mario10 513 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Sęk w tym, że się boję, że będzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Hmm no nie wiem. Na poprzedniej stronie, pierwszy post, masz gameplay z PS5, jakby miała być kicha, to chyba przy tej walce z bossem z filmiku by było to już widać, ale może nie, nie wiem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Do jutra już nie ma daleko , myślę, że większość wątpliwości zostanie rozwiana Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Szermac może być nieobiektywny Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 513 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Nie wiem dlaczego ale jeśli jutro będzie info to nie trzeba długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia @messer88 no powiedz koledze dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Wiadomo czy wyjdzie to na dysku? Czytałem że wersja pudełkowa też ma mieć kodzik w środku a jednak wolę poczekać te kilka miechów i dostać giereczke na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 15 minut temu, SpacierShark123 napisał(a): Wiadomo czy wyjdzie to na dysku? Czytałem że wersja pudełkowa też ma mieć kodzik w środku a jednak wolę poczekać te kilka miechów i dostać giereczke na płycie. Poczekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 3 godziny temu, Square napisał(a): Daj linka. Pewnie stąd 6 godzin temu, Josh napisał(a): Gra ponoć sprzedaje się cholernie dobrze, a twórcy proszą redaktorów żeby zamknęli ryje i nie wciskali swoich politycznych wysrywów do recenzji, tylko po prostu cieszyli się grą. Ciekawe czy takie Kotaku podoła temu wyzwaniu Screenrant nie podołało xD. Dalej szukali czarnych gejów z cipką w mitlogii chińskiej z małpami, o czym wspomnieli w recenzji, w zasadzie cała była o tym aspekcie... No debilizm. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 3 godziny temu, Square napisał(a): Daj linka. https://videogames.si.com/news/black-myth-wukong-streamers-feminist-propaganda *chodziło o streamerów, ale fajnie jakby recenzenci też się kierowali tymi wskazówkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Można się śmiać, ale Stellar i Wukong to bardzo ważne gry idące pod prąd tej generacji https://www.reddit.com/r/pcgaming/s/U9cWsRXkQ8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 432 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Zachodnie media ogarniające, że ich lewackie pierdolenie nie ma większego wpływu na przemysł giereczek w krainie Kubusia Puchatka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Ehh co za czasy że jak chce się zagrać w normalną gre to trzeba wspierać komuchów z chin Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 180 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Nie no, te wzmianki w recenzji SR o inkluzyjności to do wyjebania ino roz (razem z autorką lub autorem) ale te wytyczne aby tylko nikt złego słowa nie powiedział na rząd chiński to też top kek. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Pamiętacie babe ktora wyżygała swoja opinie 6/10 na gamerancie za brak INKLUZYWNOŚCI? Społeczność ją juz dojechala tak, że gamerant zmienił jej podpis w recenzji na "gamerant team". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 57 minut temu, suteq napisał(a): Nie no, te wzmianki w recenzji SR o inkluzyjności to do wyjebania ino roz (razem z autorką lub autorem) ale te wytyczne aby tylko nikt złego słowa nie powiedział na rząd chiński to też top kek. A co ma rząd chiński do recenzji gry komputerowej. Czy wszędzie trzeba wjebywać już politykę? Myślę, że lepiej wtedy jak komuś śmierdzi chińska gra nie robić jej recenzji w ogóle. To samo z Youtuberami, jak Ci to nie współgra z życiorysem to qrwa nie rób i nie pisz o tym w ogóle, będzie lepiej dla obu stron. Według mnie jeżeli od developera taka notka poszła, miała sens, zero polityki, pisać na temat gry, a nie chińskiego rządu i mniejszości społecznych, jak zwykle pokrzywdzonych. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Tak, to forum to jest idealny pokaz że wy wcale nie patrzycie na politykę wszystkiego co was kręci w każdej gierce i chcecie pisać tylko na temat gier i jak coś dotyczącego twórców ci nie pasi to nie pisz o grze w ogóle XDDD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Nom, trochę się zgadzam z ogórem, bo jakoś przy Atomic Heart to mimo zajebistej gierki wszyscy jechali ją "bo ruska" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Widziałem, ze premiera WuKonga w niektórych krajach dzisiaj o 22. Na Steam dziala zmiana regionu/vpn czy inne sztuczki by odpalić grę wcześniej? EDIT: Steam allows you to change your store region and currency only once every three months. To jednak poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 180 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): A co ma rząd chiński do recenzji gry komputerowej. Czy wszędzie trzeba wjebywać już politykę? Myślę, że lepiej wtedy jak komuś śmierdzi chińska gra nie robić jej recenzji w ogóle. To samo z Youtuberami, jak Ci to nie współgra z życiorysem to qrwa nie rób i nie pisz o tym w ogóle, będzie lepiej dla obu stron. Według mnie jeżeli od developera taka notka poszła, miała sens, zero polityki, pisać na temat gry, a nie chińskiego rządu i mniejszości społecznych, jak zwykle pokrzywdzonych. Widzisz, recenzja gry może zahaczać o różne segmenty innych stref życia tak jak to było do tej pory wiele razy. Prosty przykład: kiedy gra jest zabugowana i okazało się że zespół crunchował to zazwyczaj wspominasz o tym dwa słowa a to może prowadzić na przykład to krytyki studia, zarządzania nim co może być odebrane jako krytyka zasad na chińskim rynku produkcji gier o czym jest ostatni punkt. A prawda jest taka że to nic innego jak próba nakładania cenzury przez kraj Kubusia Puchatka bo jakby takie coś zostało wystosowane przez studio którego gra ma czarnoskórego bohatera albo bohaterkę i to jeszcze lesbijkę to gracze zamiast klaskać uszami trąbiliby o WOKE CENZURZE. Jestem tego pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Gadacie głupoty, porównywanie Atomic Hearth też z dupy, sam hejtowałem, głównie dlatego, że gra o komunizmie robiona przez komunistów i wyszła chwilę po wybuchu wojny, więc i mnie dotknęło niedojebanie umysłowe, ale potem się ocknąłem bo to tylko gra i w sumie ostatecznie mam to w doopie, że ją ograłem. Podobała mi się, to tylko rozrywka :). Tak, Wukong prawdopodobnie wspiera komunistyczne Chiny, więc pamiętajcie o spowiedzi, podobnie jak przed kupnem ciuchów i nowych pokemonów dla dzieci. Gry ostatnio, szczególnie te zachodnie stały się pośmiewiskiem do przypechania wydzimisie mniejszości i nawet centrolewaków już to zaczyna wkurwiać xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 249 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Analiza DF, ale tylko na Piece. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia Przecież recki i analizy nie mają żadnego znaczenia.I tak najważniejsze jest co powie Kiszczak.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 046 Opublikowano 19 sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia To ten z tymi śmiesznymi wąsami? Gość jest absolutnie beznadziejny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi