tjery 1 138 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia (edytowane) Godzinę temu, mozi napisał(a): Jakby kogoś interesowało to suwaki ze skalowania nie wiem po co są bo wystarczyło dać 3 nastawy ale ok: Dlss balance i poniżej jakość DLSS na 50 to performance, koło 58 balanced, a jakość to 67. Ty dałeś na 88 więc będziesz miał więcej klatek jak dasz Quality, czyli 67%. Edytowane 13 sierpnia przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Co tu się dzieje XD PECE PRZEJMUJE TEN WONTEK Wrzuciłbym swojego skrina, ale nie będę wrednym chujem. Gierka i tak nie jest obecnie w moim kręgu zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szermac 2 643 Opublikowano 13 sierpnia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 1 23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia No z pathtracingiem wygląda to w końcu jak te wszystkie demka technologiczne UE, którymi nas karmią przy każdej nowej wersji silnika. Jak to tak będzie wyglądało w czasie gry to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 36 minut temu, tjery napisał(a): No z pathtracingiem wygląda to w końcu jak te wszystkie demka technologiczne UE, którymi nas karmią przy każdej nowej wersji silnika. Jak to tak będzie wyglądało w czasie gry to Wówczas chyba trzeba będzie założyć osobny temat poswiecony screenom z Wukonga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Godzinę temu, tjery napisał(a): DLSS na 50 to performance, koło 58 balanced, a jakość to 67. Ty dałeś na 88 więc będziesz miał więcej klatek jak dasz Quality, czyli 67%. Właśnie nie - nie ważne czy dasz 67 czy 88 wynik jest ten sam. Dlatego nie rozumiem tego zakresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 138 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia @PiPoLiNiO jest 100 fps z PT czy trzeba czekać na 5090? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Ogólnie wyciąga 120 z lekką czkawką gdy tytułowy wuteng przesakakuje przez murek i to by jakoś w oczy nie raziło tak już popup trawy z 750m BOLI niemiłosiernie i ja tak grać zdecydowanie nie będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Módlcie się do króla Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Jak będzie pływające 30fps to ja podziękuję. W sekiro pamiętam przy drugiej walce z sową ginalem za darmo, bo jak jebnął tymi ogniami a później zrobił zamach na kilometr to bylo zgaduj zgadula kiedy zrobić unik. I przez to 3 dni się z nim mocowałem. Później jak sobie z ciekawości odpaliłem na pc w betonowych 60fpsach to jakoś bylem w stanie wyczuć timing za kazdym razem. Jak będzie poziom trudności sekiro to nawet tego nie dotykam bez klatkarza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Gra jest ponoć nawet za łatwa Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 6 minut temu, Szermac napisał(a): Gra jest ponoć nawet za łatwa Stawiam, że będzie podobnie jak w Stellarze, tylko tutaj jednak nie ma wyboru poziomu trudności, więc pewnie nie każdemu podejdzie prostsze doświadczenie. a tutaj jakiś leak z tostera: Spoiler co tam się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Sądząc po trailerkach, będzie dość epickou Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Jest klimacik i się podjarałem po tym benchmarku, oby mechanicznie dowiozła gierka Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Odpaliłem u siebie na starej 2070 na krórej gry chodzą porównywalnie do PS5. To z DLSS na wysokich bez tracingu 1440p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Spadki do 12 klatek w demku gdzie nic się nie dzieje nie wróży dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia Za słaby komp. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 13 sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 33 minuty temu, UberAdi napisał(a): Odpaliłem u siebie na starej 2070 na krórej gry chodzą porównywalnie do PS5. To z DLSS na wysokich bez tracingu 1440p wyłącz dlss to będzie 4 fps Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 180 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia DLSS na poziomie 75% (Quality). A tutaj DLSS na 100% (DLAA). Nie ma tragedii ale że i tak nie planowałem grać to sobie odpaliłem tylko z czystej ciekawości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 14 sierpnia Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia Zwykła 7900 XT na ustawieniach filmowych też ładnie daje sobie radę: Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Recki o której jutro? Ci co kupili na PS5 to piszcie we wtorek w pierwszej kolejności jak działa. Jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Recki o której jutro? Ci co kupili na PS5 to piszcie we wtorek w pierwszej kolejności jak działa. Jeśli to możliwe. 16 sierpnia 16:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 17 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Recki o której jutro? Ci co kupili na PS5 to piszcie we wtorek w pierwszej kolejności jak działa. Jeśli to możliwe. Dam znać już raniutko. Bo o dziwo premiera o 4 nad ranem, a nie o północy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 15 sierpnia Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia Muszę powiedzieć, że Lumen miejscami wygląda prawie tak samo dobrze, mogli się bardziej postarać w trailerze . Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Z tego co czytam to nie da się całkiem wyłączyć RT bo jak się wyłączy to załącza się lumen. Coś czuję że zaraz będzie patch na konsole. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi