iluck85 2 947 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Niby jutro premiera. Ciekawe kiedy na X trafi Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano piątek o 15:53 Opublikowano piątek o 15:53 A mnie ciekawi kiedy trafi na olx " w dobrej cenie " xD Cytuj
Patapon 43 Opublikowano piątek o 15:53 Opublikowano piątek o 15:53 Patch do PS5 Pro już jutro. Wleci na święta u mnie jak złoto (bardziej po świętach) tylko mam nadzieję, że ogarną to porządnie, a nie jak w Silent Hillu 2. Cytuj
Plackus 438 Opublikowano sobota o 11:19 Opublikowano sobota o 11:19 Małpa teraz fajnie lata na PRO Tryb balance jest ostrzejszy i vrr 120 też w tym trybie daje radę Cytuj
balon 5 370 Opublikowano sobota o 12:07 Opublikowano sobota o 12:07 Balance na pro ile fps? 60 czy 40? Cytuj
Plackus 438 Opublikowano sobota o 12:57 Opublikowano sobota o 12:57 49 minut temu, balon napisał(a): Balance na pro ile fps? 60 czy 40? 40 fps Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano sobota o 16:51 Opublikowano sobota o 16:51 Kuźwa, żałuję, że tego patcha ściągałem. Gierka mocno zbrzydła w performance, wyraźnie się wszystko rozmazało, jasność też potężnie zwiększyli, ch#j wie po co Teraz w tym balance wygląda to mniej więcej tak, jak wcześniej w performance, ale mocny stuttering i ogólnie tnie w tych niby 40. Piszę o normalnym PS5 jakby co. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano sobota o 19:01 Opublikowano sobota o 19:01 Popsuli normalną wersję to będzie, że jest dużo lepiej na pro Cytuj
Plackus 438 Opublikowano niedziela o 06:57 Opublikowano niedziela o 06:57 Nie wiem co oni tam zrobili z podstawową wersja, ale na Pro jest o wiele lepiej. Widać że na trybie balance się skupili. Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano niedziela o 13:47 Opublikowano niedziela o 13:47 Mapa była od początku w gierce? Bo jakoś dopiero po tym patchu musnąłem touchpada i mi się pokazała No i tego trybu Balance od początku też sobie nie przypominam - był? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano niedziela o 13:54 Opublikowano niedziela o 13:54 7 minut temu, Wredny napisał(a): Mapa była od początku w gierce? Bo jakoś dopiero po tym patchu musnąłem touchpada i mi się pokazała No i tego trybu Balance od początku też sobie nie przypominam - był? Serio, wreszcie dodali? Nie, wzorem Starfielda, była to decyzja designerska . Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano niedziela o 13:56 Opublikowano niedziela o 13:56 Czyli to jednak po patchu - z wyglądu coś jak w Elden Ring, taka rysowana. I można się teleportować pomiędzy kapliczkami, po prostu najeżdżając na nie na tej mapie właśnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano niedziela o 13:58 Opublikowano niedziela o 13:58 1 minutę temu, Wredny napisał(a): Czyli to jednak po patchu - z wyglądu coś jak w Elden Ring, taka rysowana. I można się teleportować pomiędzy kapliczkami, po prostu najeżdżając na nie na tej mapie właśnie. Brakowało mi tej mapy podczas grania, szczególnie w jednym chapterze. Z jednej strony czyniło to grę jeszcze trudniejszą, ale zupełnie niepotrzebnie. 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano niedziela o 21:35 Opublikowano niedziela o 21:35 Dodali też możliwość wyboru z bestiariusza potworasa lub bossa do stoczenia ponownie pojedynku, są nagrody za to itp. Najs. Ciekawe czy to o ten upgrade chodziło pod koniec roku, za pewne tak. Ploty ostatnio były, że dodadzą jeszcze mini rozdział. Ale to chyba jednak w przyszłym roku dopiero. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi