesjasz się potknął i sobie ten głupi ryj rozwalił. Tak wiem, są tam krokodyle, bossowie itd. no ale kompletnie mi to nie leży, tak więc Wukong wczoraj pomógł mi skończyć Astro Bota a pewnie do tych męczarni wrócę dzisiaj:( Edytowane 13 września przez Faranell 1 Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Końcówka etapu i zakończenie jednak wynagradza ten początek xD Ale no tak, najsłabszy ogólnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 58 minut temu, Faranell napisał(a): Nie no ten chapter 6 i Ukryj zawartość to latanie na chmurce, to jakieś gówno obesrane. Pusty teren z drzewami, wygląda to jak jakie tanie mmorpg tutaj - nie no, dlaczego na ostatniej prostej Mesjasz się potknął i sobie ten głupi ryj rozwalił. Tak wiem, są tam krokodyle, bossowie itd. no ale kompletnie mi to nie leży, tak więc Wukong wczoraj pomógł mi skończyć Astro Bota a pewnie do tych męczarni wrócę dzisiaj:( Najgorszy moment gry, na szczęście finalna walka I secret boss dowożą mocno. Najgorsze było to latające gówno z QTE jak w jakimś Telltare, ale gorszym xD. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Latanie na chmurce i podziwianie widoczków wypas. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września (edytowane) W drugim akcie, w lokalizacji gdzie jest pijana świnia, jest wodospad, przynajmniej wygląda tak, bo leci z niego piach, czy da się przez niego jakoś przejść? Bo wygląda jakby się jakoś dało, ale jeszcze nie wiem jak. Dobra, nieaktualne, już tam wlazłem. Edytowane 13 września przez Wooyek Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Kang Jin Loong to jest główny boss 3 rozdziału? Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 5 minut temu, Wooyek napisał(a): Kang Jin Loong to jest główny boss 3 rozdziału? Skąd pomysł, że ostatni? To jest pierwszy boss w tym rozdziale Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września Ok, mam czułka i mogę iść na finał, ALE Spoiler Tylko tutaj mam znaczek jakbym czegoś nie zrobił. A wszystko mam, wszystkich zaliczyłem. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września 20 minut temu, iluck85 napisał(a): Ok, mam czułka i mogę iść na finał, ALE Pokaż ukrytą zawartość Tylko tutaj mam znaczek jakbym czegoś nie zrobił. A wszystko mam, wszystkich zaliczyłem. To jest ten npc zamieniony w kamień co sprzedaje różny stuff Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 13 września Opublikowano 13 września (edytowane) Wiem, bo gadałem z nim i kupowałem. Czyli nic więcej tam nie ma? Znacznik ze jest "sklep" Myślałem, że czegoś nie skończyłem. Fajnie się lata teraz po tych 1 lokacjach. 90% na strzała. Edytowane 13 września przez iluck85 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września @Pupcio Rekomendacja Wukonga dla użytkownika Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września 28 minut temu, iluck85 napisał(a): Ostatni boss, 2 runda Który ostatni secret, czy zwykły? Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września W sumie to 4 runda jakby tak liczyć całość. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Teraz, iluck85 napisał(a): W sumie to 4 runda jakby tak liczyć całość. Ten build jest dobry na niego Spoiler https://youtu.be/h1iSVm0V_As?si=iJG_PU2wjeeeJJV- Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września (edytowane) Ta walka mega po chuju. Gość mi przerywa atak, a ja jemu nie mogę i robi co chce. Trudność polega że trzeba idealnie te jego las vegas ominąć, a w tej drugiej fazie mu wolniej pasek ucieka od moich ciosów.... Może do poniedziałku ogarnę. Strasznie nierówne są te walki z bossami. Edytowane 14 września przez iluck85 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września Erlan poszedł, został finał. Te dwie walki chyba najgorsze w mojej karierze, nie jebałem się tak nigdy. Albo już nie ten wiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi