Skocz do zawartości

Black Myth: Wu Kong

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.10.2024 o 16:56, Lipa napisał(a):

247,49 zł na Amazonie pudełko

Brać Panowie kto czekał

W dupę sobie wsadź ten Amazon. Do dzisiaj nie wysłali mi Alana Wake 2, a premiera była w zeszłym tygodniu:facepalm: Na szczęście w innych sklepach mieli w tej samej cenie i mogę już grać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 9.11.2024 o 01:16, nero2082 napisał(a):

leak z maila amazona - pudełkowa wersja 12.12

To dotyczy również np. media expert? Zamówiłem u nich pudło, ale piszą że dopiero 31.12.24.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W PS Store pojawiło się demko dla posiadaczy Premium. Ciekawe o ile jutro obniżą cenę na czarny piątek w cyfrowym sklepie. Pewnie o całe 40zł.

Opublikowano (edytowane)

Te dema tylko dla posiadaczy najwyższego progu plusa to już kolejna patologia jest. Mam dopłacać, żeby sprawdzić czy gra mi się spodoba? Niech mnie w rzyć pocałują. Chyba po to są dema, że jak ktoś jest niepewny czy to gra dla niego, to może sobie chociaż wyrobić zdanie, a tak w ciemno nie będę ładował 300 cebulionów. Chyba na łby poupadali. Tak samo jest z demem Alana Wake 2 i pewnie wieloma innymi.

Hatfu po wielokroć i srał ich pies :steamroller:

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
4 godziny temu, Patapon napisał(a):

Ciekawe o ile jutro obniżą cenę na czarny piątek w cyfrowym sklepie. 

Nie nastawiałbym się na jakieś cuda. Sam jestem ciekaw czy przecenia małpę, Space Marine czy może nawet Silent Hilla 2 o te kilkadziesiąt złociszy. Ale pewnie skończy się na standardowym zestawie 

Opublikowano
8 godzin temu, ginn napisał(a):

Pograłem w demko i nawet siadło, tylko brakuje mi promki na black friday żeby się porwać na zakup. Do tego muszę poczekać na patcha pod ps5 pro.

A co zapowiedzieli pacza pod pro?

Opublikowano
22 minuty temu, balon napisał(a):

A co zapowiedzieli pacza pod pro?

No trochę się zmartwiłem, bo internety milczą na ten temat. Założyłem, że to pewniak ale teraz mam wątpliwości.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zamawiał ktoś małpę z Amazona? Świetną cenę dali swego czasu (247zł), ale wciąż brak jakiegokolwiek info o wysyłce, kasy też nie pobrali. Nie wiem czy jest sens czekać, bo z Alanem2 też się sfrajerzyli i anulowali mi last minute.