Szermac 2 643 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Jeszcze się okaże, że na ps5 gra działa stabilniej niż na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Teraz, Rotevil napisał(a): Jeszcze się okaże, że na ps5 gra działa stabilniej niż na PC To by był dobry plot twist. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 310 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia i dlatego dali pc do recenzji? come on Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia No lata elegancko z tego co widać Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 221 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Często to się przewija, ładna z dobrym systemem walki ale nudna i techniczny koszmarek. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Grunt, że walka jest esencjonalnie potraktowana przez devów. Techniczną zgrozę z czasem podkleją. Mechaniki nie przebudują w aktualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Pytanie, czy gra będzie trudna jak souslike, czy pograją też Noobki jak ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 10 minut temu, rodi84 napisał(a): Pytanie, czy gra będzie trudna jak souslike, czy pograją też Noobki jak ja:) Podobno łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 593 Opublikowano 17 sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia Oglądałem dziś Rysława z UV to ponoć dość łatwe, liniowe i na początku gry dostajemy jakiś "czar" którym możemy zamrozić bossa na kilka sekund. Z plusów mówili o grafice na PC i satysfakcjonujący system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia W dniu 17.08.2024 o 11:56, Rotevil napisał(a): Jeszcze się okaże, że na ps5 gra działa stabilniej niż na PC Spokojnie. Jestem pewny, że mimo sponsoringu Nvidii 720p zostanie osiągnięte na PS5. W dniu 17.08.2024 o 09:46, Donatello1991 napisał(a): Miałem nadzieję, że oni zgrillują grę jak to UV gada. A tak to. Gra kapitalna tylko grać się nie da xd xd Fajnie jak by się dało xd No, ale dzięki recenzjom przynajmniej jest świadomość, więc kudos dla UV i kolegów. Co do wersji PC to chyba jest już obejcie, ale poczekajmy na ręckę całej gry na GOL/CDA "Początkowe próby polegające na zmianie języków w grze spełzły na niczym. Skuteczna okazała się dopiero zmiana języka w Windowsie na angielski (język systemu, nie klawiatury). Wtedy produkcja zaczęła działać wreszcie prawidłowo, a główny udział w tym odkryciu miał Rysław, z którym na bieżąco dyskutowałem o problemie." Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Preload wjechał, 105 GB Budzik trzeba na wtorek na 4 rano 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 14 minut temu, Szermac napisał(a): Preload wjechał, 105 GB Budzik trzeba na wtorek na 4 rano O to widzę, 2nd ever gameplay będzie od Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Ostatnie zdanie ciekawe 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 51 minut temu, Rotevil napisał(a): Ostatnie zdanie ciekawe No jeżeli to prawda, to zero zaskoczenia. Pewnie, żeby odkryć trzeba nie ryć na pałę czy coś, a wiadomo, że recka na IGN musi być day0 :). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Poczekam jak będzie działać, a później kupię bliżej grudnia u jakiegoś lokalnego chinola za kilka złotych jak mu kontener spłynie Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 180 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia Recykling bossów chyba większy niż w Elden Ringu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia No wiesz, w Eldenie jest 240 bossów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 18 sierpnia Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 13 minut temu, Szermac napisał(a): No wiesz, w Eldenie jest 240 bossów xD I w podziemiach przeplatanka: gladiator, posąg kota i stwór z korzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 12 godzin temu, suteq napisał(a): Recykling bossów chyba większy niż w Elden Ringu. Skąd te info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Gra ponoć sprzedaje się cholernie dobrze, a twórcy proszą redaktorów żeby zamknęli ryje i nie wciskali swoich politycznych wysrywów do recenzji, tylko po prostu cieszyli się grą. Ciekawe czy takie Kotaku podoła temu wyzwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 409 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia No zobaczymy jutro i po jutrze czy gra warta świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 529 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2 godziny temu, Josh napisał(a): a twórcy proszą redaktorów żeby zamknęli ryje i nie wciskali swoich politycznych wysrywów do recenzji, tylko po prostu cieszyli się grą. Daj linka. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Oglądałem kilka recenzji i nie wygląda to źle, ale, że to na pc to mam pewne obawy jak to będzie śmigać na ps5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 3 minuty temu, mario10 napisał(a): ale, że to na pc to mam pewne obawy jak to będzie śmigać na ps5. Wejdź tu jak się obudzisz jutro to się dowiesz jak śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi