Skocz do zawartości

Black Myth: Wu Kong

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patch do PS5 Pro już jutro. Wleci na święta u mnie jak złoto (bardziej po świętach) tylko mam nadzieję, że ogarną to porządnie, a nie jak w Silent Hillu 2.

Opublikowano

Kuźwa, żałuję, że tego patcha ściągałem.
Gierka mocno zbrzydła w performance, wyraźnie się wszystko rozmazało, jasność też potężnie zwiększyli, ch#j wie po co :dunno:
Teraz w tym balance wygląda to mniej więcej tak, jak wcześniej w performance, ale mocny stuttering i ogólnie tnie w tych niby 40.
Piszę o normalnym PS5 jakby co.

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał(a):

Mapa była od początku w gierce? Bo jakoś dopiero po tym patchu musnąłem touchpada i mi się pokazała :sweat:
No i tego trybu Balance od początku też sobie nie przypominam - był?

Serio, wreszcie dodali? 

Nie, wzorem Starfielda, była to decyzja designerska :CoolStoryBro:.

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał(a):

Czyli to jednak po patchu - z wyglądu coś jak w Elden Ring, taka rysowana.
I można się teleportować pomiędzy kapliczkami, po prostu najeżdżając na nie na tej mapie właśnie.

Brakowało mi tej mapy podczas grania, szczególnie w jednym chapterze. Z jednej strony czyniło to grę jeszcze trudniejszą, ale zupełnie niepotrzebnie. 

• This 1
Opublikowano

Dodali też możliwość wyboru z bestiariusza potworasa lub bossa do stoczenia ponownie pojedynku, są nagrody za to itp. Najs.
Ciekawe czy to o ten upgrade chodziło pod koniec roku, za pewne tak. Ploty ostatnio były, że dodadzą jeszcze mini rozdział. Ale to chyba jednak w przyszłym roku dopiero.

• Plusik 1