Szermac 2 916 Opublikowano środa o 21:37 Opublikowano środa o 21:37 Godzinę temu, jimmy napisał(a): Szybkie pytanie: czy talenty w drzewku Przeobrażeń boostują tylko konkretną transformację czy wszystkie? Czyli czy wydając iskrę na Niezłomnego który "zwiększa wskaźnik obrony" to zwiększam obronę tylko tego kamiennego golema czy pozostałych przeobrażeń też? Tylko Niezłomnego. Te skille niżej w pasku tyczą się jakby wszystkich, a te duże na środku tylko tych konkretnych. Albo coś nie skumałem pytania xd 1 Cytuj
jimmy 1 424 Opublikowano środa o 22:03 Opublikowano środa o 22:03 26 minut temu, Szermac napisał(a): Tylko Niezłomnego. Te skille niżej w pasku tyczą się jakby wszystkich, a te duże na środku tylko tych konkretnych. Albo coś nie skumałem pytania xd Skumałeś, dzięki za wyjaśnienie! Cytuj
MichAelis 5 631 Opublikowano czwartek o 13:16 Opublikowano czwartek o 13:16 Ja bym więcej dodał, bo te skille na środku boostuja np obrone nawet jak nie jest się przeobrażonym. Cytuj
jimmy 1 424 Opublikowano czwartek o 13:35 Opublikowano czwartek o 13:35 Hm to by sugerowało coś odwrotnego do tego co napisał Szermac. Cholera wie w takim razie Cytuj
Szermac 2 916 Opublikowano czwartek o 13:57 Opublikowano czwartek o 13:57 To nie wiem, już dawno grałem, także zamkne morde lepiej xd Cytuj
jimmy 1 424 Opublikowano wczoraj o 08:20 Opublikowano wczoraj o 08:20 Kończę drugą mapkę i w sumie nie spodziewałem się, że ta gra będzie mieć aż tak Eldenowy vibe. Nic nie sprawdzałem o tej grze wcześniej i spodziewałem się czegoś bardziej slasherowego, a tymczasem to taki lekkostrawny soulsik bez zbierania dusz. Spoko że lore jest fajnie wyłożone, ale skłamałbym gdybym powiedział że chce mi się o każdym minibossie czytać. Ta chińska mitologia jest dość...specyficzna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi