iluck85 2 947 Opublikowano 26 września Opublikowano 26 września (edytowane) Nie widzę takiego u siebie, ALE 2 dni farmienia.... A teraz jak wcisnę zakończ wędrówkę to co? Wracam do początku od zera czy od początku new game? Edytowane 26 września przez iluck85 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września O ile cała grę wszystkich bossow ogrywałem, tak ten ostatni ogrywa mnie. Włos wielu nic nie daję, bo ich blokuję. Załadowany atak zanim trafi, to ten zjeb i tak mi hp zjedzie. Ta druga faza tragiczna, mam wrażenie ze jest trudniejszy na new game plus, bo mniej hp mu zabieram mimo silniejszej postaci- mam wszystko odblokowane, bo już nie miałem co robić z tymi pkt, 202 lvl. Jakbym nie przespał 2 momentów nie musiałbym się męczyć teraz... Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września (edytowane) Ktoś ukończył new game plus? Ten ost to kosmos.... Na necie też dużo płaczu o finałowe starcie na NG+. Edytowane 28 września przez iluck85 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 4 dni męczyłem typa. Ponad 10h mi doszło na liczniku, o ile całe NG+ to było easy, tak tego ost dzbana wystrzeliło w kosmos z HP i jego ciosami. Kilka bulidów, ale w końcu padł. Najtrudniejszy boss do dzisiaj z jakim się męczyłem. Nie popełniajcie mojego błędu i jak ktoś celuje w 100%, to są dwa momenty: Spoiler w 3 chapterze trzeba ubić tych wysokich dla latarni- jedyny przedmiot który można pominąć i trzeba gibać od nowa. w 4 trzeba ubić pająka żeby się potem dostać do sekretnej lokacji- trzeba go tak klepać żeby odpadły my 4 kończymy, jak ubijecie bez tego, to od początku trzeba grać. Wypadają rękawice z niego. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) Eee tam, łatwiutki jest, gość go robi no damage, da się, da się. Edytowane 29 września przez Wooyek 1 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Ten jest opcjonalny. Chodzi o ostatniego. Na redicie trochę jest o tej walce na NW+ i dalej. Są filmiki jak chyba na +++ są ludzie na strzała. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Aaa, ja kończę dopiero 4 rozdział, myślałem że Elrang jest ostatni. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 1 raz też się męczyłem na jednym i drugim. Ale na nowej grze ten ost kosmos jakiś. Tego opcjonalnego olałem, bo leciałem typowo na zbieractwo. Teraz jadę 3 cykl i już jest trudniej na bossach. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września (edytowane) 3h speedrun do 4 chaptera. Gdybym przeczytał o tych dwóch gównach wcześniej to już bym w ubiegłym tygodniu miał skończone. Edytowane 29 września przez iluck85 Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września A to tu nie ma ez casual mode ale mimic/pomagier gangbang 2v1 gra mi daje taką możliwość to gram, nie mów mi jak mam grać?Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Przykro mi, ale chyba nie dla ciebie, bo możesz mieć około 10 pomagierów. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 6 godzin temu, Wooyek napisał(a): Eee tam, łatwiutki jest, gość go robi no damage, da się, da się. Mega skill i kwintesencja wszystkiego czym jest ta gra - animacje tych walk zostawiły całą konkurencje gdzieś daleko w tyle! 1 Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września (edytowane) Doszedłem do Elranga i chyba na tym zakończę przygodę z tą gra. Próbowałem z ostatnim bossem też walczyć i o ile tam mam poczucie, że mogę wygrać(tylko raz podszedłem) tak Elrang to mission impossible, maks co mi się uda mu zbić to 75% HP, w dobrych okolicznościach ofkors. Pierwszy raz od początku gry zaczyna mnie jakaś walka frustrować. Miałem kilka ciężkich walk, ale też miałem to poczucie, że zaraz wygram, trochę tylko szczęścia brakowało, tutaj zero. Zbijam chujowi te 75% mam prawie całą tykwe i ten skoorwol nie daje mi się nawet napić. Dopiero teraz jak patrzę na ten filmik co wyżej wrzuciłem, nie wierzę w to, że można wygrać z nim i nie przyjąć najmniejszego strzału. Dejcie chuopaki wasze buildy na tego chuja. Są jakieś przedmioty które przyspieszą ładowanie ducha( tego pod LT+RT) i tego przedmiotu co wywołuje trąbe powietrzną? Prześpię się z tym, to pewnie jutro nabiorę ochoty żeby zaś spróbować, ale dziś to nie mogę już patrzeć na tą grę. Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Zrób dokładnie wszystko jak na tym filmie. Ja pkt resetowałem kilka razy. Edytowane 1 października przez iluck85 1 Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) No ten build zrobił robotę, Elrang padł za 5 podejściem, ale już walcząc z nim czułem, że to jest to, tylko potrzeba trochę szczęścia, a ostatni to za pierwszym razem bez problemu. I teraz co, od razu włączać NG+ czy można coś tam jeszcze dozbierać na tym pierwszym sejwie? Brakuje mi tam jeszcze sporo osiągnięć, choć w sumie nie wiem czy chce mi się robić 100% Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Wyżej napisałem o 2 momentach które można przegapić. Teraz możesz coś tam dozbierac, stworzyc. New Game to easy, walki z bosami trwają kilka sekund. Oprocz finału Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Odpaliłem to NG+ walki z tymi bossami to faktycznie jak walki z jakimiś niezbyt mocnymi npcami xD Jak ubić te ręce tego bossa z 4 rozdziału? Po plecach tylko go walić czy jak to ma niby wyglądać? Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Tak, na YT filmiki. Tykwy, nasiona, duchy, zbroja. Kilka rzeczy wpada randomowo i trzeba farmic. Z przeciwników fanty idą lepiej, bo się respawnuja, rośliny najgorsze. Zrobiles wszystkich dodatkowych bossów? Skorpiona pokonałeś normalnie? Z niego wypada przedmiot, jak go pominąłeś i poleciałeś do drugiego bossa w tej sekretnej lokacji, to trzeba tam ponownie gibać. Zebrales zbroje w ukrytej lokacji w 6 chapterze? Ukryta- na chmurce trzeba się trochę cofnąć od kapliczki. Pokonałeś wszystkich opcjonalnych w 6? Dojście do 6 leci szybko, jak masz ogarniętych pobocznych. Z koniem gadałeś? Plus taki że już nie musisz walczyć z finałowym i erlingiem. Finałowego wystrzeliło na new game plus. Edytowane 1 października przez iluck85 1 Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Mam wszystkich oprócz bossa Daoist Mi, rozmawiałem z nim, ale później do niego nie wróciłem, bo nie zatrybiłem, że to boss, tym bardziej że walka dopiero się odpalała jak się do niego wróciło z jakimś przedmiotem, a ja poszedłem na głównego bossa ukrytej lokacji 4 rozdziału i Daoist Mi poszedł się jebać, w ukrytej lokacji 6 rozdziału nie byłem chyba, ale bossów mam wszystkich, mniejszych, większych i największych. Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Tam przedmiot będzie i tak musisz gibac do tej lokacji. Duchy dozbieraj, pomiędzy nasiona farmie- co pół h się odnawiają. Użyj przedmiotu który pomaga- taka deska chyba to była. A wątek konia masz? Przemianę? To się ciągnie prawie całą grę. 1 Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Muszę sprawdzić po osiągnięciach na Steamie, które mi zostały, ale wątek konia mam na pewno, nasiona zakładam, że trzeba będzie dozbierać, duchy może jakieś też, tą zbroje z 6 zgarnąć, generalnie powinny być same pierdoły. Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Wrzuć screena co zostało- w globalnych można podejrzeć te ukryte. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Ukryte to - Manowce pokusy - Pełnia ducha Co można z tego zrobić na szybko? Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Wątek konia nie skończyłeś chyba. Nie masz wszystkich postaci- kogoś brakuje. Duchy- 54 jest. Na YT są filmy z duchami, nasionami, przedmiotami. Musisz zobaczyć który brakuje. Podejrzewam że 4/5 chapter. Tam będą braki. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października (edytowane) Z tego co naliczyłem to duchów brakuje mi dwóch, za wątek konia jeśli nagrodą jest przemiana w konia to mam to. Z postaci to właśnie brakuje tego Daoist Mi. Reszta to zbieractwo + wykucie wszystkich broni. Brakuje mi też jednego przeobrazenia w zaklęciach, ale ono właśnie jest za pokonanie Daoist Mi. Później na spokojnie siądę i wybadam czego mi tam brakuje. Edytowane 1 października przez Wooyek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi